Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Okorn: Külön köszönet jár Gráczer Györgynek is

A Falco edzője nem is titkolta boldogságát.:

:

Óriási csatában, remek mérkőzésen szerezte meg a győzelmet a Falco a DEAC elleni döntőben, így a sárga-feketék elhódították a Magyar Kupát.

Nagyon nagy örömöt és elégedettséget érzek, hiszen a csapatom történelmet írt azzal, hogy megszerezte a Magyar Kupát! Egy igazi döntőt láthattak a nézők, két idegesen kezdő csapattal, de úgy érzem, hogy a kevés pont ellenére minőségi kosárlabdát játszottunk. Mindkét csapat fizikálisan védekezett, amit engedtek a játékvezetők. Több extra dobásunk is volt. Gondolok itt Váradi 3+1-es akciójára, de Benke remek szerelését is meg kell említenem, ezek egy ilyen szoros mérkőzésen döntő momentumok voltak. Köszönöm minden Falco drukkernek, hogy biztattak minket és szurkoltak a csapat sikerének. Köszönöm Benkének és Váradinak, akik életük egyik legnehezebb pillanatában tudtak ilyen teljesítményt nyújtani. Külön köszönet jár Gráczer Györgynek is. Ezt az 5 napot megnyertük, de a bajnokság szombaton folytatódik.

– nyilatkozta a klub honlapjának Gasper Okorn.

HIRDETÉS

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
MendezPraenoricumTomiChikán SándorFalcoParádé Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

Nagyon sok dolognak kell együtt összejönnie ahhoz, hogy három meccsen valaki a végén felemelje a kupát. Nagyon jó csapatok mérkőztek meg és nagyon élvezetes meccsek voltak ebben az öt napban. Az, hogy most a Falco emelhette fel a kupát, ahhoz kellett nagyon sok munka és mint mindenhez az életben némi szerencse is. Hatszor nem jött össze. Talán volt olyan, amikor még nagyobb esély volt rá korábban, de mégsem sikerült. Az idei évben összejött minden ahhoz, hogy meglegyen az arany, akkor is, ha a döntőben bizony kifogásolható volt a játék. Abban hogy ez sikerült nagy szerepe volt mindenkinek, akiket Okorn említett… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

Gyurka és a milliárdok nélkül sehol sem lennétek, mindent neki köszönhetsz. Egy (ideg)gyenge edző vagy.

Mendez
Olvasó

Jól van Tomi.
Egyszer még Sztár leszel. 🙂

Praenoricum
Olvasó

Remélem még sokáig ilyen gyenge teljesítményt nyújt, mit ebben az öt napban. 😀

Chikán Sándor
Olvasó

Annyira akart kupát nyerni mindkét csapat hogy a pszihé befojásolta a csapatok teljesítményét.Még a nagy rutinnal rendelkezök is megremegtek mindkét oldalon.Óriási teljesítmény volt a végét javunkra dönteni.Elképesztő csata volt!! persze a 19 pontos vezetésnél a bírók beavatkoztak a Debrecen javára ezért is tudtak feljönni!! Sorozatban fujtak a Falcó palánk alatt a Debrecen javára a túloldalon nem fujták be ugyanezeket a Falcó javára.És a Knézi nem foglalt állást ekkor sorozatban, pedig csak látni kellett volna!! Költői kérdés miért nem lehet semlegesen levezetni még egy kupadöntőt sem.?????? Ez bizony nagy hátránya a sportágnak dehát a vezetőség is ilyen.Hajrá FALCÓ Cél a bajnoki… Olvass tovább »

Tomi
Olvasó

?????????

PL
Olvasó

Perl Zolinak külön gratulálok – mégegyszer is. Bomba formában van, azt kell mondani, hogy a Voja “helyére” bejelentkezett. De mindig előjön bennem a gondolat, hogy külföld? Lemondott erről teljesen? Szerintem az utóbbi években fejlődött akkorát, hogy könnyen helytállna. Talán az első külföldi bevetése nem volt az igazi – gondolok arra, hogy nem a jó csapat/jó edző keze alá került De nem hiszem el, hogy az idei/utóbbi évek teljesítménye nem kelti fel egy külföldi csapat érdeklődését? Ami kihangsúlyozandó, hogy igazi sportember. Szerény,szorgalmas. Csapatember. Ha én egy külföldi klub embere lennék, már kilincselnék. Másik téma a Beni. Le a kalappal előtte. Bizonyított… Olvass tovább »

Suns
Olvasó

Mindkettőnek olyan szerződése van, hogy ha kapnak jó ajánlatot külföldről, mehetnek. Ha nem, maradnak a Falcoban.

PL
Olvasó

Értem.
Persze nem azt mondom, hogy mindenáron külföld, mert egy bajnokcsapatként BL-ben játszani is tud nagy motiváció lenni.

(ha a Falco bajnok lesz. Először meg kell nyerni)

crazybasket
Olvasó

Fals adatokat légyszi ne!

“A válogatott hátvéd újabb három évre kötelezte el magát nevelőegyesületéhez, a szerződés nem tartalmaz olyan opciót, hogy Perl külföldi ajánlat esetén távozhat, miután a játékos lemondott erről a kitételről.” Egyedül a Szilinek van ilyen opciója, hogy nyáron kiléphet a szerződésből x dátumig megfelelő külföldi ajánlat esetén! Kellernek sincs opciója vele is fixen lehet számolni már!
Cikk:

https://bball1.hu/perl-zoltan-marad-a-falcoban/

FalcoParádé
Olvasó

Nagyon rosszul tudod.
Zolinak még további 2 éves szerződése van és nincs bent külföldi opció.
Beninek nincs szerződése jövőre.

YoWassupFam
Olvasó

Miért kell ezt a külföldi vonalat erőltetni? Mivel jobb az, hogy lutrira kimennek aztán vagy bejön vagy nem mint hogy egy hazai klubbal érjenek el hatalmas eredményeket? Van kivétel lásd Filipovity akinek bejött az élet , de ez hatalmas szerencse kérdése is valahol… aki ért a játékhoz azt tudja mire gondolok… Magyar kosárlabda koránt sem olyan gyenge mint azt egyesek leírják… ékes példa a Szombathelyiek nemzetközi győzelmei ( szurkolok nélkül… kitudja mi lett volna ha…) és ez most csak a legközelebbi múlt amiről beszélek. Anno Voját Illés Bélázták , de valljuk be Illés úrnak is sokat köszönhet a Magyar foci… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Oké, nem vitatom amit írsz, de szerinted egy olyan képességű játékosnak, mint a Perl, a magyar bajnokságnak kell lennie a végállomásnak?

Feltételek ide vagy oda, meg amiket felsoroltál. Te játékosként nem vágynál egy pl olasz vagy spanyol bajnokságba? Nem játszanál egy Eurocup-ban?

Én jelenleg Perlben látom azt a képességet, hogy megállná a helyét. Persze mindig van hova fejlődni egy játékosnak, neki is.
De ő ebben a erős magyar bajnokságban is kitűnik.
Abban teljesen igazad van, hogy szerencse is kell hozzá. Sőt….

..és melyik ez a 6 nívós csapat?

YoWassupFam
Olvasó

Nem kell hogy a végállomás legyen de lehet akár a végállomás és nem veszítene sokat. Egy relatív fiatal klubbal folyamatosan történelmet ír meccsről-meccsre. Egy , még Kálmán Lacinál is nagyobb legenda lehet belőle. Falco jelenleg az arany korát éli amire még 50 év múlva is emlékezni fognak (és még keveset mondtam) . Az eredmények amiket elér Szombathelyen nemzetközi porondon (mint idén) folyamatosan csak megerősíti a térképen azt amit az Olaj elkezdett Báder Marcival majd folytatta Vojával és mindketten egy ikonok lettek ami az utóbbi miatt érdekes mert csak 1(!!) felemás szezont húzott le kint mégis vaskos keze van abban ,… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Nagyon jó komment, nincs olyan sora amibe bele tudnék kötni – de nem is akarok, nem ez a célom ? Egyet is értek a leírtakkal. Én azért bízok abban, hogy egyszer a Hanga Àdi és Márkó mellé más játékos is csatlakozik, mint külföldön jól teljesítő játékos. Ezt most Zoliban látom,képességileg. Aztán a jövő majd megmutatja, hogy esetleg rajta kívül jön-e valaki a magyar mezőnyből. Külön köszi a Körmendről a kifejtésedet. Jól látod, pluszban egy szakmai igazgató kellene, pl egy Putesz. Én a Puteszt oda tudom elképzelni. Amit én problémásnak fogok látni az a pénz. Ki fog ütközni a kisvárosság. Egy… Olvass tovább »

majerle09
Olvasó

Hát, én a minőségi kosárlabdát nem nagyon láttam, csak az idegest.
Ezzel együtt természetesen jár a gratuláció.

Nem lehet elmenni Perl Zoli teljesítménye mellett, aki nélkül tegnap este is kupa nélkül üldögéltek volna a buszon hazafelé a srácok.

A bajnokság nyitott, kíváncsian várom a folytatást.

crazybasket
Olvasó

Thank You Coach!??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés