Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Garamvölgyi Ákos nem gondolkozott sokat a hosszabbításon

Az oroszlányi játékos örül az új érkezőknek.:

:

Az OSE Lions együttesével hosszabbító Garamvölgyi Ákos nyilatkozott a BB1.hu-nak. A huszonhét éves játékos idén 32-szer lépett pályára, átlagosan 22 percet töltött a parkettán, amely alatt 4,8 pontot és 3,1 lepattanót szerzett találkozónként.

Mit gondol az idén nyújtott teljesítményéről, miben szeretne fejlődni?

– Pozitívan értékelem, de azért van egy kis hiányérzetem. Úgy gondolom, hogy sok lehetőséget kaptam és ebből próbáltam kihozni a maximumot, ami tőlem tellett. Ugyanezzel a lendülettel és hozzáállással fogok dolgozni a következő szezonban is és szeretnék jobb teljesítményt nyújtani egyéni és csapat szinten is.

Miért döntött a hosszabbítás mellett? Mit szól Sebastjan Krasovec hosszabbításához?

– Fontos volt Sebastjan Krasovec, illetve a szakmai stáb személye is, nem gondolkodtam sokat. Szeretek velük dolgozni és ezúton is köszönöm nekik és a vezetőségnek, hogy számolnak velem.

Mit gondol az új igazolásaikról?

– Örülök az érkezőknek, Ruják András Pakson volt a csapattársam, illetve Molnár Marci is az utánpótlás válogatottakban. Mindenképpen erősítésnek tartom őket, jól fogunk együttműködni a pályán. A fiatal játékosokat annyira még nem ismerem, de szerintem ők is be fognak tudni illeszkedni hamar, hasznosak lesznek, tudnak majd segíteni a csapaton.

Mit szeretnének elérni a jövő szezonban?

– A jövő évben szeretnénk erősebb csapat lenni, szeretnénk előrébb végezni, mint az elmúlt két idényben. Én személy szerint minden mérkőzést szeretnék megnyerni, aztán az aktuális erőviszonyok majd eldöntik, hogy ez mire elég.

Fotó: oselions.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DennisOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Osztom OB véleményét, én is örülök, hogy marad. A tavalyi éve jobb volt, mint az idei, de ezt annak tudom be, hogy ikreik születtek és nem tudod teljesen a kosárra koncentrálni.
Mindent bele Ákos!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nagyon hasznos tagja a csapatnak. Nem feltétlenül látványos a játéka, meg az ő erényeit nem is feltétlenül a val összetevőkben kell keresni.
Hajrá, Ákos, örülünk hogy maradtál!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés