Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Funderburk szerint a Pécs akár a top négybe is odaérhet

A kosaras beszélt a baranyai szurkolókról is.:

:

A Pécsi VSK-Veolia egyik új nyári igazolása, Kenney Funderburk járt már a Lauber Dezső Sportcsarnokban, hiszen tavalyi csapatával, az Inter Bratislavával egy csoportba került a baranyai együttessel a FIBA Europa Cupban. A kosaras a bama.hu-nak adott interjút, melyben többek között arról is beszélt, hogy mi döntött a baranyaiak mellett.

– Két évvel ezelőtt Macedóniában kezdtem meg a szezont, tavaly már Szlovákiában voltam, mert folyamatosan próbálok erősebb bajnokságokba, jobb csapatokba, szervezetekbe lépni. Úgy éreztem, hogy a magyar liga lehet a legjobb, amiben eddig játszottam, a PVSK pedig egy nagyon jó klub – mondta, majd a szurkolókra is kitért. – Hatalmas energiát adnak a csapatnak. Több olyan bajnokságban is játszottam, ahol a csarnokok megteltek, így tudom, minél több szurkoló van a lelátókon, annál nagyobb erőt, motivációt tudnak nekünk adni, hogy megnyerjük a meccset. A PVSK-nak pedig kiváló szurkolótábora van.

A játékos még elmondta, hogy szeretné egész évben kiegyensúlyozott teljesítménnyel segíteni a csapatot, és szerinte odaérhetnek a top négybe a végelszámolásnál.

Fotó: pvsk-panthers.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KoopsMAFCdrukkerBezseDallasSomogy011 Recent comment authors
Koops
Olvasó

Kicsit nagyot mondott szegény, de azért fő a pozitív hozzá állás! Legjobb 8-10be várjuk a csapatunkat, de ebből bármi lehet még.. Feljebb és lejjebb is kerülhetünk!
Hajrá Pvsk!

Bezse
Olvasó

El van tévedve

MAFCdrukker
Olvasó

Előbb bemutat a pécsi közönségnek, majd, mintha mi sem történt volna, magasztalja a PVSK-szimpatizánsokat. Közben meg legjobb 4-be jutásról beszél… Azzal még talán egyetértek, hogy a macedón és a szlovák ligánál erősebb az NB I/A.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Top 4 azért erősnek tűnik !

Dallas
Olvasó

Hát nézd, aszonta szeretné,én is szeretnék top gázszerelő lenni….. xD

Dallas
Olvasó

Jaj! Kaptam egy minuszt…. lehet Lölö nem szeretne konkurenciát? 🙂 na mind1,22-1 az állás hát hol itt a 2/3-ad 😛 lehet az 5 Kg-os burgonya sokat nyom a latba ? ..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés