Connect with us

Bajnokság

“Furdal a kíváncsiság a szezon végkimenetelével kapcsolatban”

Sok befektetett munka, a sok erőfeszítés, az alázat kellett a sikerhez.:

:

Demeter Attila nyilatkozott az OSE honlapjának. Az újonc magyarja több dolgot is kiemelt szezonnal kapcsolatban.

Elsősorban szeretnék köszönetet mondani az OSE-család minden tagjának, a csapattársaimnak, a szakmai stábnak és mindenkinek, aki a csapat sikeréért dolgozott, és végül, de nem utolsó sorban a fantasztikus szurkolóinknak, akik nélkül ez a csonka, de annál inkább emlékezetes szezon nem jöhetett volna létre! Vegyes érzések kavarognak bennem, illetve sokféle gondolat. Egyrészről furdal a kíváncsiság a szezon végkimenetelével kapcsolatban, hogy vajon mire lettünk volna képesek a kupában, és hogy a bajnokságban meddig jutottunk volna el. Másrészről szerintem a csapat nevében mondhatom, hogy nagyon nehéz feldolgozni azt, hogy az egyik pillanatról a másikra bezárják a csarnokot, azt a helyet, ahová az egész csapat örömmel tért be nap, mint nap, hogy fejlődhessen, hogy egyénileg jobb játékossá, és közösen egy jobb csapattá váljunk, és hogy a szeretett szurkolóinknak újabb és újabb örömöt szerezhessünk. Mindenki tudja, hogy az egészség a legfontosabb, így bár szomorúan, de elfogadtuk, hogy vége szezonnak. Véleményem szerint a sok befektetett munka, a sok erőfeszítés, az alázat, amit a szakmai stáb és a csapat összes tagja megvalósított, egészen a rájátszásig vitt volna bennünket. Nagyon sajnálom, hogy ezt már soha nem tudhatjuk meg. Már most hiányoznak a meccsek és a felejthetetlen hangulat, ami nemcsak a hazai mérkőzéseken, hanem az idegenbeli találkozókon is sok erőt adott

– mondta a kosaras.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ColeRedbidMAFCdrukker Recent comment authors
Redbid
Olvasó

Aki versenyszerűen sportolt az tudja, hogy ennél “kegyetlenebb” megoldás nem létezik, mint amikor a mentális és fizikai értelemben vett rugó módjára felhúzott sportolót minden lefutás nélkül leállítanak! Nem megy ez csak úgy!!! Szükségmegoldás, persze tudom én, de azt is lehet így csinálni, vagy akár úgy, hogy a sportnak, sportolónak ezen részét is figyelembe veszik! Még akkor is ha nagyon nagy valószínűséggel tudható, hogy a szezonnak annyi, akkor is a halasztást választom, egyrészt mert, miért ne hagyjam meg magamnak az esélyt, egy lehetőséget (annak feltételével, hogy x idő múlva újra körülnézünk és annak függvénye a többi) másrészt pedig így a játékosok… Olvass tovább »

Cole
Vendég
Cole

Egész értelmes, vitaképes írás lett volna, ha nem nullázod le a végén a “sárgázással”. :-/

MAFCdrukker
Olvasó

Teljesen egyetértek vele, pedig a tavalyi elődöntő óta nem vagyok túl nagy OSE-fan. A táborukat irigylem, a teljesítményük reményt adó csapatomra nézve. A szezon befejezése szerintem elhamarkodott döntés volt, annak ellenére, hogy tényleg nem volt már akkor sem sok esély arra, hogy júniusig kosármeccset rendezzenek. Nem mondom, hogy igazságosabb lett volna a bajnokhirdetés, de csak rossz lehetőségek voltak a szövetség kezében.

Adja Isten, hogy jövőre sportszerű és magas színvonalú küzdelemben a csapatok dönthessék el a helyezéseket, az MKOSZ pedig csak a jó versenynaptár megalkotásában vállaljon szerepet. Járvány pedig ne legyen!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés