Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Garamvölgyinek nem volt nehéz az OSE mellett döntenie

Demeter Attila szerint Oroszlányban minden adott ahhoz, hogy a felnőtt válogatottba is bekerülhessen.:

:

Garamvölgyi Ákos az elmúlt szezon egyik riválisától, a MAFC együttesétől érkezett az OSE Lionshoz. A 25 éves, 200cm magas, 4-5-ös poszton bevethető, meglehetősen fizikális játékos már több ízben megtapasztalta az első osztály küzdelmeit, ugyanis az Atomerőmű SE együttesénél, előtte pedig a Vasas Akadémia, valamint a Nyíregyháza színeiben is a honi élvonalban kapott játéklehetőséget. Garamvölgyi az elmúlt szezonban 31 mérkőzésen 11.2 pontot és 7,5 lepattanót átlagolt 25,6 perc alatt.

– Június elején érkezett a megkeresés a vezetők és az edző részéről – mondta Garamvölgyi Ákos a klub honlapjának. – Szimpatikus volt a közeg, illetve az is amit vázoltak, számítanak rám, így nem volt nehéz a döntés.

Egy feljutó csapat mindig érdekes mindenki számára. Mire lehetnek képesek egy osztállyal feljebb, milyen játékosok érkeznek. Szerintem nem lesz probléma, hiszen vannak A csoportos rutinnal rendelkező játékosok, illetve remélhetőleg minőségi légiósok érkeznek.

Ezekhez nyilván kemény munka is kell, hogy jól működjünk. Sorsolástól is függhet a szezonunk, hiszen egy jó szezonkezdettel hamar, számunkra kedvező pozícióba is kerülhetünk. Bízom benne, hogy a csapatnak megfelelő sablont kapunk az edzőnktől, illetve megtalálom én is a helyem és a számításom. A tervem mindig ugyanaz minden szezonban, keményen dolgozom minden nap, akárhol vagyok, és ezt igyekszem kamatoztatni, élvezni a pályán töltött perceket. Várom nagyon a következő szezont a szurkolók miatt is, hiszen élmény lesz ilyen hangulatban játszani.

Demeter Attila most már oroszlányi színekben szerezhet kosarakat; Fotó: hunbasket.hu

A másik igazolás Demeter Attila, aki 199 cm magas, 2-3-as poszton bevethető, agilis fiatal játékos. Az elmúlt szezonban 16 mérkőzésen 18 pontos és 7,3 lepattanós átlaggal segítette a PVSK NBI/B-s alakulatát, emellett pedig rendszeresen játéklehetőséget kapott az élvonalban bronzérmet szerző Pécsi VSK-VEOLIA csapatában is. A válogatott tagjaként több 3×3-as tornán is büszkén képviselte hazánkat, ott volt a felnőtt Eb-re utazó négyes keretben, tagja volt a Nations League-en szereplő magyar válogatottnak, a produktív 3×3-as idény zárásaként pedig bronzérmet nyert a nemzeti csapattal az U23-as világbajnokságon.

– Nagy várakozásokkal és elkötelezetten készülök Oroszlányba – mondta Demeter Attila a klub honlapjának. – Megérdemelten került a csapat az A csoportba, és bízom benne, hogy én is hozzájárulok majd ahhoz, hogy még előbbre léphessünk! Magamról annyit szeretnék elmondani, hogy Szegeden és Pécsen kosaraztam eddig A csoportban. Jelenleg negyedéves jogász hallgató vagyok a Pécsi Tudományegyetemen. Az OSE Lions csapatába nagy örömmel jövök, úgy látom, hogy egy ambíciózus csapat, nagy célokkal, évről évre nagyobb sikereket kitűzve maga elé. Én is így gondolkozom a személyes életemben, szeretnék egyre jobb játékos lenni, kiegyensúlyozott, magabiztos és kiváló teljesítménnyel segíteni a csapatomat a sikerhez.

Úgy éreztem, kell az új impulzus, a környezetváltozás, az új kihívás ahhoz, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból.

legjobb tudásom szerint szeretném sok győzelemhez segíteni a csapatomat. Szeretném megmutatni, hogy  szorgalommal és elkötelezettséggel a fiatal magyar sportolók is lehetnek kulcsemberek az A csoportban.

Szeretnék felnőtt válogatott lenni néhány éven belül, és úgy gondolom, hogy Oroszlányban minden adott ehhez, hogy ezt elérhessem.

Nagyon várom már a találkozást a szurkolókkal, az edzőkkel, a stábbal és a csapattársakkal, csak jót hallottam róluk, és remélem, hogy közösen egy szép szezont fogunk zárni. Én biztosan mindent meg fogok tenni a közös sikerért. Számíthat rám az OSE Lions csapata!

Kiemelt kép: MAFC Facebook oldal

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Oroszlanyi Banyaszlddmindenki02Artur Doki Recent comment authors
ldd
Olvasó

Néha előfordul, hogy 30-hoz közel legyen valaki válogatott.
De nem ez a jellemző .
Szerintem neki a stabil 10 perc feletti,játék percekért kell megdolgoznia .

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ezt nem teljesen értem. A válogatottságról Demeter beszélt. Ő 22 éves. Garamvölgyi meg 25. Ő meg pont annyira van közel a harminchoz, mint a húszhoz.

Artur Doki
Olvasó

Szeretnék felnőtt válogatott lenni néhány éven belül, és úgy gondolom, hogy Oroszlányban minden adott ehhez, hogy ezt elérhessem.

Nem túlzás ez egy kicsit?

mindenki02
Olvasó

Miért lenne?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés