Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Okorn: A negyedik negyedben teljes összevisszaság volt a pályán

Luca Bechi a vereség ellenére elégedett, Forray szerint lassan, urasan játszottak. Edzői nyilatkozatok.:

:

Három hazai és egy vendégsikert hozott a férfi élvonal szerdai játéknapja. Így értékeltek a vezetőedzők a lefújás után:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Zalakerámia ZTE KK 82-70 (24-20, 22-8, 22-21, 14-21)

Gasper Okorn, Falco: Büszke vagyok a játékosaimra, nagyon jól játszottak a mai mérkőzésen. Az első három negyedben tökéletesen játszottunk minimális hibáink voltak, amikor egy-két lepattanónál nem zártunk ki. A negyedik negyedben teljes összevisszaság volt a pályán, amiből a ZTE jött ki jobban, de a mérkőzés végig a kezünkben volt. Fontos volt ez a győzelem, hisz egy nagyon komoly terhelésből érkezett a csapat és mozgalmas két nap van a hátunk mögött. Ákos gyorsan beilleszkedett, de vannak kisebb hibák, amik természetesek, de lépésről-lépésre dolgozunk és ki fogjuk javítani.

Luca Bechi, ZTE: Egy vesztes mérkőzés után ritkán lehet elégedett egy edző. Rengeteg pozitív dolgot kell kiemelnem, mert a csapatom nagyot küzdött. Igazi csapatként funkcionáltunk és küzdöttünk egymásért, úgyhogy le a kalappal a fiúk előtt. A csapat nincs a legjobb mentális állapotban ebben sokat kell fejlődnünk. Ahogy Glenn is kiemelte, jól kezdtük a mérkőzést, de meg kell tanulnunk 40 percen keresztül 100%-os intenzitást tartanunk. És itt a pálya mindkét oldalára gondolok. A mai mérkőzés második negyedében kijött, hogy ha betlizünk támadásban, akkor a védekezés is szétesik. Ezt nem engedhetjük meg magunknak.


PVSK-VEOLIA – OSE Lions 89-85 (23-25, 14-25, 23-23, 29-12)

Dragan Alekszics, PVSK: Az első félidőben puhán játszottunk, gyengén védekeztünk, a vendégek könnyen szereztek kosarakat, sok gyorsindításuk és támadó lepattanójuk volt. Mi ettől idegesek lettünk támadásban, különösen a második negyedben, ahol szörnyen játszottunk a pálya mindkét oldalán. A harmadik negyedben próbáltunk némi egyensúlyt találni, és ez sikerült is. Amikor a negyedik negyedben igazán jó lett a támadójátékunk és a védekezésünk is, akkor meg tudtuk nyerni a meccset. Nagy mérkőzés volt nekünk, nagyon fontos a bajnokság szempontjából. Gratulálok a játékosaimnak, és az oroszlányiaknak is, akik jól játszottak három negyeden keresztül. A záró játékrészben nyertük meg a meccset. Ezzel elégedett vagyok, az első félidőben mutatott játékkal viszont nem.

Sebastjan Krasovec, OSE: Három negyeden keresztül kontrolláltuk a mérkőzést. A negyedik negyedben fault gondjaink lettek, ezért elvesztettük a ritmusunkat, más rotációt kellet alkalmaznunk, és a Pécs ezt jól kihasználta. A végjátékban szinte minden játékelemben jobbak lettek nálunk a hazaiak.


Alba Fehérvár – Jászberényi KSE 82-65 (28-9, 15-19, 20-18, 19-19)

Forray Gábor, Alba: Egy pozitívum volt ma, hogy nyertünk, de ezt el is a vártam. Nem közhely, hanem tényleg így van, hogy ezek a mérkőzések a legnehezebbek. Nem érheti szemrehányás a játékosokat az első negyedért, mert úgy kezdtük el a mérkőzést, ahogy azt megbeszéltük, hiszen ott tetemes előnyt építettünk ki. Azonban ezt követően azt gondoltuk, hogy vége van a meccsnek, belealudtunk, elvesztettük a koncentrációnkat. Nem az volt, hogy nem akartunk, mindenki tette a dolgát, de lassan, olyan urasan… A védekezésünk nagyjából rendben volt, de tudunk mi ennél jobban is játszani támadásban és azt ígérhetem, hogy szombaton harapós abban fogunk elmenni.

Patai Benjamin, JKSE: Megérdemelten győzött a Fehérvár, és már az első negyedben eldőlt. Védekezésből felkészültünk, de ami az előző mérkőzéseken bejött, az most nem sikerült, úgyhogy változtatnunk kellett, és így meg tudtuk egy kicsit szorítani a házigazdákat. Aminek különösen örülök, hogy igaz becserélt kollégám sok játékost, de a kezdő ötösükből négyen 25 perc felett játszottak, ez azt jelenti, hogy komolyan vettek minket.


Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Szolnoki Olajbányász 76-96 (13-23, 25-28, 18-23, 20-22)

Váradi Kornél, KTE: Öt nap alatt ez volt a harmadik meccsünk, és ezalatt a három meccs alatt a csapatom maximálisan odatette magát. A mai napon a Szolnok dinamikus játékát nem tudtuk kontrollálni, emellé még egy jó dobóforma is párosult náluk. Gratulálok nekik a győzelemhez. Még nagyon sok fontos mérkőzés vár ránk a közeljövőben, így a mai vereségből is le kell gyorsan vonni a tanulságokat, és építkezni belőle, hogy sikeresek tudjunk lenni a folytatásban.

Gasper Potocnik, Olajbányász: A Kecskemét egy jó csapat és ezt mai is bizonyították, a meccs végéig derekasan küzdöttek. Érezhető volt, hogy fáradtabbak voltak nálunk, habár nekünk sincs könnyű menetrendünk. Az előny tudatában többet tudtam rotálni, és akik a padról érkeztek, ők is hozzátettek sokat a sikerhez. Örülünk a győzelemnek, de már a pénteki meccsre kell fókuszálnunk, hogy azt is sikeresen vegyük.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
MendezTomiHeindrichCSAK AZ MTEMarillion Recent comment authors
Tomi
Olvasó

Remélem látta orvos Caspert, mert komoly problémái vannak. Gyuri bácsinak még vastagabb borítékot kellett adnia a végén miatta.
A lényeg hogy egy ZTE játékos sem sérült meg a hentesek miatt.

Mendez
Olvasó

Azt a Delas gyereket mondjuk erősebb szélben nem merném kiengedni az utcára mert megsérül egy lehulló falevéltől.
Két èpkézlàb játékos van a denevéreknél, azok is Falco nevelések.

Pbask
Olvasó

Hentesek?
Látom.
Egy a sok közül. Keresek többet tegnapról ha szeretnél.comment image

-index fórumról közbeszerezve –

Tomi
Olvasó

Próbálta lefogni szegény kisgyerek, de elesett. Kicsit kondizik majd aztán nem esik el a saját lábában.

Heindrich
Olvasó

Nem tartom sokra Ökörn “mestert” , érdekes volt látni ahogy maszk nélkül 20cm-ről üvölt a bíró arcába. Ha én vagyok a sípmester simán elküldtem volna zuhanyozni.

CSAK AZ MTE
Olvasó

Tetszik, nem tetszik, jó csapat most a Falco! De meglátásom szerint ez nem Okorn érdeme, ez a pénz érdeme! Mint ahogy azt írta is valaki, ehhez a csapathoz edző sem kellene, akkor is nyernék a meccseket! Ez működik amíg van pénz, és az most van! A BL szereplés miatt lesz is még egy darabig! Irigyek vagyunk-e, a többi csapat szurkolói? Természetesen! Fordított helyzetben a Falco szurkolók is azok lennének! Lásd pár éve a Szolnokiak is mit kaptak! Az vigasztal azért minket, hogy az aranyérmek ( kupa és bajnoki ) számának növeléséhez még kell pár év, és addig nem biztos, hogy… Olvass tovább »

szolnoksport
Olvasó

Sziasztok! Lemaradtam a meccs végéről, nem láttam a lényeget. Hol tudom visszanézni?

Buborka
Olvasó

Melyik meccset szeretnéd visszanézni?

HajraKapos
Olvasó

Kérdésed teljesen jogos! 🙂

szolnoksport
Olvasó

A főcímből gyanús lehetett volna, de semmi baj, segítek. Falco-ZTE Így már megy vagy túl rövidek a csapatnevek? 😀

Buborka
Olvasó

Nem tudom miért kell ilyen lekezelően írni. A cikkben négy mérkőzésről is írnak, és én nem vagyok gondolatolvasó, hogy Te éppen melyikre vagy kíváncsi. Mivel ezek között volt olyan, amit az m4, és volt, amit a Mindigo közvetített, nem ugyanott lehet visszanézni őket.

Azért én segítek: https://mediaklikk.hu/video/tippmix-ferfi-kosarlabda-nb-i-falco-vulcano-energia-kc-szombathely-zalakeramia-zte-kk-merkozes/

szolnoksport
Olvasó

Köszönöm, korrekt! Nem akartalak megbántani,ha mégis sikerült, akkor elnézést! Csak csipkelődtem kicsit, mint “jó” szurkoló. 🙂

Buborka
Olvasó

Nincs harag! 🙂

ójajj
Olvasó

FALCO= SNI-s magyar játèkosok gyűjtőhelye…

2lee14
Olvasó

Ójajj?

Kissadam91
Olvasó

Okorn te állat …. az anyádat.

crazybasket
Olvasó

Mennyi álmatlan éjszakár okozhattunk neked!?? Szegényem?

Pbask
Olvasó

Hagyd, szerintem Szolnok után mi vagyunk a második kedvenc csapata.
Amit lenyomott itt Lublin elleni meccsünk alatt is..
Kis szánalom,nem kell vele foglalkozni.

2lee14
Olvasó

Téged csak sajnálni lehet Ádika baba?

Marillion
Olvasó

De miért is?????…Egyébként Szid az anyját szemtől szembe ha bátor vagy (főleg egy Délszlávnak nekimenni és az anyjával érvelni)….megtalálod Szombathelyen…ha máshol nem akkor az Aréna savariában edzés alatt!

Marillion
Olvasó

Szidd (mielőtt ebbe is belekötnél)

crazybasket
Olvasó

Gasper!????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés