Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Okorn: A győzelem után már annyira dühös voltam és csalódott a közönség miatt, hogy elragadtattam magam

Váradi Benedek kipróbálná magát külföldön, de a Falco marasztalja.:

:

A sport szellemiségével nem összeegyeztethető módon mutogatott és verbálisan provokálta a szolnoki szurkolókat a Falco edzője a bajnoki finálé megnyerését követően – állította a szerkesztőségünkhöz is eljutatott közleményében a Szolnoki Olajbányász.

A szombathelyiek edzője a Nemzeti Sportnak reagált a történtekre.

Kicsit megőrültem, de megmagyarázom. Az egész sorozatban nem mondtam semmit a bírókról és a szurkolásról, viszont a győzelem után már annyira dühös voltam és csalódott a közönség miatt, hogy elragadtattam magam. Vannak határok, amin túlmentek a szolnokiak, sokat szapulták a játékosaimat, főleg Váradi Benedeket és Benke Szilárdot, a válogatott két erősségét. Ezt én nem értem és nem tartom sportszerűnek sem. Korábban még sohasem vágtam le a hálót edzőként, most ezzel is jelezni akartam, hogy nem értek egyet ezzel a szurkolással. Tudtam, hogy olajat öntök a tűzre…

– mondta a szakember.

Gasper Okorn a jövőjével kapcsolatban elmondta, hogy a megbeszélések közepén tart a Falcóval, s nagy vonalakban közel a megegyezés.

Szóba került a finálé két hősének Benke Szilárdnak és Váradi Benedeknek az esetleges távozása.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Váradinak nincs szerződése, ám a klub marasztalja, ugyanakkor normális és természetes, ha ki akarja próbálni magát külföldön. Benkére ugyanez vonatkozik, opciója van egy bizonyos időpontig, hogy külföldre szerződjön. Az nem kérdés, hogy ha én leszek az edző, mindkettőt marasztalom

– mondta Okorn.

HIRDETÉS

86 hozzászólás

86
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
61 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
WSrebornYellowblackmoldi56sargafeketeJon Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Uničiti Gašperja Okorna

Yellowblack
Olvasó

OLAJ a tűzre?

agyas
Olvasó

Hajrá Szolnok! Igazoljatok minél több migránst 🙂

Jon
Olvasó

Ugyanazt csinálják a kedves szolnoki szurkolók, mint a Cakarun-eset után.
Itt is ők volt ELŐSZÖR sportszerűtlenek és a 2 fél közül a SPORTSZERŰTLENEBBEK.
500-1000 ember végig “b…i V..i”-zta, meg “b…i B..ke”-zte az utolsó meccset IS, mindenkit is minősítettek szombathelyi oldalon, Okornt is (nem beszélve a korábbi provokációkról), most meg minden felelősséget Okornra akarnak terelni.
Nekem már az is magas, hogy még bármiféle elvárásaik vannak….

oilers
Olvasó

Hát ne haragudj de váradi kezdte az egészet Cakarun provokálásával, aztán erre lett egy válasz, majd viszont válasz és innen már nem volt visszaút…. én innen eredeztetném az egészet

Jon
Olvasó

Ez a baj. Utaltam is rá nem is 1x, hogy ez a baj, hogy nem reálisan nézitek.
Váradi NEM LÉPTE ÁT a határt (a zrikával), amit sportpályán meg lehet tenni, Cakarun meg ÁTLÉPTE (a fejjel fenyegetéssel). Minden más ezek után történt.
Ezt valahogy legtöbben nem bírják megérteni Szolnokon.

oilers
Olvasó

Tényleg nem?!!! a színészkedés, szerinted határon belül van… Ok de ne kezdjük elölről, én csak azt mondtam h ott kezdődött minden azzal h dumált

Jon
Olvasó

A színészkedés nem szép dolog, de nem jár érte kiállítás. A játékosok közti duma az belefér. Az sem szerintem, hanem a gyakorlatban ez így működik. (lásd: Reggie Miller) Nem viselte el a nagyon férfias játékosotok, de attól még, hogy idegbeteg módon reagált, ez az ő egyes egyedüli hibája volt.
A másik dolog, hogy így vele kezdődött az egész, nem Váradival.

sargafekete
Olvasó

Ha egy játékos vállalja a színészkedéssel kapcsolatos büntetést, akkor azt csinál, amit akar. Kapott is érte technikait, ennél többet nem szoktak adni ilyenért. Azt kéne már megérteni, hogy Cakarunt nem azért állították ki, mert Váradi rájátszott, hanem a fejelő mozdulatért. Videón is vissza nézték elég hosszú ideig az esetet, szóval nem hirtelen döntöttek. Ha erre meg azt mondod, hogy ha nem esett volna el Váradi, akkor nem nézik vissza a jelenetet, akkor arra meg azt tudom mondani, hogy elég nagy baj lenne, hogy egy fejelő mozdulat megítélése ezen múlik, ha mégis igen, akkor meg egy játékos mégis csak jól teszi,… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Váradi a lepattanónál rugdosta Cakarun vádliját,majd pedig meglökte mikor a lepattanót megszerezte.Valamivel csak provokálta a horvátot,mert az csak úgy nem fejeli le.Ti mindig csak egyfajta szemüvegen keresztül nézitek,az objektivitásnak nyoma sincs nálatok.Vissza lehet nézni,több csapat szurkolói is így látták.Váradinál nem ez volt az első eset,mint ahogy korábban megírtam két évvel ezelőtt Tóth Ádámot is ugyanígy provokálta.Ha Beni továbbra sem hagy fel ezzel a szokásával,egyszer valahol ő húzza majd a rövidebbet.Nem a szolnoki szurkolók értelmi képességével van baj,hanem nálatok is gond van.

fanaticfantastic
Olvasó

Ó. Ez még nem volt megbeszélve. Jó,hogy felhoztad.

agyas
Olvasó

Okorn mentségére szolgáljon, hogy nem régen van az országban, így nem tudhatta, hogy a szolnoki közönség többsége mindig is a primitívség szimbóluma volt.

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Ma is megvan a menetrendszerű szombathelyi alázás. Mostmár menj. Ünnepeld a gyermeknapot.

Roland
Olvasó

Váradi várja meg míg a városba megy a vándorcirkusz és már mehet is külföldre.
Okorn elvonóra, alakul ez!!!

Mendez
Olvasó

Alakul, hogy jövőre is felültök a szopórollerre kedves roland. ???

fanaticfantastic
Olvasó

Ne törődj vele. Ti csak menjetek tovább a Lennoni úton! (John Lenin)

Yellow
Olvasó

Így utólag is szánalmas volt a szolnoki szurkolás jelentős része. Nézze vissza mindenki, láthatóan sok szolnoki csak az ellenfél gyalázásával foglalkozott. Nem is olaj zászlóval, polóban, sállal, stb. készült – és engedték be! -, hanem az ellefelet gyalázó képpel, szarsággal. Nem hajrá szolnokot kiabált hanem csak buzizott. Ez e híres szolnoki pokol? Mivel mindenki emberből van, én is beintettem volna, egy simázó győzelem után. Még ha meg is bánom utólag, de csak azért hogy lememtem pár pillanatig a ‘pokol’ szintjére.

fanaticfantastic
Olvasó

Hogyne,sárgaság! A szolnoki cigányparasztok… Az a tisztességes szurkolás.

Yellow
Olvasó

Nem oké az sem. De nem egész meccsen, nem volt szidva egy szolnoki játékos sem folyamatosan. Még Cakarun sem.

fanaticfantastic
Olvasó

Azért mindíg előkerül roma-i leszármazott a sárga városból,hogy felpiszkálja a sz rt. Nehogy békésen társalogjunk.

ójajj
Olvasó

Kedves szurker társak, most már hanyagolni kellene a döntőt, mert màr elmúlt. Keressünk valami olyan témát, amiben egyetértünk. Pld. szidjuk közösen Ivkovicsot…

fanaticfantastic
Olvasó

Nem kell szidni senkit sem.

Pbask
Olvasó

Lassan lapozhatnánk. Megértem őt, nem helyénvaló, talán ilyen viselkedés soha sem lesz egyik szurkolótábor felől sem,mert ez sajnos tényleg az alja volt. Ami volt, volt, már elmúlt.
Beni még egy szezont maradhatna, egész szezonban ő legyen a főirányítónk, + BL, és ha úgy érzi, következő évben uccu neki 🙂
Okorn pedig diplomatikus, mivel nem megbeszélések közepén tartanak, hanem ténylegesen aláírt, de amíg nem hivatalos, gondolom ködösít.
Meglátjuk a magyar magot mennyire lehet egyben tartani.

Senki
Olvasó

Ezt a bb1nek kéne mondani,de szerintem még pár cikk lesz a döntővel kapcsolatban

kapuskiraly
Olvasó

Egy igazi edző, hadvezér a meccsek alatt nyomja a show-t, de amikor vége akkor mindig higgadt, nem gyalogol bele a vesztesbe… ezt kulturált helyeken ugy hivják: ÖNURALOM.

Minden másra ott az utólagos magyarázkodás, mentegetőzés.

Mindenesetre sem a fuck you-zással, sem pedig egy utólagos szerecsenmosdatással nem lett kedveltebb figura….

inmediasres
Olvasó

Váradit Amerikába csalogatják, felfigyelt rá egy producer Hollywoodban.

Anpfiff
Olvasó

Megelőztél. Még jó, hogy végigolvastam a kommenteket, így nem írtam le ugyanazt még egyszer! 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Csak nem? Új részeket forgatnak az Egy úr az űrből,című nagysikerű sorozathoz? NANU NANU

Mendez
Olvasó

Ha idén nem kaptatok agyvérzést majd jövőre oda kerget benneteket Beni.
Minden évben egyre jobb lesz!

fanaticfantastic
Olvasó

Sok sikert neki.A válogatottban.

CsakAzImitNe
Olvasó

Olajat… haha

krapulaksz simon
Olvasó

Azok után amit kaptak, én is bemutattam volna. Ez a minimum. Teljesen jogos és emberi reakció. Örülök hogy végre valaki jelezni merte hogy ez azért túlment minden emberi normán. A közönségnek elnézzük a tízezerszeresét neki pedig még ezt sem?
Pedig Potocnik amúgy sokkal rokonszenvesebb mint ő.

bp
Olvasó

Okorn idegrendszere komoly kihívásokkal küzd. Ez nem újdonság. Azért egy a bajnokságot eldöntő győztes meccs után ilyen érzések legyenek: “”dühös voltam és csalódott ..”” Ilyenkor nem az ellenfél szurkolóival szokás foglalkozni. Arról nem beszélve, hogy a játékosai ezt tudják profin kezelni, ő mint edző meg nem.
Ilyen hangulat még előfordul pár csarnokban itthon. Szombathelyen sem simogatják az ellenfelek lelkét. De azzal biztos egyetért hiszen nem emelt szót ellene. Talán azt már “érti” 🙂

Gézuka
Olvasó

A kedves Benke Sziszike amikor az Olajban játszott bejelentette fél távnál hogy ő sérült és nem tud játszani, holott, már aláírt szerződése volt a falkóval kedves Okorn.

Xero
Olvasó

Hozzátok se akart menni.. Ez az eredménye annak, ha “diplomáciai úton” kényszerítenek oda játékost.. Szili ráadásul egyébként is elég “öntudatos” embernek tűnik.

fanaticfantastic
Olvasó

Ezért szabotálta a munkát? Szezon utáni időszakra halasztható műtétet végeztetett el,hogy mire hozzátok kerül,már egészségesen álljon a rendelkezésetekre. A klub pénzén gyógyult,nektek.Ez minden csak nem korrekt hozzáálás. Hiába mutogatta a mezszámát. Hiába játszott jól Hiába tehetséges. NULLA!

Xero
Olvasó

Hát pont ez az. Alapban nem is akart ott játszani.. Mit vártok az olyan játékostól, aki kvázi akarata ellenére játszik ott? Én sosem akarnék olyan Falcojátékost, aki csak nyomásra szerződik hozzánk, mert annak ez az eredménye.. A játékost is meg lehet érteni, ilyen szinten azért nem árucikk.. Felteszem úgy volt vele, hogy “kicsesztetek” velem, akkor én minek legyek korrekt? Ha egy saját nevelésű játékosotok viselkedett volna így, teljesen megérteném a felháborodást, de így.. ?

fanaticfantastic
Olvasó

Senkit nem lehet kényszeríteni. Egyáltalán,honnan veszitek ezt? Ha nem volt kedve ide jönni akkor mi a f ért jött? Ja! Volt az a pénz ,ugye. A meló meg annyira már ne… csak a pénz.

Xero
Olvasó

Szerintem itt ezt már többek leírták, hogy hogy is sikerült ezt kibuliznotok..

heyho
Olvasó

Nekem sincs meg ez a történet. Le tudná valaki nagy vonalakban írni, hogy miért kellett Szilinek Szolnokra mennie?

fanaticfantastic
Olvasó

Vagy azt,hogy a két bírónak a benzinkútra. Csupa rejtély. Szerintem ezt még Derrick sem tudná kinyomozni.

Xero
Olvasó

Micsoda témaváltás.. 😀 Szerintem egy 21 pontos vereség után nevetséges bírózni…

Xero
Olvasó

“Benkeről annyit, hogy már anno sem hozzátok akart menni csak hát onnan fentről megmondták a manager irodának hogy ha Szombathelyre engedik, több játékost nem fognak rajtuk keresztül igazolni.”

fanaticfantastic
Olvasó

Honnan fentről?

Pbask
Olvasó

Nekem ez az infó ködös meg fura, nem hallottam róla, valaki lehet felkezdte. Én itt max Szabinak tudnék hinni, ha alátámasztja. Gondolj bele logikusan, következő évben nem töltötte ki a kontraktusát, és hozzánk jött. Akkor ezek szerint már a Szolnok nem is választ attól a managerirodától?
Ugyanezt eljátszhatták volna kövi évben, mint előzőben. Kiülted a műtéted, nem mész sehova, befenyítjük a managerirodát. Nem így történt.
Ha igen, akkor meg nekem épp azért hülyeség,játékosok jönnek-mennek. Ha Pécs azt mondja Vojvodát adjátok, különben légiósokat pl az Octagontól veszünk nem a Vinko Grouptól, Voja jövöre a Pécs játékosa lesz?

Xero
Olvasó

Szerintem ha egy bizonyos város polgármestere az MKOSZ elnöke, akkor azért van lobbialapod ilyen dolgokban. Azért tudjuk Magyarországon hogy mennek a dolgok.. Másrészt meg nyilván a végtelenségig ilyet nem tudsz eljátszani egy játékossal, mert szerződést fog bontani az irodával, annak ellenére is, hogy olyan sok jó alternatíva nincs. Egy (éves) szerződés esetén szerintem ez simán megoldható, főleg egy ilyen fiatal – olyan szinten azért nem befutott – játékossal. Vojvoda nem jó példa, mert ő már olyan név, akivel ezt úgysem lehet megcsinálni. Valószínűleg már akkor megvolt vele beszélve, hogy egy szezont még húzz le itt, most ezt tudjuk intézni (a… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Nálunk,aktuális bajnokcsapathoz jött. De. Kezdtek leépülni a dolgok. Városi tulajdon, Sérüléshegyek,stb…. Oda meg láthatóan elindult a pénz,az önkormányzati választás után. A baloldal meg akarja mutatni,hogy ő sztárcsapatot tesz ki a porondra. A pénzzel meg jönnek a jó játékosok, eredmények…. Erre gondolok inkább. Megkapta Gyuri bátyánk gáláns ajánlatát. Gyorsan rendbe tetette magát szolnoki pénzből. Az idényt buktuk is kb. Aztán usgyi! Falco. Felépülve. Virulva!

Xero
Olvasó

Hiába akarjátok Rockefellernek beállítani a Falcot, azért sajnos nem az. Abban az évben is közel olyan értékű játékosállomány volt és ugyanannyi pénzt mint utána, nem véletlenül tudtunk nyerni.. (Tudom-tudom, Szolnokon a takarítónéni játszott ellenünk)
De igazából mindegy is.. azóta Szili nem csinált ilyet, szóval csak titeket tisztelt meg..

fanaticfantastic
Olvasó

Bizony a végén ,már majdnem a takarító néninek kellett kiállni… Kezdőből volt,hogy senki nem állt rendelkezésre. Ifikkel játszottunk. Bizony akkor nagyon kellett volna Benke.

PL
Olvasó

mindennap egy új cikk, egy újabb lehetőség a megosztásra, vitákra, egymás szidására.
Ha az MKOSZ megszólal, akkor még ott kell számítani 1-2 cikkre, de azután talán nem lesz több, és megnyugszik kicsit mindenki.

Egy kis pihenés, nyaralás nem csak a játékosokra fér rá, hanem sok szurkolóra is! Ne pattanjanak az idegek, holnap is felkel a nap.

Egy kis kosarlabda is: ha a Falco a magyar magot egyben tudja tartani, meg tényleg odaigazol az a magyar, akit már itt-ott hallani lehet, egy jo(bb) legiosvalasztassal lehetnek jó BL meccsek! Én azokat is várom, és szurkolok is majd. Ha időm engedi, akar személyesen is megnéznék egyet-egyet.

Senki
Olvasó

Tegnapi cikk,csak gondolom a kedves szerkesztők gondolták úgy hogy ma is legyen 200 komment..

PL
Olvasó

igen, én is már tegnap olvastam.

ha esetleg nem pörög annyira, akkor jön 1-2 kommentgenerator nagyágyú, pár ütős kommenttel, és meglesz a 200 ?

Bossesy
Olvasó

Megmagyarázza a megmagyarázhatatlant. Azért elnézést nem kért, el nem itélte, csak megmagyarázza….. Amúgy ennél sokkal durvábban betalaláltak már jétékosokat, mint az említetteket és a Föld forgott tovább. Ha pedig nem tudja mi a baja a szolnokiaknak Benkével és Váradival, akkor nem tudom milyen vezetőedző az ilyen? Perl amúgy szerintem egy olyan edzővel aki bízik benne és egy olyan csapatban ahol respektálják simán megállná a helyét külföldön is. Magyar játékosként kb. semmi renoméja sincs egy kosarasnak Európában, szerintem Vojvodáról sem tudtak azt sem az olaszok, hogy eszik-e vagy isszák. Perl ha délszláv lenne és -ic re végződne a neve, már régen… Olvass tovább »

KD
Olvasó

Az Mkosz-tól is várnék egy ilyen közleményt:”A szurkolók nagy számban való visszatérése új izgalmakat és energiákat hozott a csarnokokba, de kritikus fontosságú, hogy mindannyian tiszteletet mutassunk a játékosok,a játékvezetők és a rivális szurkolók felé is. Fontos,hogy mindenki számára biztonságos és tisztelettudó környezetet biztosíthassanak a létesítmények.” Ezt a közleményt az NBA adta ki, miután popkornnal leöntés ( Russel Westbrook), leköpés (Trae Young) és vulgáris, rasszista megjegyzések (Ja Morant) miatt több szurkolót is kitiltottak a csarnokból. Nos, ezek után döntse el mindenki maga, hogy Okorn reakciója milyen események után született és az Mkosz-nak vagy a szolnoki klubnak lett volna valamilyen tennivalója.

fanaticfantastic
Olvasó

Nézz szét az otthoni meccseiteken. A transzparenseiteken. “cigányparasztozásaitokra” emlékezz vissza. A facebookon és itt leírt sértő beírásokra. Nagyon bosszantó a kettős mérce. Ami szolnoki oldalon elfogadhatalan, (mert valóban az) ,legyen már szombathelyi oldalon is elitélendő. Mindíg csak mosakodtok és a másikra mutogattok.Nem veszed észre? Semmi bajom nem lenne veletek,ha nem általánosítanátok,sértegetnétek,minden szolnokit!

KD
Olvasó

Látszik, hogy hiányzik nálad a szövegértés. Én Okorn reakciójáról és az azt kiváltó okokról beszéltem, aki nem a szombathelyi szurkolók, hanem az őt és a játékosait ért inzultusok miatt fakadt ki (jogosan). Nem emlékszem, hogy nálatok bárkit is kitiltottak volna a csarnokból, mint mondjuk az oceán másik oldalán, vagy a polgitok vezette Mkosz valamilyen hasonló közleménnyel állt volna elő.

fanaticfantastic
Olvasó

A szövegértéssel ezek szerint neked van problémád. Sebaj. Élj boldogan. Öntelten és bután.

Senki
Olvasó

Azért az nba-t hasonlítani a magyar,sőt az európai szurkoláshoz.. szerintem nem értette félre csak valahogy ti mindig ártatlan bárányok vagytok,míg a másik egy “csőcselék”….

KD
Olvasó

Szóval szerinted Amerikában nem elfogadható ez a fajta viselkedés, nálunk és az Europában igen? Valami igen nagy baj lehet a fejedben meg az értékrendedben.

Senki
Olvasó

Jössz amerikával.. balkánon mi van? Az a vicces benne hogy egy színházi közönséget hasonlítasz össze teljesen más kultúrával…

KD
Olvasó

A Balkán alatt Szolnokot érted?

KD
Olvasó

Talán vegyél földrajzleckéket Rouge-tól.

Senki
Olvasó

Vicces vagy,jah nem.. és még te írod másnak hogy hiányzik a szövegértés 😀 😀 jösz amerikával ahol ülnek meg tapsikolnak,miért nem jösz egy szerb bajnokságal,vagy egy görög,törökel? Probálod játszani az eszed csak nem sikerül… De akkor ha már ennyire véded a mestered mondjuk keres utána hogy jenkiknél ha volt ilyen edző aki ezt csinálta az mit kapott? És még akkor idézlek.. “és vulgáris, rasszista megjegyzések (Ja Morant) miatt több szurkolót is kitiltottak a csarnokból.” Mikor ti cigányoztok meg stb azokat miért nem hozod fel? Ez a nagy álszentség… Mindenki mocskos állat csak ti vagytok angyalok hagyjuk már…. Anno zollner nyilatkozatára… Olvass tovább »

ZTE ZOLI
Olvasó

Úgyis visszajönnek, előbb mint gondolnánk! ???

Zsoltesz
Olvasó

Benkét nem értem miért szidták, viszont Váradi, ami szinészkedést leművelt egy Jászai díjat megérdemelt volna.

keka
Olvasó

Egy profi edző akinek a viselkedése átragad a játékosaira is SOHA nem engedhet meg magának ilyen viselkedést! Akkor sem ha esetleg igaza van. A magyarázkodása még szánalmasabbá teszi. Ezt klubszimpátiától függetlenül mondom. Egy profi klubnak meg el kellene gondolkoznia, hogy alkalmaz-e tovább ilyen edzőt, eredménytől függetlenül. Sajnos mindkét klub vezetése távol áll a profitól.

KD
Olvasó

Szarvas “motivátor” Gábor még csak nem is magyarázkodott. Vajon a szolnoki klub miért gondolta mégis, hogy fegyelmit indít ellene? Kiváncsian várom az eredményét.

fanaticfantastic
Olvasó

A szolnoki klub reagált azonnal. Kisebb dologra! A szombathelyiek? Mit írtak?

KD
Olvasó

Semmit, mert nem is kell. Egyetértünk a mesterrel.

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor nincs is veletek miről beszélni. Az a néhány normális szombathelyi kommentelő nincs itt ,néhány napja. Az ilyen elvakult,reális gondolkodásra képtelen egyeddel meg nem lopom itt a napot. A következő bajnokságra pedig: Hajrá mindenki aki ellenetek játszik! Szia!

oilers
Olvasó

Okorn, igazi sportemberhez méltó magatartás, tudta h olaj lesz a tűzre de mégis megtette teljesen szándékosan úgy, h közben a biztonságiak mögé bújt, olvastam itt a nagy nyugat-magyarországi felsőbbrendűségről, most látom mi ez… A fejétől bűzlik a hal ???

keka
Olvasó

Szomorú!

oilers
Olvasó

Még jo h végülis belátta h hiba volt hergelni….ja nem

Xero
Olvasó

Nembaj Mester! Ennyit megért.. 😀
A srácok remélem végül maradnak.. Bár megértem őket, ha ki akarják próbálni magukat külföldön, de azért jó lenne egyben tartani ezt a csapatmagot..

fanaticfantastic
Olvasó

Majd kiderül,hogy “ennyit megért “-e? Mert elvetette a magot. Nem felejt a közönség. Te is tudod.

Xero
Olvasó

Még szerencse, hogy enélkül annyira szeretnék.. 🙂 Eddig is utálták, ezután is utálni fogják.. Vagy mire gondolsz? Hogy beváltja a szolnoki “mag” a lábtöréses fenyegetést?

Kormend3
Olvasó

váradi éppoly súlytalan lesz külföldön mint a perl ….ők csak itt tudnak érvényesülni..

Mendez
Olvasó

Hát ilyen súlytalan játékosok ellen 5 meccsből 5-öt bebukni idén az igazán nagy mutatvány ???

Kormend3
Olvasó

Denagyonhulyevagyfiam

szolnokbasket
Olvasó

Oké!Akkor vegyünk példát a falco szurkolókról!
Ezentúl csak csak buzizzunk meg cigányozzunk.
Úgy látszik ennek a kreténnek az nem bántja a tetves fülét.

Atesz 18
Olvasó

És még te beszélsz! Nem szégyellitek magatokat hogy Váradi Beni édesanyját szidjátok! Hogy jöttök ti ehhez! Mocskos olajbányász!

szolnokbasket
Olvasó

???

JR.Benitez
Olvasó

Inzultáltátok Beni szolnoki feleségét. Olyat irtatok fb-on Beni képe alá elhunyt anyukájáról amire nincsenek szavak….. És ő ezek után eldöntötte az 5.meccset Benkével. Sőt, nem vágta le a hálót. Persze, szidjuk egymás csapatának játékosait, de azért nem ártana embernek maradni…..

fanaticfantastic
Olvasó

Annak írd aki írta. Ne általánosíts. Mert ez q bosszantó már.

Hmafino1
Olvasó

Annak mond aki cigányozott. Ne általánosíts, ez q bosszantó már! ?

game01
Olvasó

Bosszantó?Tényleg?majd még megsajnàlunk… és nem egy ember hanem rohadt sok csak bb1-en kitörölték a sok gyalázkodó kommentet (így mondhatod, hogy ott se volt)… és akkor az sms-ről meg face üzenetkről ne is beszéljünk… szóval de általánosítunk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés