Connect with us
Hirdetés

3x3

Franciaországban a női 3×3-as válogatott

Már ma mérkőzést játszanak a mieink.:

:

Közeleg a szakág világbajnoksága, öt nap múlva már Amszterdamban pattog a labda – a vb előtt azonban még a franciaországi Voiron-ban tesznek egy kitérőt Károlyi Andreáék, amely a tervek szerint jól fogja szolgálni a nagy eseményre való felkészülést.

Szerdán – éppen Amszterdam érintésével – megérkezett a helyszínre a magyar küldöttség, és ma délelőtt már mérkőzést is játszanak Medgyessy Dóráék, amit két délutáni derbi követ. A nemrég rajtoló női World Tour sorozat ugyan némileg belezavart a forgatókönyvbe, hiszen több csapat is inkább Torinóba ment Voiron helyett, ám így is elegendő létszámú, 16 gárda gyűlt össze a háromnapos tornához – írja az MKOSZ.

Honfitársaink a 3×3-ban rendkívül aktív Hollandia ellen kezdenek 10:20 perctől, ezt követi 14:40-től a házigazda franciák U23-as csapata elleni mérkőzés, majd 17:40-től Kína lesz a mieink ellenfele. Válogatottunk a Papp Klaudia, Theodoreán Alexandra, Cyesha Goree, Medgyessy Dóra összeállításban szerepel, vagyis a múlt heti moszkvai megmérettetéshez hasonlóan itt is a világbajnokságra utazó keret lesz látható.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés