Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fullerrel pótolja a Sopron Londont

A ZTE-től elküldött légiós lesz Sabáli Balázs csapatának új játékosa.:

:

Még a délben lejáró átigazolási határidő előtt megtalálta klubunk, a sérülés miatt távozó Makinde London utódját – írja a sakc.hu

A soproniak legújabb játékosa az a 25 éves, 196 centi magas amerikai bedobó J.C Fuller, aki a tavalyi év végén és az idei elején 2 mérkőzésen szerepelt – és meccsenként egy félidőt játszva 9,5 pontot és 4,5 lepattanót átlagolt – a ZTE csapatában, ám nem illett a csapat szerkezetébe, így távozott a zalaiaktól. A bedobó a szezont egy igen erős ligában, a litván bajnokságban kezdte, a Nevezis Kedainai csapatánál, amelyben 12 meccsen, nem túl sok, meccsenként átlagban nem egészen 14 perc játéklehetőséget kapva is 7,6 pontot átlagolt.

Pojbics Szabolcs, a Sopron KC ügyvezetője arról tájékoztatta a klub hivatalos oldalát, hogy órákkal az átigazolási határidő lejárta előtt nagyon beszűkültek a lehetőségek London pótlására, de bízik benne, a körülményekhez képest sikerült megtalálni a legjobb megoldást. Fullert a klubnak sikerült átigazolni még a határidő lejárta előtt. A kosaras hétfőn kapcsolódik be az edzésmunkába, és március 2-án a paksiak ellen akár már be is vetheti őt Sabáli Balázs.

Az új szerzeményről még annyit érdemes tudni, hogy az előző évadban a cseh Olomoucko csapatában játszott, ahol 19.1 pontos, 5,7 lepattanós és 2,3 gólpasszos évadot produkált.

Kiemelt kép: Bálizs Zsuzsa

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
zterulezViggianonemethimiMásikVégétFújdMegnemKalman Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Mi valószínűleg megtartottuk volna, ha időközben nem jön képbe Harris, mint lehetőség. Szerintem túl jó játékos Fuller ahhoz, hogy a szezon hátralévő részét kiülje. Így legalább szem előtt lesz, és ha jól sikerül neki a szezon második fele, akkor jövőre eleve jobb lehetőségei adódhatnak. Szerintem mindkét fél jól járt a leigazolásával.

Viggiano
Olvasó

Kiváncsi leszek rá, remélem hasznunkra lesz! Londonnál tudjuk mi a baj? Látszatra nem volt vele semmi baj!

nemethimi
Olvasó

Kérlek bennetek világosítsatok fel! Hogy van az, hogy mikor elküldenek egy amcsi légióst egy csapattól, ő hová kerül? Olyan mintha fizikailag egy karanténba, ahonnan lehet pecázni közép eu ország csapatainak. Vagy hazautazik 4000km-ert, és mikor egy másik 100km-re odébb lévő csapat hívja, akkor rohan vissza kis hazánkba?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ez már lassan, ami itt megy a magyar bajniban (meg az egész magyar sportban), az nem is légióskeringő, hanem hulladékkezelés… 🙁
Amúgy persze KACKAC, KUKAC, mielőtt elfelejteném ! 😀 😀

nemKalman
Olvasó

Itt aztán van hozzáértés bőven! A szakmai stáb hozta ismét az amatőr lépéseit, mikor unja már meg a város? A szurkolók már unják sztem. 2-3 hónapig nézzük a Gilbert szenvedését, végre elküldjük, de a helyére nincs ember, aztán hozunk vkit teljesen más posztra, aki 1 hónap után kiderül hogy nem illik a csapatba, ja meg műteni is kell, majd az átigazolási időszak utolsó napján elküldjük és hozunk a 4-5-ös helyett egy 2-3-ast 🙂 ez biztosan jól átgondolt döntések sorozata ? Ehhez van 5 fős szakmai stáb! Gratulálok! Ha a versenyszférában így dolgoznánk, már rég éhen haltunk volna, de itt ezt… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nem London posztja, de sürget az idő. Váljon be!

blueball
Olvasó

Pont ezt akartam írni. 5-ös helyett hoztak egy 2-es posztos játékost? Ok, akár 3-asként is bevethető. Amúgy sok sikert! Csak ne ellenünk csorduljon túl a bizonyítási vágy.

balldontlie
Olvasó

Egy meccsét láttam (Körmend ellenit), akkor nem mozgott rosszul, szerintem simán megtartották volna Egerszegen, ha jobban illik a szerkezetbe. Nem jár vele rosszul a Sopron.

heraklith
Olvasó

Szerintem így a határídő miatt sürgetve Fuller jó igazolás. Persze ez majd eldől.
Ő 2-3-as (inkább 2-es) játékos, nekünk meg inkább 3-as 4-es kellett volna. Bencze nyilatkozta korábban, hogy Thompson játéka visszaesett, amikor nálunk volt Fuller és valóban előtte és azóta is szárnyal Thompson, így nekünk nem rá volt szükségünk, de jó esély van szerintem rá, hogy Sopronban hasznos lesz.

blueball
Olvasó

Már a bejelentéskor nem értettem, hogy mit akarunk vele, hiszen nem 3-as/4-es. Egyébként sztem is jó játékos!

heraklith
Olvasó

Kényszer megoldás lett volna. Gondolom ár-érték arányban jó volt, olyan játékost meg, aki 3-as, de ha muszáj tud 4-est is, nem találtunk akkor.
Green nem egy őstehetség, de alapból 3-as és ott lehet hagyni hátvédekkel is, meg ha nagyon muszáj, akkor a 4-es poszton is elvan.

BlueHell
Olvasó

Én sajnáltam Fullert, amikor bejelentették, hogy nálunk más játékost keresnek…nagyon jól mozgott. Sok sikert neki, szerintem jól jár vele a Sopron.

SopronKCfan
Olvasó

Hát legalább megvan az 5. Kíváncsi leszek. Átlagok nem a legjobbak…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Soprongyra azért pont jó lesz még ! 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés