Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Frank Áron: Örömmel játszom a többiekkel együtt, küzdünk, hajtunk egymásért és a klubért

A Paks fiatal játékosa beszélt sérüléséről, a szezon első feléről és a céljairól is.:

:

Kezdjünk a sérüléseddel, hogy van a vállad?

A vállsérülésem nehezen kezdett el gyógyulni a múlt héten, szerencsére nem tört el. Jelenleg kezelésekre és gyógytornára járok, ám egyelőre nem tudom rendesen mozgatni a karomat, ezen a héten viszont a javulását jelentősen éreztem. Sajnos még nem tudok a csapattal edzeni, de a kiváló szakmai stáb mindent megtesz azért, hogy minél korábban, 100%-osan kerüljek vissza a pályára.

Lassan már a felénél jár majd, összességében hogyan értékeled az első félévet?

Jól kezdtük a szezont, egy nagyon fontos hazai győzelemmel az egyik bajnokesélyes csapat, az Alba ellen. Kevés olyan alkalom volt eddig, amikor teljes kerettel tudtunk edzeni vagy kiállni mérkőzésen, mindig volt sérülésünk sajnos. Játékoscseréken is átestünk, de úgy gondolom, hogy a menedzsment és az edzői stáb jól össze rakta idénre a csapatot, megtaláltuk az összhangot egymás között mind a pályán és azon kívül is. Örömmel játszom a többiekkel együtt, küzdünk, hajtunk egymásért és a klubért.

A saját teljesítményeddel mennyire vagy elégedett, mi az amiben fejlődni szeretnél a bajnokság második felében?

Kellett pár mérkőzés, hogy belerázódjak ismét a bajnokságba, felvegyem a ritmust. A vezetőedzőtől a bizalmat megkapom, amivel szeretnék is élni és minél jobban teljesíteni mérkőzésről-mérkőzésre. A bajnokság további részében szeretnék fejlődni abban, hogy a támadásban is kivegyem jobban a részem és bizonyítani, hogy a jövőben stabil NB1/A-s játékos legyek. A lehetőség előttem van – Csirke Ferenctől megkapom, azt ami ehhez kell – a többi már csak rajtam múlik, hogy képes vagyok-e élni vele.

Mit gondolsz, mire lehet képes a Paks a szezonban?

A bajnokság évről évre egyre erősebb, bárki tud meglepetést okozni bárhol. Minden győzelemért meg kell küzdeni a csapatoknak. Szeretném, ha a csapattal a Playoffba jutnánk, ahol bármi megtörténhet. Nagyon örülnék neki, ha a dobogón tudnánk végezni, viszont ehhez még nagyon sok munka áll előttünk.

HIRDETÉS
10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Kosarka1VadaszHajráMagyarKosárlabdaMilivojSárgaPárna Recent comment authors
Kosarka1
Olvasó

Ha egy kicsit is ertenel a labdajatekokhoz es a csapat sporthoz károgó, akkor tudnad hogy egy csapatban mindenkinek sajat feladata van. Van aki vedekezik es van aki tamad.
Talald ki Frank Aronnak mi a feladata!
Raadasul egy Európa bajnoki cimet nem a szel fujt össze..
Ugy hogy csinald a dolgod Aron.

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Nem nem a szél fújta össze hanem Mokánszki de igen Frank is ott volt a csapatban

Vadasz
Olvasó

Sok sikert Áron!
A károgókkal ne foglalkozz.

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Aki ismeri Áront személyesen az tudja hogy ezt a nyilazkozat szépen át lett fogalmazva mert a srác nem tartozik az intelligens játékosok közé.. és akkor még szépen is fogalmaztam.

Ő még mindig abból.él,hogy anno Szolnokon utánpótlásban minden meg volt neki engedve ő volt a sztár. Apáék benyomták mindenhova.

Egy arrogáns nagyképű beképzelt ember…

Milivoj
Olvasó

Volt ő mindenhol, de egy jó meccse nem volt, nálunk Vincze, meg Tóth J. 18 évesen már most többet érnek

moldi56
Olvasó

Frank Áron itt kezdett Szolnokon.Játszott egy jó pár meccset,volt kezdő is,igaz nem sokszor.Sajnos én nem látom benne azt az isteni szikrát,amitől ő kiváló játékos lehet,de ne legyen igazam.Ugyanez vonatkozik Taiwo-ra is.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

“klubBért” jóisten gyere le

Milo
Olvasó

Ő a tökéletes példa arra, hogy lehet elpazarolni és szarul használni, nem lehetőségként, hanem kötelező rosszként értelmezni az U23-mas szabályt. Semmi helye az első osztályban. Totális kapufa, még rügyezik is.

SárgaPárna
Olvasó

Gondolom a tehetségtelen balfasz fiadat kiszorította anno és ezt mai napig nem tudod neki megbocsájtani…

Milo
Olvasó

1 hónap múlva 23 évesen, kicsit több, mint 12 perc alatt 2.1pont, 33%-os mezőnymutató, 3.5 VAL. Ezt a szabályt arra kellene használni, hogy a tehetség játszon. Aki 23 évesen ilyen teljesítményt tud csak a pályára tenni kedvezményezettként, az sosem lesz az első osztályban még csak hasznos kiegészítő sem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés