Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Gáspár Mátyás a kőkemény munkában hisz

Szeretne stabil kerettag lenni a DEAC U23 játékosa az élvonalban is.:

:

Gáspár Mátyás eddig háromszor volt kezdő a DEAC U23 csapatában, amely az NB I/B-Zöld csoportjában jelenleg a 8. helyet foglalja el, két győzelem mellett három vereséggel. A 2000-es születésű játékos a kőkemény munkában hisz, amit alátámaszt, hogy heti 6-7 edzésen vesz részt, ráadásul duplázik is párszor.

– Szerintem sokat sikerült fejlődnünk tavalyhoz képest, főleg nekem és Asszú Ádámnak, akik több lehetőséget kapnak akkor, amikor Tóth Bence és Godwin Omenaka nem játszanak. Ádám nagy sarokköve lett a csapatnak, annak ellenére, hogy tavaly kevesebb lehetőséget kapott ő is. Ahhoz, hogy teljesen összeszokjunk, még sokat kell dolgoznunk, de alapvetően szerintem jó irányba haladunk.

– Ön szerint mi kell ahhoz, hogy valaki bemutatkozhasson az élvonalban? 

– Sok mindennek a kombinációja, nyilván kell hozzá egy alaptehetség, de leginkább elhivatottság és sok munka. Én is ebben hiszek. Ha valaki eleget dolgozik, akkor el tudja érni a céljait. Ez egy nagyon fontos dolog, főleg a kitartás és a rengeteg munka.

– Mennyit edz egy héten? 

– Mivel én még középiskolás vagyok és most vagyok végzős, így heti hatszor-hétszer. Ez általában úgy néz ki, hogy a felnőtt csapattal edzek és utána maradok az U23-as együttessel is edzeni. Ilyen “dupla edzésből” két-három szokott lenni hetente.

– Mik a személyes célkitűzései a közeljövőre, illetve hosszabb távon? 

– Az elkövetkezendő évekről tudok csak nyilatkozni. Az a célom, hogy stabil kerettag legyek és esetleg több percet is kaphassak az A-csoportban. Szeretném ebben a szezonban megszilárdítani a helyemet a második vonalban a jobb játékosok között és a statisztikáimat is feltornászni, hogy felfigyeljenek rám, mert szerintem még nem voltak olyan kiugró meccseim eddig, hogy ez megtörténjen.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
hajdu Recent comment authors
hajdu
Olvasó

szinpatikus nyilatkozat

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés