Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gálázva lett bajnok a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

A fináléban több bravúrt is bemutató Egis Körmend elfáradt az ötödik meccsre.

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Egis Körmend 99-70 (27-18, 28-16, 20-11, 24-25)

Rájátszás, döntő, 5. mérkőzés
Szombathely, Arena Savaria
V.: Cziffra Csaba Zsolt, Praksch Péter Árpád, Söjtöry Tamás Ferenc (dr. Gincsai János Péter)

Szombathely: Váradi 8, Somogyi 22/6, Benke 14/3, Golomán 11/3, Keller 4. Cserék: Perl 17/3, Clark 5/3, Kovács 2, Barac 12, Sövegjártó 4/3, Verasztó -.

Körmend: Doktor -, White 10/6, Takács 6, Szavics 6/3, Gordon 13. Cserék: Stokes 4, Kiss 6/6, Ferencz -, Durázi -, Martinez 3, Herny 12/9, Krivacsevics 10.

A mindent eldöntő ötödik mérkőzésre került sor a bajnoki fináléban, amelyben két vasi csapat, a Szombathely és a Körmend csapott össze. Rögtön egy kisebb meglepetéssel indult a meccs, ugyanis a piros-feketéknél Stokes csak a kispadon kapott helyet, Doktor Péter volt ott a kezdőben.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Golomán közeli kosarával lett meg a döntő első két pontja, Szavics egy hármassal válaszolt. Golomán a sarokból is betalált távolról, majd Somogyi lépett be üres területre, jobban kezdtek a sárga-feketék (7-3). Doktor elrontott kísérletét követően Benke rohant végig a pályán, 2+1 lett a jutalma (10-3). Váradi duplája is célt ért, időt kellett kérnie Antonisz Konsztantinidesznek (12-3). Takács faulttal együtt juttatta a gyűrűbe a labdát, de a ráadás büntetőt kihagyta. Somogyi percei következtek, zsinórban nyolc pontot is szerzett, kétszámjegyű lett a különbség a felek között (20-5). Két jó hármassal zárkóztak volna a körmendiek, de a támadóoldalon továbbra is megállíthatatlan volt a Szombathely (24-11). Bár a tizenöt pontos hátrányból tudott faragni a piros-fekete alakulat, sőt, be is jött tíz alá, összességében meggyőző fölénnyel zárták az első negyedet a hazaiak. 27-18.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A második felvonás elején mindkét oldalon kimaradtak az akciók, végül Perl büntetője törte meg a gólcsendet, ráadásul Henry sportszerűtlen hibát vétett (28-18). A sárga-feketék hátvédje egy középtávolit is a helyére küldött, majd Keller is kosarat szerzett, 5-0-val kezdte így ezt a tíz percet a Falco (32-18). Gordonnak lett meg az első kosara a mérkőzésen, ám Perl négy ponttal válaszolt, kezdett megint ellépni a Szombathely, időt kért a Körmend (36-20). Megállíthatatlanok voltak a hazaiak, sorozatban jöttek a gyors kosarak, Gordon egy visszatett támadólepattanóval és egy centerezéssel tudott szépíteni (38-24). Váradi fordult le az emberéről, majd Gordon állhatott a vonal mögé, ám Benke is kosarat dobott (42-25). Újabb remek periódust produkáltak a sárga-feketék, miközben a Körmend kezdett egy kicsit szétesni, átlépte a húszat a különbség (48-27). Érdemi változás nem történt a játék képét illetően a hátralevő időben, a félidőre nagy előnybe került a Szombathely. 55-34.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A fordulás után White betörése volt eredményes, majd Henry tudott dobni egy büntetőt. Úgy tűnt, hogy egy kicsit megakadt a Szombathely a nagyszünetet követően, amikor jött Benke labdaszerzése és zsákolása (57-37). Huzamosabb ideig meg tudott maradni húsz alatt a Körmend, de vészesen közel nem tudott férkőzni a hazaiakhoz, Gordon centerezését követően 59-42 volt az állás. Egyből ritmust váltottak a szombathelyiek és két gyors kosárral megint növelték a differenciát, Antonisz Konsztantinidesz időt kért (63-42). Egyre csak hízott a különbség a csapatok között, Benke tripláját követően már huszonhat volt közte (68-42). A vendégek vezetőedzője egy technikait is kapott, ezzel próbálta feltüzelni az övéit, de tovább nőtt a különbség (70-42). Somogyi hármasával már a harmincat is közé tették a sárga-feketék, már egy nagyobb kiütés is a láthatáron volt. 75-45.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A záró játékrész már nem tartogatott meglepetéseket, a szombathelyiek ünnepeltek, míg a korábban több bravúrt is végrehajtó, de a végére teljesen elfáradó körmendiek próbálták csökkenteni a különbséget. A Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely az ötödik meccsen nyújtotta a legjobb formáját, már az első percektől kezdve magabiztosan vezetett, így megszerezte története negyedik bajnoki címét. 99-70.

Fotók: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

372 hozzászólás

372
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
112 Comment threads
260 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
116 Comment authors
albcpályaszélsőstewiePraenoricumEwing Recent comment authors
pályaszélső
Olvasó

Hajrá Körmend, GRATULÁLOK a Falcónak! Lássuk a kronológiai sorrendet: Labdafeldobást a Bunkó, Paraszt, tökalsó Volvós ügyvezető végezte! Látva a fazont nem csodálkozom, hogy néhány évvel ezelőtt nem tudták megjavítani az autómat és teljesen más hibát, elektromos panel cserét javasoltak kb. egy milláért, ráadásul az autómat is megnyomták, amit letagadtak, végül egy falusi szerelő javította meg Csákánydoroszlóban, Bérdi István!!! Tehát az Alpok javító mühely szakmailag NULLA! Ne vigyétek oda az autótokat!!!A mérkőzésről annyit, hogy Konsztantidinesz meglepően Doktort tette be a kezdőbe, aki korábban alig játszott, tehát már itt elb@szta az egészet, Krivacsevicset csak ezen a meccsen és a végén rakta be,… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Pontosan milyen buta ítéletekre gondolsz?
Mikor a 2. meccs legvégén Gordon kiosztott egy könyököst, a síp néma maradt, majd Ferencz bevágta a meccs eldöntő triplát?
Csak mert ez egy meccsbefolyásoló bírói tévedés volt.
Meg eleve 29 pontos zakó után bírózni…

Az Alpok autóról nekem és akiket ismerek pedig csak jó tapasztalataink voltak. Hazafi úr pedig egy remek ember.

PL
Olvasó

Pontosan barack se könyökölt ugye oda szándékosan Durázinak, nem?

Nem volt az semmi könyökös az utolsó támadásnál, nézd vissza. Ilyenből ezer van egy meccsen.
Ebben a szituban az arcméretetek volt túl nagy, nem hittétek el, hogy onnan is be lehet dobni…🤣

Istenem, mekkora az arcotok, 1-2- nél meg kussban voltatok 🤣

Nem véletlen szurkolt nekünk az ország….mert nektek nem elég a győzelem, ti 3-0-t akartatok volna…

Vulcano
Olvasó

Esetleg nem tudod az ország email-címét?
Megkérdezném tőle személyesen, hogy mit gondol.
Köszi.
Kussban pedig ti voltatok a 4. meccs 2. félideje óta…

stewie
Olvasó

Nocsak Kozma Gergő és Durázi Krisz! Szavamra, a tegnap esti ezüst fieszta után milyen volt Körmendről visszamenni a szülő és lakóvárosotokba, oda ahol kosárlabdázó lett belőleletek a város anyázása és ócsárolása után? Az egy dolog ha irigységből utáljátok a Falcot, mert kevesek voltatok és vagytok minden pozícióban oda, na de pont a városotok? Undorító férgek! Gergő, apád ehhez mit szólt? Vagy a bátyád? Mi lett belőled! Krisz te meg……áhh hagyjuk is! Az Olaj meze még hiányzik a repertoárodból!
SOSEM LESZTEK BAJNOKOK!

PL
Olvasó

Ohh a makulátlan szombathelyiek….imádom! 🤣

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Nocsak Konakov gyalázása majd instenítése. Ez gondolom nem zavar senkit🤣

SárgaPárna
Olvasó

Remélem mindenki látta a videót, amin ferencz senki csaba cigányozza a Falcot…
ferencz egy dolog vigasztal, hogy még két évig játszol aztán Pista téged is odarak a többi legenda mellé, mondjuk te tegnap este bebizonyítottad, hogy hozzájuk képest egy senki vagy, tehát lehet maradhatsz rendszerben…

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Nezd meg meg parszor na meg kommentelj oda az összes hír alá🤡🤡

piros-fekete
Olvasó

A videóban látható Fepu máskor is és akkor sem csinál semmit. A végén nem olvasható le a szájáról sem hogy azt kiabálta volna. És egyébként sem értem miért mindig a feszültséget kell csinálni és nem tudtok ünnepelni…

SárgaPárna
Olvasó

Nem csak végtelenül primitív senkik vagytok, de még gyáva szarok is, akik nem vállalják tetteiket következményeit.
ferencz senki csaba tegnap megmutatta, hogy kik vagytok, ki lett belőletek a kis nyomorék kisebbségi komplexustok miatt

PL
Olvasó

Majd ha te vállalod az arcodat, akkor oktass bárkit arról, hogy ki mit vállal! 🤣

Te a falco nevében ne irogass, mert közöd sincs hozzájuk.

Te csak egy titkosított vpn-es kidobott körmendi vagy.

piros-fekete
Olvasó

Te beszélsz itt gyávaságról?😀

Noname
Olvasó

Nem csinál semmit?
Ekkora bohóc vagy te vakparaszt?

PL
Olvasó

Szennyespofájú mendez. Elveszett a mendezfiók jelszava?

A pofád tartalmából fel lehet ismerni ki vagy.

PL
Olvasó

Remélem már jelentetted a rendőrségen! Felháborító dolgok ezek!
Azonnal szüntessék meg a körmendi kosárlabdát!
A játekosokat börtönbe csukni !!!!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconakba bajnoki címhez. Az ötödik mérkőzésből örömjátékot, ünnepet varázsoltak. Ezen a meccsen a Falconak minden, a Körmendnek semmi sem jött össze. A döntő öt mérkőzését mérlegre téve teljesen megérdemelten lett bajnok a Falco, a statisztika is erről árulkodik. Emellett minden tiszteletem az ellenfélé, aki megnyert egy ezüstérmet. Pozitívum, hogy annak ellenére, hogy a két csapat és szurkolói között van rengeteg feszültség, voltak olyan gesztusok, amelyekre emlékezni kell. A Körmend csapata az éremátadón példaértékűen megadta a tiszteletet. A lelátón nem volt semmi olyan kirívó jelenet, ami szurkolótáborokra szégyent hozna. Kifejezetten tetszett és az átadó egyik legszebb pillanata volt, amikor… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Érdekes, múlt kedden nem volt ennyi nagyképű komment a falcósoktól.
Még azok is visszavettek, akik altalában habzó szájjal parasztoznak minket. Csendben elismerték, hogy azzal a győzelemmel már tenyleg nem lesz se söprés, se hálóvágás Körmenden.
Most, hogy megvan a cím, újra kivetkőznek ezek az emberek magukból.
Szégyen…

Tisztelet a kivételnek, mert sok pozitív példát is láttam a poszt alatt, szombathelyi részröl, és pont ezeket az embereket sajnálom, mert az ember gyarló, és képes egy kalap alá venni mindenkit.
Pedig nem szabad(na). Ők pont ugyanolyan emberek Szombathelyen, mint mi Körmenden.

Egyébként jó volt az előbb látni a válogatottról a fotósorozatot,ahol a tegnapi döntősök együtt ültek.

Krokodildundee
Olvasó

Àllîtòlag a mai nap folyamàn körmenden az összes arany színû festèk spray elfogyott.Az esti erkölcsi arany èrem àtadàs elôtt a szurkolòi csoportok közös èrem àtfùjàson vesznek rèszt.Majd a csapat a torna teremben a szerencsèsen megmaradt hàlòt is levàgja, ezzel is tanùsîtva, hogy idèn is ôk lettek a bajnokok mint az elmùlt 40 èvben.

SzhelY
Olvasó

ezt az erkölcsizést hagyd meg a párninak

albc
Olvasó

Győzelemet is illik ám szerényen,de hát ez egy hazaáruló város….

Vulcano
Olvasó

Mert nem egy pártkádert választottunk meg?
Nyugi, jövőre már úgyis várbírók meg földesurak lesznek.

Rouge
Olvasó

Várbírók 🤣

Vármegyék, te törzsgyökeres ..

Vulcano
Olvasó

A várbírókat azt már egy következő, még elrugaszkodottabb ötletnek mondtam, de ne zavarjon😂
Amúgy végülis iagazd lett.
Tényleg szétverték az olajkát…egy 3 légiósból és egy 40 éves Wittmannból álló Kecskemét😂

Rouge
Olvasó

De olyan nincs…és soha nem is volt.

Na jó, most fejeztem be veled.
Egy bizonyos szint felett nem megyünk le egy bizonyos szint alá.

Vulcano
Olvasó

Na. Van Isten!🙏

97MTE00
Olvasó

Gratulálok a bajnoki címhez.

Gratulálok saját csapatomnak is. Fantasztikus szezont futottunk. Remélem következő bajnokságban sokkal több szerephez jutnak fiataljaink. Takács és Durázi folyamatosan fejlődnek és bizonyítanak, Kiss berobbant és megítélésem szerint Krivi is szép jövő előtt áll. Örülök hogy Feput még láthatjuk. Örülnék még több szponzornak, remélem a BL selejtező hoz párat. Rengetegen büszkék a csapatra.
Soha rosszabb bajnokságot és kupát mint az idei.

Jó pihenést mindenkinek.

MTE MTE MTE

Imp55
Olvasó

hát ahogy én látom 2018 óta Szombathely a bajnok..azóta senki más nem volt:D

WSreborn
Olvasó

Tényleg? 2018-ban is ti lettetek a bajnokok?
A szombathelyi hazugsággyár már történelmet is hamisít????

Master1
Olvasó

Megsemmisítő győzelem a pályán és a lelátón is…:)🟡⚫️🏆🏆🏆🏆

Motoros
Olvasó

Sosem lesz 4 Kupagyőzelmetek😂😂🤣😂

Imp55
Olvasó

a kupa állt 3 meccsből..a bajnokság meg kb 50?:DDD

Motoros
Olvasó

Látod, pont ez a lényeg…..
A kupában nem sumákolhatsz mert ugy jártok mint idén is, sokadszorra😂🤣😂🤣🍼🍼🍼🍼

Imp55
Olvasó

nem vagyok falco szurkoló csak vasi..azért húzott csak a szívem a falco felé mert ott sokkal több magyar van ennyi

Motoros
Olvasó

Persze, sokkal több💰💰💰💰=sokkal több válogatott magyar🤣😂🤣😂

Imp55
Olvasó

nekem jó ha a Körmend nyer is 😀 párom Körmendi 😀 csak vasi nyerjen de a a tényeket leírtam

PL
Olvasó

A döntő első és harmadik meccsén is? 🤣🤣🤣

A 3.meccsen csendben voltatok, meg mentetek haza 🤣

Ritka ekkora szégyent látni,hogy a csapatotokat ott hagyjátok, ha nem vezettek 7384 ponttal 🤣

albc
Olvasó

Lelátón? Most nem mentetek haza?:D

Motoros
Olvasó

Gratulálok a Silverhelyi adófizetőknek a bajnoki címhez!

Kiemelten az összes többi sport és kulturális egyesületnek, hogy önként és dalova támogatták a nyugger dollár💰papa hobbiját😂🤣😂🤣.

Köszönöm a kórházi és önkormányzati bérlakás várólistán lévőknek a türelmét, megértését, idén sajnos a vajkéz Hawkins elvitte a keretet🤣😂🤣😂.

Hej, hej, hej, a legjobb hely Silverhely😂🤣😂🤣.

Vesszen a tökfilkóóóó🐒🐵🐒🐵.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️.

pirosfekete
Olvasó

❤️❤️🖤🖤

JR.Benitez
Olvasó

Mondjuk ahol a polgi a mindenható a csapatnál, nyilván nincs semmi susmus és atcsoportosított erőforrás… nyugalom, nálatok az irodában van aki felhőtlenül boldog. Este hazamwnt, meggyújtott egy szivart, aztán mondta: megvan, harmadszor is megb…tűk őket… Köszönjük a gratulációt, jó érzés nekünk hogy ennyire fáj neked. Talán csapatoddal lennél elfoglalva, de nem… jövőre veled ugyanitt, ugyanígy🤣🤣🤣

Motoros
Olvasó

Idegesnek tűnsz, össze vissza csapkodod a klaviatúrát😂🤣😂🤣. Nyugi, még idén párszor összefutunk személyesen is🤣😂🤣😂

JR.Benitez
Olvasó

Süt a nap, nézd el nekem. Idén már 20szor összefutottunk személyesen legalább, abból talán 3szor sikerült is köszönnöd.

Motoros
Olvasó

Ki mit érdemel, ugyebár🤣😂🤣😂

Leklibajsza
Olvasó

Gratulálok! Ez olyan jó volt, hogy ma te dobolhatsz!
🏍️🤡✂️🏍️🤡✂️

Motoros
Olvasó

Látom bajszi te is mindenképpen személyesen szeretnél találkozni velem.
Jó úton jársz 😂🤣😂🤣.

Noname
Olvasó

Mi is köszönjük te nyomorék paraszt, hogy harmadszor is le lettetek mélytorkoztatva! Helyére került a falu.
Falci megyei kistestvére, fiókvsapata!😂😂

Motoros
Olvasó

Tanulj meg először helyesen írni, szakmunkásagyú🤣😂🤣😂.
Vége a műszaknak, vár a Borsodi a restiben😂🤣😂🤣.

Noname
Olvasó

Vergődj paraszt!
Most biztos rossz neked.
De még egy év és megünnepelhetitek a húsz éves jubileumot.
Akkor nyertetek utoljára bajnoki címet😂😂

Motoros
Olvasó

Idegesnek tűnsz, meleg volt a sör?🤣😂🤣😂

Noname
Olvasó

Végtelenül nyugodt vagyok.😀
Tegnap aláztunk meg sokadszor Benneteket.
Kiváló napom volt tegnap is és ma is.
Sírjál paraszt!😂😂

Motoros
Olvasó

Sírni csak a győztesnek szabad.
Tudom hogy fogalmad sincs ki mondta és honnan ered ez a mondás.
Persze a szalag mellett nincs is rá szükséged😂🤣😂🤣.
Baszki mester ugye rólad mintázta a szakmunkásagyú Silverhelyit, ugye?
🤣😂🤣😂

albc
Olvasó

A 3-2 mióta alázás?:O

albc
Olvasó

vspata? Az mi?

p.borisz
Olvasó

Vergődj bohóc,mondhatsz bármit a 3.anált is megkaptátok…a tradíció meg a qrvanagy körmENDi szív az öltözőben ragadt… Csak azért nem lett 40 közte,mert Gyuri bácsi emlékezett a nagy múltatokra,így felküldette az ifit …⭐⭐⭐⭐,a többi csak a szokásos piros-fekete sírás-rivás….unalmas🤡🤡🤡🤡

Motoros
Olvasó

Köszi , hogy aláírtad😂🤣😂🤣

p.borisz
Olvasó

Nem kell a kényszeres röhögés, sírj nyugodtan…mondjuk attól még mindig nincs ⭐⭐⭐⭐,de az erkölcsi győzelmet magadénak érezheted… Hogy lásd,nálunk nincs olyan,hogy jaj a legyőzötteknek(tudod esetleg ki mondta ezt és mikor?🤔),adok is neked gyorsan egy erkölcsi aranyérmet🥇

Motoros
Olvasó

Elfelejtetted aláírni🤡🤡🤡🤡
🤣😂🤣😂

albc
Olvasó

Tehát Hawkins ifi. Értem. Nincs több kérdés.

Lassa
Olvasó
p.borisz
Olvasó

Jó a kezdőkép…Nyilas Misi pakkot,Bebes Pista makkot,akarom mondani mattot kapott…nem kicsit…🤣🤣🤣🤡🤡🤡⭐⭐⭐⭐

Háló Szaggató
Olvasó

Jaj de savanyú a szőlő😂🤪😂
💛🖤🏆🏆🏆🏆💛🖤

Motoros
Olvasó

Akkor nyeld le😂🤣😂🤣

Háló Szaggató
Olvasó

Nyeltél te már eleget tegnap 😂😂😂😂😂

Motoros
Olvasó

Akkor ma rajtad a sor😂🤣😂🤣

Háló Szaggató
Olvasó

Most bontok egy sört. Iszok az egészségedre is. Kellemes nyarat neked 😁

Motoros
Olvasó

Köszi viszont, ősszel talizunk,
Itt is ott is🤣😂🤣😂

PL
Olvasó

Gratulálok a Falconak!
Jók voltak!

De gratulálok a Csapatomnak is, erőn felül mentünk. Köszönöm azt a rengeteg élményt, amit átélhettünk a szezon során! A tegnap este meg éjszaka különösen jól sikerült, jó volt a csapattagokkal kicsit dumálni, kiereszteni a gőzt! 😀

Jó pihenést mindenkinek!
A válogatottba igyekvőknek meg….te atyaég szegények..nem is tudom mit kívánjak, mert iszonyat fáradtak lehetnek…akkor sok PLUSZ erőt kívánok!

Lassan jöhetnek majd az igazolásos pletykák!
Tegnap a csapattal ünnepléskor azért már ezt-azt lehetett hallani, volt, aminek nagyon örültem 😀

Jon
Olvasó

És – a kommentekből ítélve – örülök, hogy a szolnoki szurkolóknak ebben az elmúlt pár hetes uborkaszezonban is tartalmas szórakozást tudtak nyújtani a csapatok. 🙂

bbzte
Olvasó

Zalaegerszegről Gratuláció mindkét csapatnak…remélem jövőre mi is ott leszünk a tűz közelében.

ksrlbd
Olvasó

Szerintem elsőkörben büszkék lehetünk arra, hogy egy megyéből mindkét csapat a döntőben van.
Gratulálok a Körmendnek, szép volt nagy Falco!
🏆💛🖤

Jon
Olvasó

Ez az utolsó 2 meccs teljesítménye, hozzáállása bajnoki címet érdemelt!
De ha reálisak vagyunk, a Körmend csapata is minden dicséretet megérdemel, csak a sorozat végére elfáradtak.
És hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt megmosolyogtató látni és hallani “az ország legjobb szurkolótábora” felől jövő néma csendet 25+ percig. 🙂
Ha már itt napok/hetek óta majdnem az egekig lettek dicsőítve…

Endre
Olvasó

Akkor te szerintem rosszul hallassz. 😉

Jon
Olvasó

Kétlem. 🙂 Ahogy a Falconak komolyabb előnye lett, a második negyed közepe után kezdett beállni szép lassan a csend ott a körmendi szektor környékén és a második félidő eleje után már síri csend lett belőle, ami az utolsó 5 percig maradt is.

PL
Olvasó

Az első meg harmadik meccsen mi volt?
Harmadikon mentetek haza 🤣🤣🤣

Falcomarci
Olvasó

Nem hittem el ,nem gondoltam volna,H egyszer gratulàlok a Körmendnek!Most megteszem,és nem azért,mert mi vagyunk a bajnokok!grat Körmendre,mindenkinek!És bocs ,ha valakit megbàntottam év közben!Jövőre találkozunk!Sziasztok!

Pbask
Olvasó

+1 🙂
Meccs után is teljesen korrekt volt mindenki, nem volt anyázás, mutogatás, amit párszor megszokhattunk.

Pbask
Olvasó

Gratulálok magunknak és persze a Körmendnek is! Engem megleptek, nem gondoltam volna ilyen kiélezett lesz a döntő, le a kalappal. Mi végre az utolsó meccsen tudtunk, úgy játszani, ahogy a Bajnokok Ligájában láthattuk.Méltó lezárása a szezonnak. Ádi egy állat volt 😀 Fepu éltetése a végén tetszett, ahogy megtapsoltuk a Körmendet is az érem átadásnál! Így is lehet. A sok szegénylelkű szolnokival most sem foglalkozok, nem hazudtolták meg magukat. Míg a Körmendnél nagy százalék itt is korrekten nyílvánul meg, ők csak most is a rájuk jellemző stílusban tudnak megnyilvánulni. Elgondolkodtató. (-WS nagyjából, Atibácsi, Fanatic) Mondjuk kár erre karaktert fecsérelni, mikor az… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

+1

WSreborn
Olvasó

Lehet szegénylelküzni, de ti semmivel vagytok jobbak a szolnoki cikkek alatt.
Ez egy zsigeri gyűlölet oda-vissza és meg is marad.
Részemről màr nagyon várom, hogy újra láthassak sárga sálas lógó orrokat, előbb-utóbb újra eljön az idő.
Az ilyen szép nyarat és hasonló cukormáz dumákat most megspórolnám ugyanis ha valamit nem őszintén írsz akkor ne írd.

Pbask
Olvasó

az embernek olyan érzése van, mintha bipoláris lennél, több karaktert nem pazarlok erre, azt gondolsz amit szeretnél, ugyhogy ok.

Kovari Andras
Olvasó

WSreborn… huzz mar a pi..ba a hulyesegeiddel innen. Szenvedj mashol senki sem kivancsi itt rad. Egy kepmutato kis pocs vagy.

PL
Olvasó

Köszi Pbask! Gratulálok!

Hmafino1
Olvasó

Emlékezzünk meg a sokat szidott játékvezetőkről is.Nos a tegnapi meccsen kisebb hibáktól eltekintve korrektül fújtak.Jövőre ennél roszabb meccsük ne legyen!

GORECUBRBA
Olvasó

Vége ennek a hosszú,kemény szezonnak.GRATULÁLOK a csapatnak és a tábornak sikerült a 4 csillag :)Ami a KÖRMENDET illeti piszok erős és kellemetlen ellenfél volt és Gratulálok nekik is és mivel őszig a rivalizálás is végett ért,köszönöm a fantasztikus szurkolást nekik is hihetetlenek.jó pihenést mindenkinek !

SárgaPárna
Olvasó

Kedves körmendiek, fel a fejjel! Itt nem volt esélyetek, de a kopasznak legalább bejött a stratégiája, hogy az országban egyedülálló módon profikból álló U20-as csapat simán behúzta a korosztályos bajnokságot. Jah bocs, nem ide….

SzhelY
Olvasó

neked is köszi az egész szezonos faxkalapkodást azért a fotelodat takarítsdmajd ki mert annyi szarvan rajt ,hogy itt érezni amúgy a térképen megtaláltad már,hogy hol nem jársz mecsre?

Noname
Olvasó
Endre
Olvasó

Akár ènekelhetnétek is, ez a szint kb. 😀

Yellowblack
Olvasó

6 válogatottal ezt illett is megnyerni ,a Körmend erőn felül teljesített.kiváncsi leszek ki megy ki marad .az viszont szánalmas hogy rengeteg szurkoló akik rendszeresen járnak meccsekre nem jutottak jegyhez…egész évben szurkolsz hogy döntőt játszon a csapat és a legfontosabb meccsre nem jutsz be szégyelje magát a klub én nagyon haragszom rájuk

neszojjabele
Olvasó

egesz evben szurkoltal otthonrol? vagy a berleted ervenyesseget visszavontak?

Kovacs
Olvasó

Bérlet?!?!?!?!?

Yellowblack
Olvasó

60 ezer ft a bérlet ezt ki engedheti meg magának ? Pont ez a baj hogyha nem tudsz bérletet venni vagy nincs ismerősöd marad a tv a legfontosabb meccseken

Kovacs
Olvasó

Ha csak a legfontosabb meccsekre jársz, akkor ez van. El kell fogadni.

albc
Olvasó

A nem divat megengedheti magának ….

in_vitro
Olvasó

Azért ne túlozzunk! Az én bérletem (Szhelyi állampolgár, Felnőtt, Galéria) 30000 Ft volt, igaz a BL-re külön még fizetnem kellett. Ha leosztom MB mérkőzéseket, a 34+4+4+5=47( alapszakasz és középszakasz + rájátszás mérkőzésszámai) mérkőzés amiből hazai 17+2+2+3=24 : 1250 Ft / MB hazai mérkőzés.
Ehhez képest egy átlag jegyár egy GSW rájátszás mérkőzésre US$ 800, míg az alapszakaszéra US$ 360,95.
https://www.nba.com/warriors/tickets/map

Jon
Olvasó

+1000 férőhely még elkélne.

Endre
Olvasó

Hova egy meccsre? A Blben is lézengtetek csak, pedig semmi nem indokolta.

Jon
Olvasó

Ha Te nem akarsz menni, akkor mit érdekel? Nem Falcos (sőt Falcoellenes) véleménye ebben a témában biztosan senkit nem érdekel.

Endre
Olvasó

Csak nem èrtem,a döntőn teltház volt okè. Egyébként volt olyan meccs a szezonban ahol ne lehetett volna jegyet kapni?

Rózsabimbó
Olvasó

Végre vége!
Még el sem kezdődött a bajnokság, már mindenki tudta, hogy ki lesz a bajnok!

Tom84
Olvasó

A Körmend örök, és elpusztíthatatlan!

Noname
Olvasó

A Falco pedig négyszeres bajnok!
Ha már itt tartunk, ma el lettetek pusztítva!😀😀

Tom84
Olvasó

A Körmendet le lehet győzni, de a lényeg, “mi mindig itt vagyunk…”

SárgaPárna
Olvasó

Mindig itt vagytok, mindig leszoptok!

PETRA
Olvasó

Ne haragudj már! Eddig nem olvastam a hozzászólásaidat, milyen primitív modor amit megengedsz magadnak? Ezt az intelligencia hiányos stílust. Nem vagyok mai gyerek de ilyen elképesztő alpári hangnemmel nég nem találkoztam!

SzhelY
Olvasó

szegény fotelnyuszi csak ezt tanulta meg a szobájából hisz őneki az a világa

Tom84
Olvasó

Látom, hogy nem érted a lényeget, de nem baj. Mikor az észt osztották, biztos a sor végén ragadtál.

pirosfekete
Olvasó

Nem sárgapárna vagy, hanem, bohóc párna 🤡🤡

albc
Olvasó

Aha , akkor miért nincs nálatok más csak divatok?

Brazzo2022
Olvasó

Gratulàció a Körmendnek, nélkülük nem lett volna ez a döntő, amilyen. Szerintem nagyon rendben volt, hogy Feput mindenki megtapsolta a vègèn. Megèrdemelte igazàn, Falco drukkerként is jár neki a gratulàció! És persze mindenek előtt gratuláció a Falcónak, élükön Milossal! Remélem folytatni fogja a munkát Szombathelyen…. A meccsről csak annyit, hogy ma a játék minden elemében (értsd a szurkolást is) a Körmend fölé nőttünk, és ezzel a mai BL szintű Falcoval nem tudott mit kezdeni a Körmend. Egy másodperc esélyük nem volt. Szép volt ez a döntő, megvolt mindkét félnek az érzelmi hullámvasút. Maradjon így, utalja a férfi kosárlabdát továbbra is… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Korrekten is nyilatkozott a Fepu a meccs végén, bár költségvetési különbségről egy játékosnak nem kellett volna szót ejtenie.

Best2
Olvasó

Mostantól körmEND lett szilverend?? 🏆🏆🏆🏆

SzhelY
Olvasó

eddig is volt belőle bőven de van aranyból bronzból is elég sok

Johnyx
Olvasó

KörmEND irány a WestEND! 🏆🏆🏆🏆
Amúgy gratulálok a Rába partra, mivel más csapat nem, biztos hogy 5. meccsre tudta volna kényszeríteni a Falcot.

SzhelY
Olvasó

hát lehet a fehérvár igen

Hmafino1
Olvasó

Azért szégyelje magát az MKOSZ elnöke.Az éremátafás az ő feladata lett volna! Rohadjon meg!

Vulcano
Olvasó

Még annyit, hogy Kissadam ugye nem tettél kárt magadban?
Nem tudnék nyugodtan aludni ha tudnám hogy a Falco bajnoki címe betette nálad a kaput.
Kérlek jelentkezz.
Bármi elég, lehet egy sima sárgagecizés is.

Kissadam91
Olvasó

Én jól vagyok, jövőre meg meg lesztek szoptatva.
Ország legutálatosabb csapata vagytok, akik 6 válogatottal 5 meccsre kényszerültek a Körmenddel.
Amihez kellettek a bírók, mellé minden egyes ítéletnél reklamáltatok vagy dobáltátok magatokat.
Elég azt nézni hogy többen gratuláltak a Körmendnek és már jobban is érzem magam.
Elég lenne ha csak vissza vennétek ebből a szánalmasan nagy arcból és még jobban lennék.

Kovacs
Olvasó

🤡😂🤡😂🤡😂

albc
Olvasó

A tényen röhögsz 😉

Hmafino1
Olvasó

Többször mondtam már, hogy te a kosárlabdához egy fogalmatlan, buta tajparaszt vagy!

albc
Olvasó

Érv az volt . 😀

Vulcano
Olvasó

Zsinórban 3 bajnoki cím,
Bajnokok Ligája Top 16
+kupagyőzelem
Akárhányszor vered a fejed a falba, ezen már nem tudsz változtatni.
Ja meg a Körmend majdnem minden meccsen több büntetőt dobott mint mi, Ferenc és a ciprusi pedig ugyanúgy ha nem jobban reklamált, a körmendiek ugyanúgy dobálták magukat.
Ezek tényleg olyan dolgok, hogyha tagadod őket akkor kénytelen vagyok azt hinni, hogy fogyatékos vagy.
Tudom véleményszabadság meg minden, de én a laposföldeseket is pont annyira veszem komolyan mint téged.
Fogalmatlan, idióta fasz.

albc
Olvasó

Három megvett bajnoki cím. 😉

Vulcano
Olvasó

Két napig tartott ezt kiszenvedni?
És kitől vettük? Szalay Ferenc Mkosz elnök-szolnoki polgármestertől?
Megvettük a körmendi meg a szolnoki játékosokat, hogy ne dobjanak pontot?😂
Te melyik gyökérnek a másik accountja vagy? Adam, rúzsos, ricsike, motoros?

Rouge
Olvasó

“… Te melyik gyökérnek a másik accountja vagy? Adam, rúzsos, ricsike, motoros?..”

Gyökér…
Mondja ezt egy törzsgyökeres.. 🤣🤣

azóta is rajtad röhögök, ahányszor látom a neved…mindig ez jut az eszembe, ne haragudj

Törzsgyökeres …🤣🤣🤣

Vulcano
Olvasó

Nekem meg mindig az jut eszembe, mikor hónapokon keresztül több tízoldalas esszékben kifejtetted, hogy szétverték az olajkát, aztán Szalay beszólt a központba, gyors lehívott egy kis pénzt és legigazoltátok a 6. légiósotokat.
Ekkora öngólt nehezebb lenne lőni mint az volt😂

Az baszk témát meg se említem mert az már övön aluli lenne.

pirosfekete
Olvasó

Legyszi te is jelentkez mikor vége van a cirkusznak Szombathelyen és haza értél bohóc 🤡🤡

albc
Olvasó

Vulkán az ország legnagyobb divatja,akit még a sajátjai is utálnak.:DDD

Vulcano
Olvasó

Most sírok😥

Yellow
Olvasó

Körmendet nem megbántva, minden elismerés a csapatuknak, de az ‘igazi’ döntő az Alba ellen volt, szerintem.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Csak mert az 3-1 lett?

Vulcano
Olvasó

Csak mert azt az Albát nem tudtuk volna 20 meg 30 ponttal verni.
Ők valszeg nem faszultak volna ki a hosszabb kispad miatt.

Yellow
Olvasó

Az tényleg gáz, hogy az MKOSZ elnöke, egyben Szolnok fideszes polgármestere, nem jön el a bajnoki éremátadásra. Kicsinyes és szánalmas. Azt sem gondolhatja senki komolyan hogy egy nem fideszes város csapatához ömlenek a fidesz vezérelt közpénzek.

Vulcano
Olvasó

Tavaly ráadásul a korábbi megállapodást felrúgva nem engedte oda szombathelyi polgármestert az éremosztáshoz és elküldte.
Pedig megígérte, hogyha a Falco nyer akkor Nemény segíthet átadni az érmeket.
Szánalmas egy ember és szégyen, hogy ő az MOKSZ elnöke.

SzhelY
Olvasó

az az igazság ,hogy a sport közeléből el kellene távolítani a politikát de kishazánkban ez sajnos lehetetlen

Dudi
Olvasó

Abszolút+1

WSreborn
Olvasó

Semmilyen megállapodás nem volt, a polgármesteretek a semmiből jelent meg az átadásnál amivel egyetlen célja volt az indulatok tovább gerjesztése.

Vulcano
Olvasó

Hát ezt nagyon rosszul tudod.
Szalay tipikusan az a piti jegyellenőr aki élvezi, hogy van egy csepp hatalma…
Nyilván ez volt a célja.
Véletlenül se a városa csapatával akart ünnepelni akikért él-hal.
Az volt a baj hogy egyetlen szavát is elhitte Szalaynak.

SzhelY
Olvasó

nem de a város szociközpénze az igen

albc
Olvasó

Jól tette. Hazaáruló városba norma ember be nem teszi a lábát….

Vulcano
Olvasó

Szerintem te valamit rosszul tudsz.
Ez nem fideszes város.

Anthony
Olvasó

Óriási gratuláció a csapatnak! Elképesztő hangulat volt, méltó volt a vasi döntőhöz!
Jár a gratuláció a Körmendnek, bőven erőn felül teljesítettek, és szerintem remek döntő mérkőzéseket láthattunk. Sok sikert a BL-ben, legyen két vasi csapat a főtáblán!

Vulcano
Olvasó

Azt hiszem ezután nem lehet kérdés, hogy megérdemelt helyre került a bajnoki cím.
Köszönöm a játékosok és a stáb
egész éves munkáját!🟡⚫
Köszönöm szurkoló társaimnak ezt a fantasztikus hangulatot🔥
Illetve köszönet illeti a váraosvezetést és a
szponzorokat is🍻
Szép volt Falco!🟡⚫🔥
🏆🏆🏆🏆

Kissadam91
Olvasó

MEGÉRDEMELT XDDDDDDDDDDDDDDD
NAGYKÉPŰ SZOMBATHELYIEKXD

Háló Szaggató
Olvasó

Ádika felébredt a kannás bánatberúgásból 😀 😀 😀

Vulcano
Olvasó

Tudom, tudom.
Inkább az a csapat érdemelte volna meg, akikre 44 pontot vertünk az uccsó két meccsen.
Na huzz már innen a pics@ba🤡🤡🤡

SárgaPárna
Olvasó

Az Egis remélem Szolnokra is küld az új csodagyógyszeréből a Szopirinből, mert látom ott is idegesek…

red-black01
Olvasó

Te olyan vagy, mint az árva gyerek, de még abból sem a normális.😂 Az árva gyereket nevére veszi egy család, te meg itt a Falcot vetted saját magadéra, legalábbis erre a személyiségedre. Közöd nem sok van hozzájuk, de legalább levakarhatatlan vagy.😂 Mutass nekem még egy olyan igazi szurkolót, akinek a saját bajnoki cím ünneplése közben az a legfontosabb első dolga, hogy ide írogasson. Tudom, te ott voltál a helyszínen, először a B-középben, aztán a mellette, aztán az alsó sorban, aztán a szemben lévőben😂 Balfasz, legalább tudnál egy kicsit várni, de neked a lefújás után pár perccel mar itt kell tobzódnod,… Olvass tovább »

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

1:2-nél érdekes mód nem írogatott🤣

SzhelY
Olvasó

nem ért rá szopóálarcban kereste a kijáratot a lakásból

pirosfekete
Olvasó

Küldünk a család tagjaidnak is, hogy le tudjanak szopni téged

2lee14
Olvasó

Megcsináltuk! 🏆🏆🏆🏆
Gratula a csapatomnak, de ugyanúgy a Körmendnek is.
Izgalmas döntő mérkőzéseket láthatott az ország.
Európa felkészül, Vas megye érkezik!
Továbbra is Hajrá Falco!🟡⚫

Kissadam91
Olvasó

Szerinted komolyan ott is ilyen segítséget kaptok? vagy le igazoljátok Curryt vagy Jamest? vagy mi lesz?

Háló Szaggató
Olvasó

Lásd idei BL szezon, Ádika 😀

albc
Olvasó

Mentetek egy kört? Hova kell f.sni?

2lee14
Olvasó

Mindenki itt kezdi majd a szezont kivétel nélkül, aki szabadügynök lett az NBA ben.

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡
🟡⚫🏆🏆🏆🏆🔥

GAMER_BARNI
Olvasó

Gratulálok Szombathalyre,
De ez, hogy győzni sem tudtok méltósággal. Vége előtt fél perccel szidni az ellenfelet? Minek?
Ünnepelnétek a saját játékosaitokat, ehelyett, az ellenfél szapulálsa fontosabb. Ezt soha nem bírom megérteni.
A győzelem valóban megérdemelt volt, de a közönség is felnőhetnek a csapathoz most már.
Így marad silverhely

Háló Szaggató
Olvasó

Fél perccel a vége előtt szándékosan felrúgni az ellenfelet minek?

GAMER_BARNI
Olvasó

Akkor szidjátok azt a játékost, aki hülye volt, ne a közönséget. Nem ők rúgtak oda.
Valóban nem volt szép megmozdulás.

Kissadam91
Olvasó

Addig nem jut el az agyuk hogy azt a játékost szídják aki egy percet nem játszott kb és be megy és ilyet csinál..

Háló Szaggató
Olvasó

és ez mentség, hogy nem játszott egy percet sem? Látszik hogy sportpályát csak tv-ben, vagy ott sem láttál még közelről. Olyan hülyeségeket írsz, hogy már nekem fáj 😀 😀 😀

albc
Olvasó

Azt kapta amit érdemelt.

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

Jon
Olvasó

Nem indokolt védeni a vendégszurkolókat. Legalább annyit foglalkoztak a Falcoval/hazai szurkolókkal, mint a saját csapatukkal, nem beszélve arról, hogy amikor véletlenül ellenük fújtak, rögtön jött a szégyenletes “minden bíró…” rigmus. Pont azt kapták, amit megérdemeltek.

Freebulletz
Olvasó

Gratula a Falcónak, jövőre egy jó Alba-Falco döntő kijárna.
Amúgy ha már Amerika van Szombathelyen, akkor a felfestés FinalS..köszi!

Senki
Olvasó

Azt nem értem bajnok lett a falco,de minden szombthelyi itt írogat…figyelem házibuli lesz spnél….

in_vitro
Olvasó

Gratulálok a megyénk csapatainak. Előbb a Körmendnek, mert ha visszaemlékezünk a bajnokság elejére, bizony őket még a 8 -ba se várták. De megmutatták hogy mekkora szív – lelkesedés és persze kosárlabda van a szívükben. S itt van a kedvencünk a FALCO. Nos ma végre úgy játszott a csapatunk, ahogy az elvárható, ugyanis ez az a szint amire ők tényleg képesek. Nem tudom, hogy mi volt a Sopron elleni hazai után velünk mert bár az a gödör inkább volt egy szakadék, de a lényeg hogy ma végre ismét szókakoztatták a közönséget. Hálás köszönet érte, s persze az egész év teljesítményéért is… Olvass tovább »

Mivanmivan
Olvasó

Gratulálok a bajnoknak! Hasonlóan a helyezetteknek. Vége az évadnak, folytatás ősszel!

Roundmend
Olvasó

Most, hogy hivatalosan is ti lettetek a szolnoki közpénzbányász méltó jogutódja akik minden létező fűrészport a Falcoba aprítanak, szerintem már most nyújtsátok be a szövetség felé a kérelmeteket, hogy a következő szezonban nektek is csak a középszakasztól kelljen beszállni a bajnokságba, hogy szezon közben addig Ákika, Ádika, Zozó és a többiek mind ki tudják nyaralgatni magukat és minél több szép helyen járhassanak…

Kissadam91
Olvasó

És az összes meccset Papp Péter fújja 😀

Vulcano
Olvasó

Tessék reklamálni Szalaynál.
Tudod hol találod.
A szolnoki polgármesteri hivatalban.

pirosf
Olvasó

Gratulálok a magyar válogatottnak,hogy megnyerte a magyar bajnokságot (őrület,egy légiós,a hókinsz 0 perceket kap..)

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Annyit is ér sajnos ahány percet kapott

red-black01
Olvasó

.

red-black01
Olvasó

A fotót “loptam” 😉, de attól még igaz😉
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/06/26/4434451F6E9_951C_4D85_913.jpeg
(csodalatos.magyarkosar a “lopás” helye, ha már dolgozott vele, köszi😉)

agyas
Olvasó

Csak 18 (vár)megye és a királyi főváros irigykedhet.

Kendeffy Botond
Olvasó

Gratulálok a Falco-nak, megérdemelten lettek bajnokok! Egyben óriási gratula és köszönet a CSAPATUNK-nak, akik sok felejthetetlen élményt adtak a szezon folyamán. Nagyon jó körmendi szurkolónak lenni!

Rouge
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak,
a körmendinek szívből gratulálok, nagyot küzdöttek.

A falco szurkerek?

Mindig van lejjebb, az a gúnyos Fepuzás harminc pontos előnynél az a legalja volt.
Mint ahogy itt a kommentek között levénemberezni is az.

Háló Szaggató
Olvasó

Süss inkább egy kenyeret és menj el nyaralni Barcelonába. (A bikaviadalt ne hagyd ki)
Szép nyarat neked.
Nyugodj meg, attól megnyugszol.
💛🖤🏆

Geszt
Olvasó

Gúnyos Fepuzas? Hagyjal már, ha csak ilyen lenne kosár meccsen sztem össze ehetnénk a két kezünk….

Gatei
Olvasó

Mennyire más kategória szerinted, az általad oly nagyra becsült MTE tábor gúnyos MVP skandálasa, mikor Perl Zoli kihagy egy-egy büntetőt??? Azt miért nem írod, hogy a végén az egész csarnok megtapsolta?

Senki
Olvasó

Nehéz elismerni amit pofáztok..egyből köpködés mint az oviba.. söprű nem lett,háló vágás se.. 2-1nél küldtétek a picsába az edzőtőket most meg szopjátok a faszát….

Rouge
Olvasó

30 pontos előnynél nem foglalkozok az emvípízéssel, felülemelkedek rajta és nem alázom meg a legendát.

Ti győzni sem tudtok emelt fővel.

A végén pedig Fepu megtapsolása pszichológiailag a
“Győztes vagyok és mèg korrekt is, jaj de fasza gyerek vagyok “ kategória.
Saját magatokat tapsoltátok meg.

p.borisz
Olvasó

Hogy nektek semmi sem jó… Bohócok vagytok,mi meg a bajnokok⭐⭐⭐⭐

Jon
Olvasó

Valóban nem, te csak a saját csapatod vezetőit küldted el melegebb éghajlatra (“azzal az okkal, hogy szétverték a csapatodat”) annak a szezonnak AZ ELEJÉN, amikor nem sokkal később feljött a Szolnok és komoly tényező is lett a bajnoki versenyfutásban!

Vulcano
Olvasó

Egy kihagyott büntető utáni gúnyos mvp-zés az nem egy legenda megalázása véletlen, földrajz professzor úr?

albc
Olvasó

Perl mint legenda ? Rég röhögtem ilyen jót.:DDDD

Vulcano
Olvasó

Oké tesó😂
3x magyar bajnok
kupagyőztes
BL16 résztvevő
BCL player of the week
Az év magyar kosárlabdázója
bajnoki döntő mvp
+az egyetlen játékos aki egy döntőben 4 meccsen is 20 pontot dobott😉

Na húzz innen hülyegyerek és ezt a kodárlabda témát ne erőltetsd mert látszólag fogalmatlan vagy hozzá.

albc
Olvasó

Hát mert perl minden csak nem mvp , hozzáér valaki már dobja magát a színész váradival együtt.

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

JR.Benitez
Olvasó

Hogy is írtad Kecskemét ellen? Ez már megvan, elfáradtak… Akármit írsz beégsz vele, de mi így szeretünk…

donnarumma
Olvasó

A kutya ugat a karaván halad

Motoros
Olvasó

Ennyi az agyi kapacitásuk🤣😂🤣😂

Háló Szaggató
Olvasó

Inkább igyál meg pár Jacket. Megértjük hogy frusztrált vagy most🤡

Motoros
Olvasó

Nyugi, hamarosan te is az leszel😂🤣😂🤣

JR.Benitez
Olvasó

Ma is elhitted Motoros? Azt írtad ma Fepu hálót vág.

Motoros
Olvasó

Sikerült a guglival lefordítani?
Ügyes vagy😂🤣😂🤣

p.borisz
Olvasó

Mocikám,tudod a tradíció sem dob kosarat…3x húzott már titeket 🌳szra a Falco…⭐⭐⭐⭐,minden más csak rinya🤣🤣🤣🤡🤡🤡🤡

Senki
Olvasó

Nagy a pofa boriszka tripla pénzből nem nehéz… Lesz ez máshogy is… 4be nem vártak minket… Gondolom most ott maradtál a végéig mert cukrot adtak nektek…..

p.borisz
Olvasó

Le kellene valamit tenni az asztalra, jönnének a szponzorok,lenne pénz.A tradícióból meg a hatalmas szívből nehéz ám megélni…🤡🤡🤡🤡⭐⭐⭐⭐

albc
Olvasó

Hát aki büszke a csalásra ….

Vulcano
Olvasó

csalás: A Körmend csak 7-el dob több büntetőt, mint a Falco.

Motoros
Olvasó

Nyugi, a ti időtök is el fog jönni🤣🤣😂🤣

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Csak jövőre nehogy gondba legyetek🤷🏽‍♂️🤫

ldd
Olvasó

Mi lett a pezsgőddel? Megittad vagy eladtad?

Kovari Andras
Olvasó

De gondolom azt is lattad, hogy az erematadaskor az egesz csarnok Fepuzott es vastapsot kapott!

Dudi
Olvasó

A második szombathelyi meccsen pedig gyász szünet egy kormendi technikai vezető halála miatt. Ma pedig tényleg taps a Fepunak…..

Csakaszombathely
Olvasó

Az még véletlenül se zavarjon meg, hogy díjátadáskor a szombathelyi publikum állva tapsolta meg Feput.

Rúzsos, savanyú a szőlő, de megértelek. Az 5. hely ezzel a kerettel nektek ultra gáz.

Leklibajsza
Olvasó

Végén nem volt gúnyos a “FEPU-FEPU”.
Egyébként ha Szolnokon lettünkvolna már repültek volna a különböző tárgyak, leginkább a kövek.😏

Ev.Ok.
Olvasó

3 gondolat, Gratulálok a Körmendnek a tisztes helytállásért, 2. Elhittétek…, 3. Rúzsos Te a legnagyobb lúzer vagy! De nem foglalkozok avval, hogy tőled idézzek 🤣🤣🤣🤣. Nyugodt Nyarat Mindenkinek! Tschüss pá pá.

royalka
Olvasó

Úgy korrekt, ha gratulálok a Falcónak a bajnoki címhez, a Körmendnek pedig az ezüsthöz. Grat!

Vincent Vega
Olvasó

Rúzs a 3.meccs után

“A pénz nem dob kosarat,
ezt eddig is tudtuk…
de a szakma, az alázat és a tradíció az viszont igen.

A kupát már elbukták,
a bajnoki címet most fogják,
a divatbemutatónak vége, lámpa lekapcsolva, nézők idő előtt haza.

Az agónia elkezdődött,
lassan, de biztosan helyreáll a világ rendje.”

Elhitte

JR.Benitez
Olvasó

Tavaly még bugyit emlegetett… meg kenyeret süt, Barcelona, stb….

Csakaszombathely
Olvasó

Korábban még arról is szó volt, hogy Vojának Szolnokon szobrot emelnek….

Dudi
Olvasó

Nagyszerű két csapat. A körmendiek elfáradtak az utolsó 2 meccsre. A szezon elején, de még a közepén is elfogadták volna ezt az eredményt, mert abszolút túlteljesítették az elvárásokat. A Falco pedig hozta magát, akkor játszott a legjobban, amikor kellett.
Vége ennek a nagyon hosszú és nehéz szezonnak. Jöhetnek az àtigazolasi hírek!
😁💛🖤

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés