Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Gábor Máté: Magas színvonalú mérkőzések várnak ránk!

A Falco technikai vezetője nyilatkozott.:

:

A fogadtatás pont olyan, mint a Bajnokok Ligája. Magas színvonalú, szervezett, a legjobb körülményeket igyekeznek megteremteni ebben a két napban, ugyan úgy mint a bajnokság során.

A keddi nap egy kora reggeli utazással kezdődött, Bécsből repültem Genf városába. Megérkezést követően elfoglaltam a hotel szobát, majd egy kis csendes pihenő következett. Az esti órákban egy közös hajóvacsorára voltunk hivatalosak, melyet a Genfi tavon, gyönyörű környezetben fogyaszthattunk el. Szerda reggel utaztunk át Mies-be, a FIBA központjába. A szokásos csoportkép elkészítése, és FIBA múzeum látogatása után vette kezdetét a hivatalos program. Először egy másfél órás előadás következett, ahol prezentálták az előző szezon legfontosabb statisztikáit, pozitív, illetve negatív tapasztalatait. Ismertették a következő idényre szóló változásokat. A lebonyolítás változatlan marad, szervezés szempontjából kerül sor pár módosításra.

A zsúfolt 2 nap fénypontja a sorsolás volt!

Az előadás után elérkeztünk a két nap fő eseményéhez, a sorsoláshoz. Otthonról, a képernyő elöl nézve nem is gondolná az ember, hogy a helyszínen mekkora háttérmunka folyik, és hányan dolgoznak azon, hogy az élő sorsolás gördülékenyen, hiba nélkül megvalósuljon. A sorsolás végeztével az összesorsolt csapatok közösen ebédeltek, itt már lehetőségünk nyílt egymással pár mondatot váltani, kontaktot cserélni. Ebéd után utaztam vissza a repülőtérre, késő este érkeztem haza, Szombathelyre. Csapatunknak ez lesz az 5. szezonja a Bajnokok Ligájában, így elmondhatom, hogy egyre több az ismerős, mind a csapatok, mind pedig a szervezők részéről. A fogadtatás pont olyan, mint a Bajnokok Ligája. Magas színvonalú, szervezett, a legjobb körülményeket igyekeznek nekünk megteremteni ebben a két napban, ugyan úgy mint a bajnokság során.

 

Szervezés szempontjából mondhatom, hogy jó csoportba kerültünk, közvetlen járatokkal könnyen elérhető csapatok ellen lépünk pályára. Ez a szurkolóinknak szintén egy jó lehetőség, hogy idén ismét követni tudjanak minket az országon kívül is. Azonban az előző évekből kiindulva nem szabad semmit elkiabálni, mint tudjuk, bármikor közbeszólhat egy járattörlés, sztrájk, vagy baleset, ami megváltoztathat minden előre megszervezett programot.

A csoportunkban szereplő csapatok mind Európa legjobb bajnokságaiból érkező együttesek. Sportszakmai szempontból nem az én tisztem eldönteni a csoport erőviszonyait, de ismerve a Bajnokok Ligája színvonalát, csapatainak erősségét, az biztos, hogy minden mérkőzés magas minőségű, és látványos lesz. Egy klubot sem lehet leírni, többször fordult már elő, hogy az esélyesnek titulált együttes vereséget szenvedett, akár otthon, akár idegenben. Csapatunk nagy fegyverténye a hazai pálya, szurkolóink rendszerint megtöltik a lelátót a BL mérkőzéseken is. Reméljük, hogy a következő szezonban sem lesz ez másképp!

A teljes beszélgetés itt elolvasható!

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MendezMotorosChampWest🥇RózsabimbóHeindrich Recent comment authors
Motoros
Olvasó

Tökfilkóóóó tours😁🤣🤣😁

Vulcano
Olvasó

Az körmenden volt tavaly😀 0-6🔥

Motoros
Olvasó

Töröld meg a hemüvegedet👓bazsika, mert folyik rá a homlokodról az izzadság, annyira erőlködsz🤣😁🤣😁
Sportszelet🍫 becsúszott már?
😁🤣😁🤣

Mendez
Olvasó

Erőlködik igen.
Ezt szeretem bennetek körmendiekben, hogy a saját szennyeseteket mindig másra akarjátok hárítani.

Heindrich
Olvasó

Ez most mi? Utazási rovat?

Vulcano
Olvasó

Nyugi majd ha ti lesztek főtáblások a BL-ben akkor rólatok is lesz cikk😉

Rózsabimbó
Olvasó

Sárgaláz!

ChampWest🥇
Olvasó

hát ja, abba szenvedtek páran. Agyatokra is ment.

Vulcano
Olvasó

Akkor kezdőthet a tánc!🇭🇺🟡⚫🔥

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés