Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Franciaországból igazolt légióst az Alba

Centerrel bővült a kék-fehérek kerete.:

:

Az átigazolási határidő lejárta előtt sikerült centert igazolnia az Alba Fehérvárnak, az amerikai Brandon Peterson személyében. A 28 éves, 203 centiméter magas, 104 kg súlyú játékos Alabama állam Birmingham városában született, egyetemi évei során az Arkansas State University együttesében pattogtatott, a Sun Belt Konferencián szerepelt a Red Wolves gárdája.

Komoly tapasztalattal rendelkezik az öreg kontinensen, a négy, egyetemi esztendőt követően azonnal Európába szerződött, először a svéd Jamtland csapatához, 2013-ban, majd Görögország, a Nea Kifisia következett. Később szerepelt a belga Leuven Bears, a francia Alm Evreux és a török Ankara DSI gárdájában. A lengyel TBV Start Lublin és a francia Dijon Bourgogne csapatában is időzött a gall élvonalban, a 2017-18-as szezont a Basic-Fit Brussels gárdájában töltötte. Tavaly nyáron a francia másodosztályba, az Aix-Maurienne csapatában pattogtatott a francia második vonalban. Néhány hete, januárban bontott szerződést, legutóbbi munkaadója jelenleg a 16. helyen tartózkodik a ProB küzdelmeiben.

Peterson nagy harcos, jól szedi a lepattanókat, valamint rendkívül hasznos csapatember – jellemezte az új fiút a klub honlapja.

Fotó: fiba.com

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
AramisKendeffy BotondKoopszterulezLeklibajsza Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Más országokban is van bőven mozgás. Mindenki hozzá van szokva. Nincs abban semmi meglepő, hogy mindenki próbál erősíteni a play-off előtt, ráadásul az Alba nem is áll túl jól.

Koops
Olvasó

Lassan már annyi légiós megfordul idén nálatok, hogy egy amerikai foci csapatot is tudtok indítani! ? Vicc már komolyan….

zterulez
Olvasó

Ezzel az 5 légiósos szabállyal és az február végi átigazolási határidővel tulajdonképpen a magyar bajnokság légiós átjáróházzá vált. A bajnokság érdemi része most kezdődik.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mindenki variál. Az Alba a bejelentéssel. A Falco a “sérült nem játszik”, de meggyógyult verzióval. Az Olaj és ZTE páros a 3 légiós a Falco ellen elég történettel.

derryl
Olvasó

A tegnapi válogatott meccsre a kupadöntővel, és az 1,8 mp-el hangoltam. Még mindig jó megnézni.

Leklibajsza
Olvasó

Tóth Zolika hogy levágta a hálónkat!!!!

Aramis
Vendég
Aramis

A Szolnok még a 10-ig való elszámolás tudományával…igaz nyolcmegnyolc?Valakinek már tavaly is meg volt a nyolcmegnyolc ugye? 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

Igen. Azért könnyű, azt az 1!!!!!-et fejben tartani. Itt kupa és bajnoki győzelmek sokasága, EC fianal four, mvp címek. Ott 1 bajnoki cím és 0 kupa.
Idén 3 légióssal semleges pályán játszva is simán nyertünk. A B-középünk leszurkolta a régi pólóban, csak Falco vezetésnél hangos B-közepeteket.
All in döntő volt.

derryl
Olvasó

Van még valami a tarsolyban? Ez a faszi lesz az adu ász a Falkó ellen?

SaaboR
Olvasó

Töltelék… Semmi több

WSreborn
Olvasó

Nem február 22 volt az átigazolási határidő?????

baszket
Olvasó

De.
De bejelentési határidő nincs a MKÁOSZ-nál.
Cserébe hónapok óta elérhetetlen a pórnépnek a csoportos játékengedélyek letöltése is.
Ha a Fehérvár 22-én délig leadta a papírjait, de csak halogatta a bejelentését, az az ő dolguk. Gondolom nem akartak szívni egy orvosilag értelmezhetetlen, vagy játékerő tekintetében véleményes játékossal. Inkább bevállalták, hogy kikérik látatlanban az engedélyét, és ha beválik pár nap alatt, akkor véglegesítik..

WSreborn
Olvasó

Értem, akkor ok
Köszi

red-black01
Olvasó

A tavalyi szezonban játszott ellenünk, itthon vertük őket.
Kint zakó volt, de akkor már a továbbjutás eldőlt, mi mentünk tovább, ők meg kiestek.
Komoly emléket nem hagyott, de itt 10 pontot, ott 12 pontot dobott.

Jokic
Vendég
Jokic

Orvosi vizsgálaton túl van már? 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés