Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Franciaországból érkezik az Alba legújabb légiósa

Teljes a keret.:

:

A palánk alatt, 4-es és 5-ös poszton is bevethető, ponterős és jól lepattanózó Isaiah Philmore at Alba Fehérvár negyedik légiósa. A 32 éves, 203 centiméterre nőtt, 104 kg súlyú kosaras Texas államban, El Pasóban született, 1989. szeptember 20-án. A német állampolgársággal is rendelkező sportoló középiskolai tanulmányai során a John Carroll együttesében szerepelt Marylandben, egyetemi évei alatt Towson csapatát erősítette 2009-től 2011-ig, majd 2012-től 2014-ig a Xavier gárdájának volt kulcsembere az NCAA-ben. Eddigi profi karrierjét végig Európában töltötte, a német Ulm volt az első munkáltatója, 2015-ben már a Telekom Baskets Bonnban szerepelt, egy évvel később pedig a Tigers Tübingenhez igazolt – írja a fehérváriak honlapja.

Az Oldenburg együtteséhez 2017 nyarán szerződött, aztán három évet a román Sibiu, azaz a Nagyszeben csapatában töltött, ahol rendkívül elégedettek voltak vele, ugyanis három idényen át erősítette az együttest, remek mutatókkal rendelkezett, a három szezonja során 14,8, 16,5 és 16,8 pont szerepelt a neve mellett átlagban, valamint meccsenként leszedett öt lepattanót. 2020 nyarán visszatért Bonnba, ahol 7,9 pontot termelt. Az elmúlt szezonban a francia másodosztályú Rouen Métropole Basket csapatában volt meghatározó, 12 ponttal és 3,9 lepattanóval.

Mint írják, Isiah Philmore érkeztével teljes a keret. Simon Balázs ügyvezető elmondta, további igazolásokat nem terveznek, négy légióssal vágunk neki a 2022-23-as bajnokságnak.

68 hozzászólás

68
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
56 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
FreebulletzYoWassupFammurphyszakadtgepardTraktoros Recent comment authors
Freebulletz
Olvasó

Fúgecc ekkora egy óvodás szintű powerkodás amit előad alul a 2 jóképességű falcós XDDDD. kéne nekik valami nő vagy pasi, mert az a frusztráció ami bennük van XD

Pedig csak a hírt jöttem olvasni erre ilyen szefósokba fut az ember..

Vulcano
Olvasó

Szegény Alba😥
Pénz sincs meg még a csúnya falcosok is idejönnek bántanai ezt a talpig egyenes csapatot.

YoWassupFam
Olvasó

Azt gondoltam volna a Falco arany korszaka még egy pár évig fent fog állni. Bár hosszú a szezon, Váradi,Benke,Golomán trioból még visszaszivároghat valamelyikük aztán pikk-pakk borul a papírforma. Én örülök, hogy az Alba felszívta magát. Egyelőre az ÉN véleményem szerint nagy szakadás lesz a 3. És a 4. Közt valamint az első 3 csapat között 1-2 meccs lesz a döntő( nem nagyon engedheti meg magának egyik csapat sem majd az alapszakaszban , hogy hosszabb hullámvölgyek sanyargassák khm tavalyi Szolnok.). Nàlam ez a 3 kiemelkedő csapat: Alba, Falco, Szolnok (szigorúan ABC sorrendben). Körmendet én picit túl hypeoltnak érzem , hogy a… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

A Falco arany korszaka véleményem szerint idén csak akkor ér(het) véget, ha egyik rivális jelentősen jobb lesz, mint tavaly. Mondom ezt úgy, hogy az Alba és a Körmend is komoly erőt képviselt már tavaly is.
Én nem hinném, hogy év közben a három játékos közül bármelyik visszajönne. Váradinál érzek rá komoly esélyt, de nem ebben a szezonban, inkább 1-2 szezon múltán, talán még Benke 50%, de ő sem hinném, hogy idén.
Viszont az igazolt játékosok simán felveszik a versenyt a Benke-Golomán párossal. Sőt.

YoWassupFam
Olvasó

Szerintem abban kiegyezhetünk, hogy nem fog már idén úgy kilógni felfele a Falco mint tavaly vagy akár azelőtt. Még mindig szerintem(!) már egy súlycsoport az Alba és a Falco és majd kiderül az Olaj mennyire tud csatlakozni ehez ( egyelőre úgy nézz ki jól ha röviden kéne megfogalmaznom). Szerintem mind a 3 helyen az edző kérdés lesz a legnagyobb talány és nem pedig a keret ezèrt a tippem a 3 csapattal kapcs. a kövi szezonra: a 3-ból 2 helyen edző váltás lesz. Az egy aki marad majd a popsiján pedig M.Z. lesz. Konakovnak nagy falat lesz ez így pont mint… Olvass tovább »

szakadtgepard
Olvasó

Imádom olvasni a kommenteket…. 🙂

heraklith
Olvasó

Azért az vicces hogy csak a falkósok sírják tele a netet, mintha bármi közük lenne, ahhoz hogy hol indul (vagy hol nem) az Alba. Nagyon be vannak szarva, hogy a következő szezonban nem csak a kupán égetik le magukat.

Vulcano
Olvasó

Minket legalább top5-s költségvetéssel nem csapott meg a B csoport szele😉

Namár
Olvasó

Ha én választhatnék, hogy x pénz elmegy a külföldi Kupára és pont ennyivel lesz gyengébb a csapat és így nyilván a nemzetköziben is gyengék lesznek..én is logikusan visszamondanám a nemzetközit és ennyivel több pénz maradna a csapatra és inkább erősebb gárdával vágnék neki a hazai küzdelmeknek.
Sok síró-rívó okostojás, szánalmas a vergődésetek, miközben pálcát törtök mások feje felett. Tanuljatok szakmát, legyetek vezetők egy klubnál, majd csinálhatjátok, ahogy nektek tökéletes.

Vulcano
Olvasó

Ez rendben is van.
Csak akkor adott esetben a BL-ben se tessenek indulni amiért a többi csapat áldozatot hozva elindul, hogy képviselje az országot. Meg mi van ha az Alba magánakciója miatt jövőre kedvezőtlenebb helyzetből indulnak majd a magyar csapatok? Meg valahogy nem ezt nyilatkozták le mint te, hanem hogy nincs pénz…

Namár
Olvasó

Én is azt mondtam, hogy nincs pénz. Ha elindulnak, akkor gyatra igazolás lesz. Ha nem, akkor tudnak jól igazolni. Vagy-vagy. Tehát nincs pénz mindkettőre.
Amúgy pedig nem az Alba tehet arról, hogy él egy lehetőséggel, amit a szövetség lehetőségként ajánl. Ha gyenge csapattal állnak ki a nemzetköziben, akkor ugyanúgy nem lesz kedvezőbb helyzet jövőre. Mérlegeltek, hoztak egy döntést. Ennyi.

KD
Olvasó

Eddig nem írtam az Alba sunnyogásáról a nemzetközi kupaszerepléssel kapcsolatosan, de a véleményem az, hogy aki az előző évi bajnoki szereplése ellenére nem vállalja a szereplést a nemzetköziben, azt az Mkosz-nak x évre ki kellene zárni a kupaindulás lehetőségéből, hogy ezzel ne lehessen tükrözni egyrészt, másrészt egy magyar csapatnak kutya kötelessége a magyar kosárlabda képviselete, ha egyszer már olyan helyezést ért el. És ezt nem csak az Alba húzására mondom, hanem általánosságban.

Mendez
Olvasó

Senki nem is trükközött rajtuk kívül.
Csak ez a homársimonféle bagázs.

Vulcano
Olvasó

A covidnál is ők voltak, akik sunnyogtak…

Alulu
Olvasó

Kaposvár megvan?

Aranyalba
Olvasó

Imádom ezt a csőlátást. 2 EC hely volt , a Kecskemét sem vállalta, kutyát nem érdekli . A Covid bulit a Pécs indította el , azzal , hogy ők 6 hétig nem játszanak , szinten feledésbe merült. A Falco szombat délben közölte , hogy nem megy Kaposvárra, keddre maradt 2 beteg, de fátylat rá. Az Alba szurkolókon kívül miért nem mindegy bárkinek , hogy indulunk vagy nem ? Nekem mint fehervarinak , nem hiányzik, mert nincs komoly értéke . Tavaly mint tudott kamatoztatni az Olaj és a Szeged, hogy elindult ? Az meg nettó hülyeség , hogy a Fiba kvótákat… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Fosik a sok falkós, hogy elkapjátok őket, mert így spórolva már kb fele ennyit tudtatok játékosokra költeni, mint ők.

Vulcano
Olvasó

Na látom kinyílt Mordor fekete kapuja…
Augusztus 10. van és még egy légióst se cseréltetek? Mi van veletek? Hogy lesz meg így a 10?

Mendez
Olvasó

Ami késik nem múlik.
Az 5. fordulóban majd szokás szerint kieső helyen állnak és megindul a denevérvándorlás.

murphy
Olvasó

A csapat ment volna Kaposvárra, a szövetség mondott nemet. De fátylat rá.
Most azt a részt hagyjuk,hogy ráköltitek a csapatra a megspórolt pénzt.
De legfőképpen azért nem mindegy,mert a FIBA-nak van már pontrendszere (klubokra és adott országra),az alapján rangsorolják a csapatokat. Na és az vajon honnan jön szerinted? Az előző 3 év nemzetközi szerepléséből.
Csináltatok egy nullás évet,amit visz minden klubcsapat magával (szarabb kalap,plusz selejtezők pl) 2025-ig. Mármint aki úgy végez,és nemzetköziben nem derogál neki elindulni.

Mendez
Olvasó

Hiába írod nekik nem fogják fel.
Simont most csak az érdekli, hogy a három Vojvodás évből nehogy mindhárom nullázós legyen.
Szarik ő a magyar kosárlabda érdekeire.

Jon
Olvasó

Hmm… Az előző igazolásokhoz hasonlóan ő sem épp “alsó polcról” van, úgy tűnik.
Ha nem az lenne az edző, aki, aggódni kellene a többi csapatnak. 🙂

Pbask
Olvasó

Amúgy vannak elég extra számai távolról, románoknál 2 éven keresztül közel 50 százalékkal vagy jobban dobott. Azért az komoly.

Pbask
Olvasó

éles szemű játékosnak tűnik, a pápa jó barátja lehet.

Milivoj
Olvasó

Vakegér

Soós Sándor
Olvasó

Asszony kórus hangol már?

Evandro
Olvasó

Ez igen Sándor! Milyen eredeti poén! És ezt mind magától találta ki? Elképesztő!

albc
Olvasó

Ők legalább nem mennek el a meccsről mint a nagy filkó zsírdisznói . 😀

Soós Sándor
Olvasó

Vidi tábor meg félidőbe haza ment Alba-Falco meccsen 🤫

albc
Olvasó

Kit érdekel az rbd az ország szégyenei ?

Vulcano
Olvasó

“Védekezz, védekezz, védekezz!”
Ennyiben ki is merül a fehérvári katlanban való szurkolás.
Nem érezted gáznak mikor tv-n keresztül is csak annyit lehetett hallani, hogy a 100 falcos leszurkol titeket és hazai pályát csinál Fehérváron?

albc
Olvasó

Én nem tv-ben nézem a meccset mint te . 🙂 😉

Vulcano
Olvasó

Bocsáss meg, hogy 1 idegenbeli meccsre nem tudtam elutazni és szégyenszemre tv-n kellett visszanéznem.
Viszont az a tény megnyugtat, hogy még nélkülem is tele volt a vendégszektor.
Ti hányan szoktatok Szombathelyre jönni? Négyen?

SzhelY
Olvasó

meg hazamenni a 3. negyed közepén az is gáz

Mendez
Olvasó

Jövő héten már az lesz, hogy az első negyedben hazament a Falco tábor.
Az ne zavarjon jobbágy, hogy másfél perccel a vége előtt még a Falco vezetett.
Tipikus körmendi ferdítés, hazugság, amit pista megetet veletek egybites disznópásztorokkal.

Traktoros
Olvasó

Ne hazudj jobbágy!

A gáz, hogy 20 percig csendben néztétek ahogy oktatták a csapatodat az 5. meccsen.
Amikor szükség lett volna rátok! Habvége a meccsnek akkor tudtok üvöltözni te szerencsétlen..erre vagytok büszkék

Mendez
Olvasó

Te inkább ne minōsítgess más szurkolókat, mert akik fehérváron ülnek a nézőtéren azokra szalonképes szavakat nehéz találni.

Vulcano
Olvasó

Mikor Simon úr azt mondta, hogy nincs pénz akkor kicsit megijedtem, hogy mi lesz így szegény Albával, de most azért kicsit megnyugodtam💙🤍

Evandro
Olvasó

Én meg a helyesírásodtól ijedtem meg.

Vulcano
Olvasó

Köszönöm mester!🫶
Üzlet, sportdiplomácia, grammatika…
Mi mindenhez nem ért ez az áldott ember.

Evandro
Olvasó

Nagyon szívesen!
De nem ér ám átszerkeszteni Cucika. 😆

albc
Olvasó

Az a lényeg több mindenhez ért mint te . 🙂 😉

albc
Olvasó

Szövegértelmezésből megbuknál , meg személy felismerésből is . Nem Simon mondta hogy nincs pénz , hanem Balássi , és ő is csak azt mondta hogy nemzetközire nincs pénz. Szóval bukta van sárgák egyik legalja szurkolója. Szokj hozzá.:);)

Vulcano
Olvasó

Nemzetközire nincs pénz, de Vojvodát fizetni 3 évig, Somogyinak kifizetni csillagászati összeget plusz még Ford-ra is ráigérni, na arra van pénz😂
Remélem akkor jövöre neadjisten a BL-re se lesz pénz😉
Nekem nem a szívem csücske a Körmend, de azt nagyon is tisztelem bennük, hogy az Albához képest töredéknyi költségvetés ellenére bevállalták a BL-t és nem sunnyognak mint egyesek.
Mondjuk a tavaly előtti covid mizériát tekintve én nem lepődök meg az Alba sunnyogásán.

Pbask
Olvasó

BL-t ők is bevállalták volna Vulcano, hidd el, arra hirtelen volna pénz.
Körmend inkább a FIBA és a fiatalok miatt anno az Alpok Adria miatt is becsülendő, kevesebb a pénzük, ennek ellenére azért jut jó légiósokra megbízható magyarokra pénz jutott nemzetközi mellett is.

albc
Olvasó

Én remélem nem lesz jövőre BL,azért nem kell amit ti csináltok hogy égetitek az országot , hogy még a sálatokat is hagyjátok ellopni . :DDDD A sunnyogásról a hazug költségvetési számaitok után a helyedben mélyen kussolnék . :DDDD

Vulcano
Olvasó

Nagyon égettük az országot azzal, hogy csoportelsők lettünk és a 16 között is ki-ki meccseket játszottunk😀 Inkább arról beszélj, hogy évek óta a min top3-as költségvetésű csapatod miért csak egy bronzérmet tudott kiizadni😂
Meg amúgy az Alba mit is játszott anno a Bl-ben? Ja, hogy már a sleejtezőben kisöpörték őket?
Akkor nincs több kérdésem.
Ha jövőre se nyertek semmit az már tényleg a világ égése lesz szóval megértem a frusztrációdat.

SzhelY
Olvasó

falco modell

Traktoros
Olvasó

Mi van paraszt? Ide jársz kötekedni?
Egy értelmeset nem írtal, csak a feszkót csinálod

törrögszultán
Olvasó

lapozz vissza kicsit a sport történelmi könyvben…
az akkor a BL ben induló Alba egy 0 kilóméteres teljesen más csapat volt, mint aki a bajnokságot nyerte… új spanyol edzővel és a bajnok csapatból is talán 1(!) játékos maradt…
Szóval úgy, csoda hogy egyáltalán indultak. Ja és Veszprémben játszották a “hazai” meccseket.
Csak a tisztánlátás miatt, és hogy ne írj ostobaságokat!

Evandro
Olvasó

Ah shit, here we go again. A szokásos fantazmagória – tökéletesen beseggelve – ezredjére is leírva, aminek természetesen semmi köze a valósághoz…
Kezd roppant kínossá válni, amit a Somogyi transfer óta nyomtok. Nehogy júniusig folytasd ezt a vergődést, mert könnyen az egészséged rovására mehet!

Vulcano
Olvasó

Júniusra helyreáll a világ rendje és az Alba még egy ilyen csapattal se fog még csak döntőbe se jutni😉

Evandro
Olvasó

Okés. Ezt azért most elmentem. 😀

Mendez
Olvasó

Mentsd csak el te kis ratyi.
😂😂😂🍼
Simon fasz@val a szádban.

Evandro
Olvasó

Honnan ez a gyűlölet Attika? Mi fáj?

Mendez
Olvasó

Te is ezt kérdezed te genderfluid?
Mi fájna?
A zsinórban 3 bajnoki cím?
Amúgy nevedhez híven szopón vagy az Attika névvel is.
🙂

Vulcano
Olvasó

Mentsd, nyugodtan🥉🤑

moldi56
Olvasó

Gondolom nincs Vulcano rászorulva,hogy én védjem meg Szolnokról,de nem ő a legalja szurkoló a sárgáknál.

albc
Olvasó

Nem a legalja , az egyik legalja , fogalomzavaros nyugg szolnoki olajfoltos.

moldi56
Olvasó

Nagy a pofád itt,remélem ekkora lesz a Tiszaligetben is.Persze nem jössz te el.Gyávák vagytok,a rendőrök háta mögül pofáztok.

Vulcano
Olvasó

Ha a Tiszaligetbe is annyian mennek ezek a nagypofájú albások mint Szombathelyre (kb 4-en) akkor nincs mitől félnetek Moldi.
Ezt az Albát minden évben kikiálltják bajnokesélyesnek aztán jó ha a 4-ig eljutnak.

Mendez
Olvasó

Ezek a székletfehérvári csapatok a magyar sport szégyenei.
Itthon keménykednek de ha ki kell lépni nemzetközi porondra olyanok mint a közönségük.
Impotensek.

Evandro
Olvasó

Mondja ezt a szoptakhelyi.😂

Mendez
Olvasó

Így, hogy ekkora pofád van már előre te kis buzeráns, remélem tudod mi fog itt várni rád.
🙂

Evandro
Olvasó

Na, mesélj mi? Rám jöttök öten ahogy Oláhéknál szokás?

Vulcano
Olvasó

Szoptak?😂
Ki is szopott idén? Csak nem a csodás Alba?😂
Komolyan én csak Voját sajnálom.
Hova keveredett szegény…

Evandro
Olvasó

Milyen szerencse, hogy nem szorul rá Mr.Megilyedtem sajnálatára.😂

Vulcano
Olvasó

Majd figyeld meg az arcát meccs közben😀
Egy mosolyt nem láttam rajta 2 éve.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés