Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fotókon a körmendi és a szombathelyi szurkolók összecsapása

Nem maradt el a balhé a vasi rangadón.:

:

Mint ismert, a Falco idegenben 86-78-ra legyőzte a Körmend együttesét a “vasi el Clásicó” idei első felvonásán. A találkozó azonban nemcsak a remek hangulatú mérkőzésről marad emlékezetes, hanem a két szurkolói csoport összecsapásáról is, melyet Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu kapott lencsevégre:

HIRDETÉS

54 hozzászólás

54
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
27 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
fpbbEllenívJR.BenitezSárgaPárna97MTE00 Recent comment authors
SzhelY
Olvasó

fe hol vannak viszketék?

Ellenív
Olvasó

A képek és a videók alapján ki tiltani a renitens szurkolókat a idény hátralevő mérkőzéseiről, ebben a két klub nagy szerepet vállalhat.Ez vissza tartó erő lehet a többi szurkoló számára, ha szereti a kosárlabdát és nem a balhé kedvéért jár a meccsekre. A többi meg csak duma, hogy kikezdte, ki kit sértet meg talán évekkel ezelőtt, mert szóbeli inzultálás mindig volt és lesz is.

Laposvár
Olvasó

13. Képen PamKutya nagyon kemény!

JR.Benitez
Olvasó

Meccsről annyit mi enerváltak voltunk, MTE meg remekül harcolt. Kb erre lehetett is számítani. De nekik hiába van 2 amcsi mezőnyük, gyakorlatilag csak az amcsi centert hozzák helyzetbe. Persze magukon kívül. Feput, Savicot, Durázit csak akkor passzolják ha kényszerben vannak.

JR.Benitez
Olvasó

Sikerült beszélnem mindkét oldalon résztvevőkkel. Nyilván mindkét tábor sáros ez ügyben. 3 dolog. 1: mindenki érdeke a normális csarnok Körmendre. 2: csak az én szemem csalt, vagy volt ahol picit furán pattant a labda? 3. Egyik képen jobb felső sarokban az MTE legenda éppen fikát keres az orrában…..

SzhelY
Olvasó

hát ezek miatt a A szurkolókmiatt üres a népstadion mert brüszel……..

SárgaPárna
Olvasó

de jóóó…. ott vagyok az egyik fotón….

SzhelY
Olvasó

ne nevetesste balhét maxaz oviban láttál a lapátér ülj leírj inkább valamit a kopaszrol fotelnyuszi

CsakazMTE
Olvasó

Otthon ültél a fotelban és még is ibehugyoztlá ijedtedben, sárga g*ci

97MTE00
Olvasó

Láttam ezt a tábort az olaszok elleni BL meccsen, ahogy lemásztak a mobil lelátóhoz, láttam őket idén a saját szurkolóikat sörrel lelocsolni hazai meccsükön, és láttam őket ma is. Tudom ártatlanok, olvastam a kommenteket, Oppssszz most nézem a fényképeket, nem tudtam , hogy ilyenek az ártatlan emberek. Na szóval , van tv felvétel, nincs kétségem a szövetség súlyos ítéletet hoz. De kíváncsi vagyok, hogy a 12-s fotón látható egyén kitiltásra kerül-e? 6-an fogták le. Vagy csak csapat büntetés lesz?

Noname
Olvasó

Egy kérdés ami mindenre válasz!
Mit keresett ott az akörmendi napszemüveges banda?
Nem a túlfelén van a hazai b-közép?

nick19
Olvasó

De igen! A k.csög falkósok az egyszerű szurkolók ellen keménykedtek. Ha a körmendi B közép lenne ott, akkor kuss lenne a részükről 🙂

CsakazMTE
Olvasó

Egy kérdés
A falco “ultrak” miért próbálták átjutani a hazai szektorba? Ha nem tették volna mi sem mentünk volna oda

jozsi67
Olvasó

Elnézve a képeket, úgy gondolom mindkét tábor szégyenkezhet. Már ami a résztvevőket illeti, nem a többség szurkolókra gondoltam most.

HYPER
Olvasó

Zárt kaput a csürhe miatt ! A foci szurkolók kispályások ezekhez.

Marillion
Olvasó

Jőttők ti még Szombathelyre…Na igen….és a rendőrség majd hagyni fogja hogy buli legyen? A Haladás szúrkolók meg egymás verik…mert a tőbbség az Körmend szimpatizáns a kisebbik fele meg a falco szúrkoló! Ezt a fajta mozít élvezik ám mai után is Zalaegerszegen! Úgye ez úgy van tőlük hogy minden vasit űtni kell…megtőrtént házon bellűl helyettűk/nélkülük is!

Manó
Olvasó

Jól mondod! Szó szerint vették!?

PolgármesterÚr
Olvasó

Mte ultras vagy mi a fene?! Ellógta a dobóedzést?

https://fb.watch/8xJ1KruDjL/

Manó
Olvasó

Hogy is mondjàk?? Bohóc banda?????? Okorn bácsi is beszállt a buliba?

Aranyalba
Olvasó

Utolsó képen Okorn olyan, mintha mutatná merre induljon a támadás 😀

tripair
Olvasó

Ez semmi nem volt!

Yellowblack
Olvasó

Fasszopó körmend jöttök ti még Szombathelyre.

CsakazMTE
Olvasó

Megyünk, készüljetek fel

Marillion
Olvasó

A Rendőrségnek majd ki szól hogy ne akadékoskodjon?!

Redbid
Olvasó

Lehet te vagy ott a képeken a sapkás aki éppen “rakja vissza az állkapcsát”, mert a ketrecen kívűl úgy pofánb@szták, hogy taknya nyála egybefojt?
Hányan támogattak ki, azért a kijárat meglett? 🙂

Marillion
Olvasó

Abszolút nem mentem fel a Falco szúrkolókat hisz magam is az vagyok…fiatalabb életemben én is “táborlakó voltam még”…úgyhogy ahogy szokták mondani az egyik tizekilenc a másik meg egy hijján húsz! DE! Én nem tudok olyan meccset Falco szúrkolóként megemlíteni Körmenden ahol ne inzultáltak volna bennünket…pedig mondhatom hogy a kezdetekkor még igencsak szerényebb létszámban jelentűnk meg ott…és kimondott szúrkolói csoport sem volt még közöttünk! Szemközt gúnyos transzparensek (már a fiókcsapatos érában is) gúnyos skandálás mutogatás mindenhonnan mikor szétkosaraztak bennűnket…a vendégszektor feletti karzatról meg kőptek ránk! lefogadom ott még Zte szúrkolókkal sem tőrtént fele ilyesmi sem! És akkor megkérdeztem magamtól hogy szombathelyről… Olvass tovább »

Szurker
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek veled. Ez a mai balhé mind a két fél hülyesége miatt jött létre, teljesen feleslegesen. Többek között ezért sem ártana egy új csarnok Körmendre egy normális méretű vendégszektorral, hogy ne egymás seggébe legyenek a két fél szurkolói. Amúgy én is jó pár alkalommal voltam már a körmendi vendégben (is) és jómagam azt figyeltem meg, hogy két szurkolótábor tagjainak a szemében látom a törzsi gyűlöletet, amikor megérkezünk a vendégszektorba: az egyik az egerszegi, a másik a körmendi. Előbbit valamilyen szinten még értem is (bár túlzónak tartom), de utóbbit abszolút nem. Úgy látom, hogy ez (utóbbiak tekintetében) sajnos nem… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

tudod amikor szhelyen túlértékelték magukat akkor indult meg táplálja ez asok gyökér köpködő faxkalap párni mendez motoros stb tul nagy lett az arc ,plusz társadalmi feszkóvan indok,nem nőttük ki a balkánt ez van

Szurker
Olvasó

Értő olvasás.. Most írta Marillion, hogy már akkor is utálatot/gúnyt/köpködést kaptunk, mikor még nem nyertünk semmit, kvázi nagy arcunk se lehetett.

Redbid
Olvasó

Akkor képzejétek el, hogy mi lehetett ott amikor egy zete meccs volt!!
És ezt most komolyan írom, mert sokan a maiak közül el sem tudják képzelni, hogy ami tegnap volt az a régi időket nézve csak kb. egy babazsúrnak felelt meg 🙂
Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy az helyén való volt, de akkor bizony olyan viszonyok voltak, ha a keménymagot tekintjük!

Nem is volt ennyi felgyülemlett feszültség, és megvolt a herarchia a táborok között is! 🙂

Heindrich
Olvasó

Sárga csőcselék

Németh Róbert
Olvasó

Teljesen mindegy,hogy ki kezdte. Mindenhol megoldják, hogy a vendégszurkolók elkülönüljenek.
Milyen a biztonsági szolgálat? Hol volt a rendőrség?.
Szègyen.
Nem is èrtem.

donnarumma
Olvasó

” Mindenhol megoldják, hogy a vendégszurkolók elkülönüljenek.” Szhelyen a körmendiek beülhetnek a hazaiak közé..Tehát nem mindenhol…
-Amúgy a vendég el volt különítve, a hazaiak mentek oda…

Milenko
Olvasó

Jól mondtad. Minden normális helyen, de nem egy istállóban.

Vulcano
Olvasó

Melyik ütötte meg a gyereket?

CsakazMTE
Olvasó

Közületek keresd

Vulcano
Olvasó

Ez most gyengére sikerült.

Soós Sándor
Olvasó

Piros fekete régi Arsenal mezbe volt. Hosszú ősz hajú vén ember az első sorból.

andrás
Olvasó

Mindenki fényérzékeny, vagy mik ezek a napszemüvegek? ?

tripair
Olvasó

Drogos gecik

Aranyalba
Olvasó

Világos lett a lakkozás és vakított a fénye 🙂 de a szombathelyiek is megkapták az infot.

M.Jordan
Olvasó

Azért azok, akik jelen voltak a meccsen, és közelről láttak mindent, nagyon jól tudják hogy a Falco táborból indult a sördobálás, hergelés k.anyázás, biztonságiakon átugrálás, stb.. Az hogy a Körmendi tolókocsis szurkolót úgy kellett kimenekíteni a teljesen megvadult Szombathelyi “szurkolók” miatt az ne zavarja az elvakult firkászokat!

hullahopp
Olvasó

Bocsi, az írásod első felére nem szeretnék reagálni, mert nem voltam ott és nem is láttam a dolgokat.

Viszont az érdekelne, hogy szerinted a firkászok melyik mondatával van problémád, hogy elvakultnak nevezed őket? Van egy tök tényszerű mondat és x db fotó az esetről. Nem tisztem védeni a BB1-et, de sokan nem értem minek vannak itt, ha mindennel csak bajuk van és úgy viselkednek, mintha az egész világ ellenük lenne.

Soós Sándor
Olvasó

Az első sorból a részeg vén fasz gondolt egyet és oda ment a vendég szektorhoz és pofán vert egy 15 éves gyereket utána meg bedobta a sőrét a táborba. Majd a videó felvételeken megnézheted ?

Yellowblack
Olvasó

Engem kurvára nem zavar jöttök ti még Szombathelyre

Laposvár
Olvasó

Amikor a falunapon két szomszédos falu helyi kemény gyerekei “összecsapnak”…. Az egész megyében nem élnek annyian, mint egy kisvárosban, de azért megy a faluzás.

Gézuka
Olvasó

Bedobták a rántott húst közéjük és nézzük ki veszi fel hamarabb? 😀

CsakazMTE
Olvasó

Bravó bb0 ezt muszáj volt lehozni ?

PolgármesterÚr
Olvasó

Megfeküdtek a parketton piros a kutyák. Ma a falu kétszer kapott ki hazai pályán. Egyszer meg nyert az u20-as csapat. Ez van sprite.

kormendinekjo
Olvasó

Csak nem a szombathelyi “pártatlan” Falco-portál “hívta hadba” a “komment bértollnokait”?
Csak az MTE!

Mendez
Olvasó

Csicska körmEND.

kormendinekjo
Olvasó

Közöd nincs a szurkoláshoz. Csak a Körmend!

SzhelY
Olvasó

faszopó falkotroll

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés