Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Gasper Okorn: Az utóbbi két évben mi uraljuk ezt a rivalizálást! 9-1! Nincs több kérdés…

Edzőo nyilatkozatok péntekről.:

:

DEAC – Alba Fehérvár 97-82 (24-18, 25-18, 32-23, 16-23)

Kovács Adrián, DEAC: Magabiztos győzelmet arattunk, amihez az kellett, hogy higgyünk az egész éves munkában, egymásban, és a „haditervben”, amit kidolgoztunk. Felkeményedett a védekezésünk, ezáltal sok könnyű kosárhoz jutottunk, de felállt védelem sem remegtek meg a kezek. Türelmesen támadtunk, így erőlködés ki tudtuk alakítani a megfelelő dobóhelyzeteket. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk hétfőn, de az első lépést megtettük a talpra állás felé. Éhesek vagyunk a sikerre, az egyenlítésért megyünk Székesfehérvárra.

Forray Gábor, Alba Fehérvár: Megérdemelt hazai győzelem született, jobb volt a DEAC. Úgy gondolom, hogy fejben nem álltunk készen erre az összecsapásra, sok buta hibát vétettünk. A büntetőkkel is meggyűlt a bajunk, de ezek a debreceniek érdemeiből természetesen semmit nem vonnak le. Nagy probléma nem történt, hiszen a vereség ellenére is mi vagyunk előnyösebb helyzetben. Hétfőn hazai pályán le kell zárnunk a párharcot.

Szolnoki Olajbányász – Sopron KC 82-61(22-13, 17-21, 19-8, 24-19)

Gasper Potocnik, Szolnok:   Kiváló csapatmunkával ismét jól védekeztünk, és ez volt a győzelmünk kulcsa, amiért elismerés illeti a fiúkat. Mindent el fogunk követni, hogy Sopronban lezárjuk a párharcot.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron:  Remek munkát végzett a szolnoki csapat, amely megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Mi sajnos fáradtan mozogtunk. Egy célunk lehet, hogy a hétfői hazai meccsünkön kiharcoljuk az ötödik mérkőzés lehetőségét.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend 104-91 (29-25, 28-21, 25-22, 22-23)

Gasper Okorn, Falco: Gratulálok a csapatomnak, hogy sikerült lezárnunk a párharcot. Kettős érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Egyrészt elégedettlen vagyok, mert egy kicsit úgy éreztem a játékosaimon, hogy valahogy túl akartak lenni ezen a mai mérkőzésén, és a végén valahogy megnyerni azt. Másrészt nem lehetek elégedetlen, hiszen a legnagyobb riválisunkat – nem ellenségünket – tudtuk rövid időn belül háromszor, sőt másfél hónapon belül ötször legyőzni. Azt gondolom, hogy a Falco és Körmend képes együtt fejlődni és húzni egymás teljesítményét fölfelé. De nincs kérdés, az utóbbi két évben mi uraljuk ezt a rivalizálást. Mindenki megnézheti az utolsó 10 összecsapás alakulását. 9-1 a javunkra! Nincs több kérdés. Az elődöntő elé tekintve, ez a védekezés nem fér bele. Most egy kicsit pihenünk, majd jön az elődöntő!

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Gratulálok a Falconak a győzelemhez és a továbbjutáshoz. Megérdemelten nyertek, de sajnálom, hogy nem tudtunk 91 dobott ponttal mérkőzést nyerni. Egy ilyen múltú klubnál sajnálatos az idei teljesítmény. Bár a Kupában elődöntőt tudtunk játszani és a rájátszásba is sikerült bekerülni, de ez nem elég. 15-20 évente előfordul egy ilyen nagy klubnál az idei szezonhoz hasonló gyenge teljesítmény. Jövőre egy erősebb, jobb csapat kell Körmendre, amit ez a város, szurkolók megérdemelnek.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Atomerőmű SE 96-94 (23-22, 27-18, 19-28, 27-26)

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Gratulálok a Paksnak a tisztes helytálláshoz! A győzelem volt a fontos ezen a mérkőzésen, de ez volt a leggyengébb meccsünk a párharcban. Kicsit görcsösek és fáradtak voltunk, hiszen hat nap alatt a harmadik meccsünket játszottuk, de sikerült nyernünk. Büszke vagyok a csapatomra, és hogy sikerült történelmet írnunk, hiszen a Szedeák sosem jutott még a legjobb négy csapat közé. Megpróbálunk meglepetést okozni az elődöntőben, és remélem, hogy a szurkolók is visszatérhetnek a csarnokba, sokat segíthetnek nekünk!

Jan Pavlik, ASE: Gratulálok a Szegednek a győzelemhez és a továbbjutáshoz! Sajnálom, hogy legalább egy meccset nem nyertünk a párharcban. Részben sikerült megvalósítanunk új dolgokat az előző meccsekhez képest, de ilyen találkozókon általában az apró hibák döntenek, ezekből pedig mi ma többet követtünk el, mint a Szedeák.

100 hozzászólás

100
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
24 Comment threads
76 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
38 Comment authors
GallisPraenoricumNPeeterSzhelYMotoros Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

Milyen indulatokat tud kiváltani Magyarországon valaki, aki szembesít a tényekkel.

SárgaPárna
Olvasó

Szeretnék kérni egy kávét!
Egyre többen vagyunk, akik meguntuk a körmendi önkényt!
Marika és Vulcano, most mentek és elmondjátok a mesternek is, hogy neki a körmendiek seggét kéne nyalni? Gratulálni meg hajbókolni a kosárlabda feltalálóinak?????

fanaticfantastic
Olvasó

Nem kell kizárólag a Körmendiek s.gg.ét nyalni. Bárki a rendelkezésetekre áll,szerintem. Ahogy látom a lájkokat.

Gallis
Olvasó

A Körmend-fóbiátok kiteljesedik, saját portálotok nyomja rendületlenül. Sp1-bb1 és a többi házi nick, többszörös magatok, nem bírtok kilêpni a Körmend gyalázásból.Nyomjátok csak, ezek vagytok ti.
Csak a Körmend! Mindörökké MTE!

BL menetelés
Olvasó

Buzerátor ti ugyan ezt csináljátok!nem veszed észre?Falusi gyökér!

Pina_Noir
Olvasó

“De nincs kérdés, az utóbbi két évben mi uraljuk ezt a rivalizálást. Mindenki megnézheti az utolsó 10 összecsapás alakulását. 9-1 a javunkra! Nincs több kérdés.”

Érdekes nyilatkozat. Süt a nagyképűségtől. Ez kevébé cizellált formában így hangzik:

“Amióta én vagyok az edző körmendi parasztok, azóta 9-1 a javunkra. Bekaphatjátok”

egismte1
Olvasó

És a csicskák főcímként hozzák

SárgaPárna
Olvasó

Ahogy mondod!!!! 🙂 🙂

Gallis
Olvasó

Saját portál, saját gyalázkodó nick csapat sp1-bb1(és a többiek…)Ez is csak a Körmend- fóbiáról szól.
Csak az MTE!

Rózsabimbó
Olvasó

Egy kérdés azért még maradt Mr Okorn!
Az Olajhoz mentek még. Kérdés, hogy alakul a 9-1-es statisztikátok? Ja, ott már lesznek szurkolók is!!
Mindent bele!

Mendez
Olvasó

Előbb jussatok túl a 8. helyezetten.
Sopronban úgy elvernek megint mint jég a határt. ???

fanaticfantastic
Olvasó

Jég a határt? Mendez. Nem jött be,ismét.

Kendeffy Botond
Olvasó

Nem kérdés, hogy jelenleg jobb csapat a Falco, bajnok esélyesek. Ebben nagy szerepe van Okorn-nak. De ez a nyilatkozat gyökér/polyáca lett. Láttuk már sokszor, hogy a meccsen elgurult a gyógyszere. De ezt nyugodt állapotban mondta. Így még cikibb ez az egész. Nyerni is tudni kell.

WSreborn
Olvasó

+1

Kormend3
Olvasó

Nézzük meg az elmúlt 50 évet te f..fej…Ja 50 éve nem is volt falco…megvasarolt kupagyőztes

Rouge
Olvasó

Nem tudnak méltósággal nyerni.

Belerúgnak a vesztesbe, vendégkönyvet olvasnak röhögcsélve,
méricskélik magukat a nagy csapathoz,
mint egy óvodás, aki felpróbálja az apja kalapját
és belecsúszik a feje (apaaa…)…de nem ez az oka
a sötétségnek.

Mi lesz a következő Mr Okorn?

Tele torokból énekled a cinegedalt
(amit lenyúltatok a nagy csapattól) ?

Vagy Milosevics homoszexuál?

Csak egy csapat van Vas megyében.

MTE.

Mendez
Olvasó

???? te kis buzeráns beszorult a nyelved rendesen a körmendi ánuszba. ???

SzhelY
Olvasó

Tied meg a sajátodba

BL menetelés
Olvasó

Bravó MESTER! Igy kell ezekkel ha a Zollnernek lehetett akkor nem zörögtek. Most hogy a fasorban sincsenek savanyú a szőllő nekik! Senki nem kötheti be a cipőfúzőjét sem OKORN MESTERNEK Egy csapat van VASMEGYÉBEN hej,hej az pedig a FALCO KC hej,hej. Lehet minuszolni összeborulni a buckákkal.

fanaticfantastic
Olvasó

A mester sikeresen elsajátította a szombathelyi stílust. Bravó ,mester.:D

Motoros
Olvasó

Savanyú a SZŐLLŐ????
Ez a big city szleng silverman????

Mendez
Olvasó

Magadhoz tértél homokos a szokásos K.O után?
Ott a söprű megint, bár tudom már nincs hely a padláson…a háló helyére viszont odafér. ???

BL menetelés
Olvasó

Két napja a vajdát és a játékosokat fuvarozza Schwechat-ra.// Buckák kedvéért hogy megértsék bécsi reptér /

BL menetelés
Olvasó

Mi van elitélt? jelentkezel rendesen a pártfogódnál és kapsz engedélyt hogy ide böfögj! Még nem válaszoltál hogy a nőgyalázáson kivül még milyen itéleteid voltak a Biróságon? Tudod amit elmondtál a tárgyalásokon. Kettőt is emlitettél.

crazybasket
Olvasó

A miheztartás végett Fjoda53-nak a vendégkönyvbe, mert elvileg ide írni nem tud, de olvasa, és meg akarja támadni a cikket és az eredményeket mert nagyon nem megy neki a matek, a kosárlabda mellett(ezt tegnap bizonyította szintén!)Igen olvasom, fóbiás vagyok stb igen igen na DE!
Parancsolj Fjoda53 :
comment image
Szívesen!?

BL menetelés
Olvasó

Ez a fjoda egy szombathelyi körmEND csicska! Miért nem költözik le falura? Mi lesz ha a Gráczer Gyurival készült cikket is elolvassa? Agyvérzést kap?

Sajka
Olvasó

Látom, hogy megy itt az adok kapok…. 🙂 Nézzük a tényeket. A Falcó – tetszik nem tetszik – a körmendi kosárlabdából alakult ki. Egykor a Körmendbe be nem férő játékosokból alakították ki a csapatukat. Akkor még Fakombinát néven. Kálmán “Csula” Laci is körmendi fiókból származik. Déri “föccsös” Csaba vitte fel őket az NB I-be. Gráczer “Woody Allen” Gyuri bácsi is Patonaynál állt sorba a a lefölözhető játékosokért. 🙂 Ezek a tények….. Aztán most már, amikor kinyílott a pénzeszsák, erről könnyen elfeledkeznek és azóta mióta pénz állt a házhoz a régi komcsi internacionalista slágert nyomják: “A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj… Olvass tovább »

Gézuka
Olvasó

Ezt a ciprusi bohócit mikor zavarjátok már el kedves Körmendiek?

Redbid
Olvasó

Még ha tényeket is mondott mister Ökörn, egyet, egy apró icike-picike kis részletet azért csak “kifelejtett” ! Minden összehasonlításnak akkor lenne bármi értelme, ha azt is ilyen őszintén mellé tenné hogy, mennyivel több-ből is garázdálkodhatott az elmult két évben a Körmendhez képest?!! Amúgy csak én emlékszem rosszul, hogy pont tavaly futott Bécsig amikor a classicó elől? 🙂 (bazz nehogy ide kelljen másolnon a Falco fórumra írt kommentjeiteket az esélylatolgatásotokról 🙂 De annak azért örölök, hogy kupaarany utáni intrjúk, négybe jutás mindegy, csak a Körmend a mérce akárhogy is 🙂 ) Megtisztelő, igazán köszönjük 🙂 Az meg már ultra durva, hogy… Olvass tovább »

BL menetelés
Olvasó

Gyerünk a számokkal ha olyan jólértesült vagy ki mennyi pénzből gazdálkodik! Vagy csak hallottál valamit vagy olvastál valamit a falukönyvben?

Sin City
Olvasó

Én röhögni megyek a falukönyvbe, szinte hájjal kenegetnek amikor fjoda bohóc vergődéseit olvasom. ?

red-black01
Olvasó

A mai napom kicsit sűrűre sikeredett, most láttam a nyilatkozatokat. Mindkét városhoz nagyon sok szállal kötődtem és időben különböző intenzitással ugyan, de jelenleg is kötődök. Mindkét helyen élnek rokonaim, barátaim, ismerőseim, munkakapcsolataim. Az idő múlásával már változó szinten ugyan, de ezek igazak a csapatok környékére is. Lehet hogy nem mindig jön le, de a két csapat játékosai még az ettől “nehezebb” időszakokban (?) is kifejezetten jó kapcsolatot ápoltak és ápolnak is egymással. Bármilyen furcsa is, de ez a szurkolói vonalon is igaz, na persze az lehet hogy csak azokban a körökben igaz, ahol én mozgok. A zrika, a szivatás persze… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

Anno volt egy Zsebe Feri aki az akkoriban meg alakulgato Falco ellen a nagy orrahoz egy nagy arcot is villantott es megjegyezte, hogy ha Kormendre megyunk kossuk fel a liberonkat!
Akkor meg nem volt BB1, sot szomszedaink se voltak puszipajtasok a tisza partiakkal.
Ezek a fricskak mindig is jelen voltak es lesznek is ettol szep ez a sport!
Amit Gasper mondott az meg teny. Azt erdekes modon senki sem jegyzi meg, hogy az elotte levo mondataval el is imerte oket!

Olajheart2
Olvasó

Tévedsz.. Régen voltunk csak igazán jóban a körmendiekkel, az én generációm, és a nálam idősebb szurkolók.. Ma már nem is annyira.. ( 30 éve szurkolok az Olajnak )

Vulcano
Olvasó

Mert mostanában már miért nem olyan szoros a viszony? Komolyan érdekel, mert azért a “piros-fekete” barátság elég közismert.

crazybasket
Olvasó

Volt valami annó, amikor megadtak egy nem érvényes triplát, vagy nem adták meg de érvényes volt és ott kezdődött a széthúzás, legalávbis annó ezt mesélték nekem a körmendi ismerősök, de már nem emlékszem pontosan!

BL menetelés
Olvasó

Mert a GANGESZ partja és a Tisza partja elég messze van egymástól

PL
Olvasó

Okorn mestör, akkor lett volna ilyen csillogó a szemed, amikor a “féllábú” Szolnok elintézte a csapatodat a kupadöntőben. Akkor az arcod belefért egy gyufásskatulyába, most meg Kőszegnél átlóg Ausztriába, úgy kell visszaterelni. Amikor valaki szóváteszi, hogy ez a stílus olyan amilyen, akkor jönnek Zollnerral, hogy mit mondott. 1x! Neki is egy statisztikával kellett volna befejeznie a mondatát. Helyette ütősebbet mondott, de legalább megjegyezte mindenki, mert fáááj… ? Én eddig elismerően nyilatkoztam Okornról, diplomatikus, korrekt nyilatkozatokat tett. Mindig. De azt sem zárom ki, hogy ezt a mondat nem teljesen önállóan Tőle jött. Apropó, gondolkodtam, hogy ide irjam le ezt a pár… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Annyira bájos amikor a szolnoki és körmendi szurkolók összefogva egymás faszával verik a csalánt a Falco ellen.
Szánalom.

Marillion
Olvasó

Biztos hogy a mondatait Magyarra fordítva…ennek a nyílatkozatnak egy az egyben igy néz ki a Magyar megfelelése? ….Hevesek a délszláv mesterek….másképp élik meg a történteket más kultúra más vérmérséklet….

WSreborn
Olvasó

Miért kellett ez a 9-1 Okorn? Előtte meg 30 évig felszopók voltatok az MTE előzenekara!!!
Piros-feketék!
(Pbask, Marillon és a többiek, nem nektek szól)

Marillion
Olvasó

Köszi a kiemelést…de azért 30 évig bíztos nem, max. 18 év….ennyi van a két klub között….azonos bajnokságban meg értelemszerüen ennél is jóval kevesebb….vagy rosszúl értelmeztem amit irtál akkor viszont tárgytalan a reagálásom!

Mendez
Olvasó

Amikor megnyerte a Falco az első bajnoki címet jött a Falcofóbiás brigádtól (körmendszolnok) az “egyszer volt Budán kutyavásár.”
Aztán hálót vágtunk újra a tornateremben, jött az apa apa…kupavesztes silvehely stb…mindegy csak valamivel fikázhassák a Falcot.
Most megnyertük a kupát, elfogyott a tudomány.
Néhány Falcos nyilvánvalóan visszanyom egy kicsit az elmúlt évek mocsokhadjáratából.
Erre mi a reakció buckafalu oldalról?
Az, hogy nagy az arc.
Ha nem kaptuk volna évekig a mocskot akkor nyílván nem lennének ilyen megjegyzések.
De mivel kaptuk, most szépen nyeljétek le ugyanazt ami tőletek jött eddig.
Ilyen egyszerű a történet.

Ewing
Olvasó

Még mindig kisbetű, hogy falcos….ez meg egy bődületes nagyképű nyilatkozat volt….

Segíts, kérlek…ezt még nem tetted meg, pedig kurva okos gyereknek lázszatod magad…hol is van az a buckafalva? Sőt, mit is jelent egyáltalán?

fanaticfantastic
Olvasó

Ismét a szombathelyi stílus. “buckafalu”.

Mendez
Olvasó

Ejj de érzékenyek vagytok…de a silverhely a részletekről az teljesen rendben van.

fanaticfantastic
Olvasó

Egy P Mobil dal refrénje ugrik be erről a nyilatkozatról. “Csillag leszel,fény nélkül.”

Mendez
Olvasó

Csillag fény nélkül persze.
2 év 2 arany…eddig.
Fantasztikusan hülye vagy. ???

fanaticfantastic
Olvasó

Normálisan!

fanaticfantastic
Olvasó

Elmélkedj ezen. Jó szórakozást. (van még mit behozni.) 33: Budapesti Honvéd SE

9: BSzKRt SE (Előre SE)

8: Szolnoki Olajbányász KK

7: MAFC

5: Alba Fehérvár

4: Atomerőmű SE, Zalaegerszegi TE KK

3: Csepel SC, Egis Körmend

2: Ganz-MÁVAG VSE, Kaposvári KK, Falco KC Szombathely

1: Közgazdasági Egyetem AC, TFSC, BEAC, Budai Kinizsi TE, Postás SE

Mendez
Olvasó

Kit érdekel mit kell behozni?
Minden évben amikor bajnokságot nyer egy csapat ki lehetne írni, hogy hol vagytok a Honvéd 33-tól!
Jelenleg a Falco az elsőszámú magyar csapat, a bajnoki és kupa címvédő, ennyi.
Akinek pedig ez fáj olvasssa el a Falco honlapján Gráczer Györggyel az interjút és még jobban fog fájni… ???

fanaticfantastic
Olvasó

Nem kell behozni. A mi életünkben be sem tudnátok. Még a Szolnok, az Alba ,vagy akár a Zalaegerszeg,Atomerőmű eredményeihez is sok babfőzeléket kell ennetek. Egy bíztos. Szerényebb kiállás ,több barát. A ReMekk mesteretek számokkal dobálózott.. Gondoltam akkor beszéljünk így,a számok és adatok nyelvén..

Mendez
Olvasó

Szerintem tegyetek egy kivetítőt a tornaterembe és nézegessétek a 30 éve készült felvételeket.
Akkor nem kell állandóan azt lesnetek, hogy csinál hülyét belőletek a Falco.

Ellenív
Olvasó

És ebből ,mennyit a politika intézet, te nagy okos fanatic bohóc!!!!!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Milyen intézet? :)))

Ellenív
Olvasó

Gondolom,vagy fiatal, vagy szemilis az úr.

fanaticfantastic
Olvasó

Ja,értem. Politika intézet. Nem hallottam erről.

fanaticfantastic
Olvasó

Balettintézetről igen.

Ellenív
Olvasó

Most már értem ,azt a sok hülyeséget, amit le írtál,rendszer szinten vitték a fejedbe.Biztos nem hallottál olyanról, hogy egy csapatnak bezárták a csarnokját,vagy a Honvéd-ba kellet igazolni játékosnak,mert vége lett volna a pálya futásának.

fanaticfantastic
Olvasó

A csarnokját. Értem.

fanaticfantastic
Olvasó

A szemilis,valami látászavar? Kezdek aggódni mert valóban romlott a szemem az utóbbi időben. Köszönöm a figyelmeztetést. Meg fogom nézetni olyan orvossal ,aki lát. Amúgy ,majdnem eltalálta az úr. Bohócnak szólított. Pedig csak egy egyszerű artista vagyok és késdobáló.

Ellenív
Olvasó

Figyusz, a bohóc az 40 perce volt,azóta más volt a téma.A tudatlanság nem felmentő tényező.

fanaticfantastic
Olvasó

Ebben bizony egyetértünk.. A tudatlanság valóban nem felmentő tényező. 🙂

NPeeter
Olvasó

Oké, te vagy a helyesírás helyi bajnoka, de azért ugye érted, amit mások – sokkal rosszabb magyarsággal – írnak? Csak mert kíváncsi lennék a lényegi hozzászólásokra is…

fanaticfantastic
Olvasó

Igen. Anno azt azt élsportolót, akit behívtak sorkatonának,azonnal a Honvédhoz került. Ez volt. Nem is konkrétan a 33 Honvéd bajnoki aranyról írtam ,fentebb,hanem úgy általában. Azért a Falco ,eléggé a lista alján van még ,ekkora arc mellett. Emellett az ő eredményeiket is elismerem is díjazom. Mert két arany sem rossz. Csak ,sajnos előszeretettel gyalázkodnak és fölényeskednek ,más városok csapataival és szurkolóival. Ezért nem szeretem én sem őket egy ideje. Elnézést érte.

Motoros
Olvasó

????

Madison
Olvasó

Jaj, de nagyon remélem, hogy a Szolnok vagy a Debrecen lenyomja a Falcot, annyira nagyon megérdemelnék!
Konsztantinidesz meg hagyja abba a jövő évre szóló propagandáját, remélem, ő nem lesz itt, mi pedig a beígértek szerint folytatjuk a fiatalítást, immáron csak három légióssal!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ki akarsz esni még a nyolctól is ???

Madison
Olvasó

Szerintem nincs igazán lényegi különbség aközött, hogy egy jó alsóházi rájátszást követően 9. helyen végzünk vagy épp teljesen esélytelenül, 3-0-lal zúgunk ki a negyeddöntőben, keserű szájízzel búcsúzva az idénytől… Ugyanakkor lehet, hogy 17-szer szebb és élvezetesebb játékot játszana a csapat, olyant, ami már kosárlabdára is emlékeztetne időnként. Ezen kívül szerintem egy év alatt a fiatal magyar játékosok sokat és felelőséggel a vállukon játszva simán fejlődnének annyit, hogy a rákövetkező szezonban három, kicsit színvonalasabb légióssal kiegészülve hoznák az idei eredményt a csapatnak. Emellett pedig legalább valami karaktere is lenne a csapatnak, valamire mondhatnánk, hogy ez a Körmend, nem pedig ennyire semmilyen… Olvass tovább »

Roland
Olvasó

Azt azért ne felejtsük ha 2 éve nem a tartalék Olaj ellen kell nyerni már kutya helyett lett volna elzavarva.

csakakörmend
Olvasó

+1

crazybasket
Olvasó

Meg szerintem ha a Delas játszik abban a döntőben, akkor már 4 azoknak a bizonyos csillagoknak a száma!?

fanaticfantastic
Olvasó

Ha. Mindíg ez a ha. Jó legyen. HA anno nem sérül le a komplett Szolnok, fölényes első pozíciónál és nem az “ifikkel” játsszák le ,kényszerből a bajnokság jelentős részét akkor mi lett volna. Ha…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ezt még nem unod ? Már elsőre sem volt valami egetrengető poén, de százhuszinhatodjára… 🙁 🙁

KD
Olvasó

Persze, ha nagyanyámnak szegénynek kerekei lettek volna, ö lett volna a villamos.

Rouge
Olvasó

Hihetelen.

Az oké, hogy a Körmend egy tradicionális nagy csapat, de szerintem Okornnak nem kellene a csapatát hozzá méricskélni…
nem kellene a szurkerek után az edzőnek is így becsicskulni.

De hát tudjuk: egy csapat van Vas megyében.

MTE.

Hmafino1
Olvasó

Vagy nem…. ???

Vulcano
Olvasó

Jól van Rúzs. Jár a keksz. Nálad akkor gondolom még mindig a Budapest Honvéd a legjobb csapat.

Pbask
Olvasó

Unatkozik,csak a hülye nem veszi észre. Azon szórakozik, hogy képes a Falco szurkolókat kihozni a sodrából, aztán kommenteken jót röhög magában, ezt eljátssza mindig(ha épp nem ír esszét arról hogy szétvertük az Olajkát). Tegnap is bepróbálkozott ugyanezzel,jöttek a minuszok, de nem követte interakció, és most itt is meg próbálja.
Szerintem szánalmas, felesleges reagálni.

Mendez
Olvasó

Te beszélsz becsicskulásról te kis porbafingó?
Tövig van a nyelved a körmendiek valagába ???

crazybasket
Olvasó

A valóságot mondta el! Ha pl. süt a nap miért mondaná hogy jajj de borús az idő? A tényeket mondta és had legyen már büszke az elért eredményeire..Persze sokaknak nem jön be, hogy 2 év alatt 9-1a mérleg a “kosárlabda feltalálói” ellen, de akkor is ez van el kell fogadni! De mondok jobbat! 12-0 a play-off mérlege mióta a hazánkban edzősködik! Ez is tény és elvitathatatlan! Az meg hogy jajj van pénz..persze nagyon örülök én is, hogy a mindenkori városvezetésnél teljeskörű prioritást élvez a Falco már évek óta, de ez a csapat tesz is érte, hogy megérdemelje ezt a támogatást!… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

A lájkok számának fordított arányban kellene lennie…ezek tények….még arról is Szombathely tehet,hogy Kőrmenden mi zajlik a kosárlabdázás körűl….?

donnarumma
Olvasó

Ez való neked, ez az igazi éned! Egy kis semmittelen névtelen troll! Cigánykodni, hazudozni, másokat uszítani…ennyi telik…de ez legalább megy.Ronádó

Mendez
Olvasó

A BB1 földrajzzsenije, esszéírója, gyorsautótulajdonosa.
Két szóval: udvari bolondja ?.

Marillion
Olvasó

Én meg úgy tudom hogy továbbra is két csapat van Vas megyéből!….Az meg hogy melyiknek mekkora lehetőségei vannak az egy másik lemez! Ma nekünk lehet holnap meg nekik! Kőrmenden mindig is tőbb volt a szponzor mint itt Szombathelyen…ezért is van tele a vitrinjük érem gyűjteménnyel,és hozzá azok az ikonok és legendák akiket azóta már nem becsültek meg a csapatukért…az meg hogy az utóbbi években nem jőn jobb eredmény azt ott házon belűl kell keresni…és nem a falcót maszírozni!

KD
Olvasó

Inkább forgasd a földrajzkönyvet, mint hogy hülyeségeket írsz ide!

NPeeter
Olvasó

Bezzeg Jász-Nagykun-Szolnok megyében kettő is van…

fanaticfantastic
Olvasó

Belerúgni még egyet a vesztesbe. Hááát. Nagyon korrekt. Gratulálok. Az eredményekhez.

Mendez
Olvasó

A “money does not make basket” szimpatikusabb volt?

kormendinekjo
Olvasó

Falco-portál, nincs több kérdés.
Csak a Körmend! Csak az MTE!

Sajka
Olvasó

“Mindenki megnézheti az utolsó 10 összecsapás alakulását. 9-1 a javunkra! Nincs több kérdés.”

Azért ez egy kicsit arcosra sikeredett Okorn mester. Szerintem senki sem vitatja, hogy az utóbbi években jobb a Falcó, de néha a sokkal jobb is lehet szerényebb.

Hmafino1
Olvasó

De őszintén, nem az igazat mondta? Lehet itt nyálas köröket futni, de az igazság jelent pillanatban ez.

Pina_Noir
Olvasó

De őszintén, vitatta valaki az eredményt?? 🙂 Lehet itt nyálas köröket futni, Okornt védeni, de az eredmény feltűnő kihangsúlyozása és az azt követő a “Nincs több kérdés” egy pökhendi, lekezelő kiszólás volt.
Mondom ezt semleges olvasóként…

PL
Olvasó

“Kis pénz, kis foci – nagy pénz nagy foci”

a tények azok tények, azzal nem is lehet vitatkozni. De Herr Okorn, ha ennyi pénzből nem érnétek el semmi eredményt, akkor Szombathely város 78 ezer lakója jogosan követelné a fejeteket.

De az mindig jól esik, amikor egy akkora városnak egy 12ezres városka, vagy falucska ugye, a riválisa ?

Olajheart2
Olvasó

+1!! Újabb szimpatikus Okorn nyilatkozat.. JA nem.. Hajrá OLAJ

Hmafino1
Olvasó

Mit kellett volna mondania? Azt, hogy jobb a Körmend? A számok nem hazudnak,..

fanaticfantastic
Olvasó

Ha csak ezt tudta mondani akkor semmit sem kellett volna inkább. Tudod,a sportszerűség…

Marillion
Olvasó

Teo Csizmics stábja és játékoskerete után/azóta nincs Kőrmenden az a színvonal amit ők megszoktak! Most akkor erről ki/k tehetnek? Biztos hogy nem Szombathely miatt van….hát egy szponzor gondolom tájékozódik hogy hova tesz bele a lét….és Kőrmend márkanév egy befektetőnek a falcohoz képest vagy nem? Elég csak bemenni a klub irodákba egyik helyen dugig arany-ezüst-bronz…a másikon meg ahhoz képest jóval kevesebb….akkor most mi van?

Vulcano
Olvasó

Volt pénz idén Körmenden. Legalábbis annyi volt, hogy a 4-ben legyenek. Csak a szakma hiányzott. Bebesnek már tényleg hátrébb kellene lépnie. Azért nem mond már, hogy a Zollner évei alatt olyan nagyon nem volt pénz Körmenden. Kb pont annyira, amennyire tavaly kivéreztették az Olajt. Semennyire.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés