Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray számított rá, hogy fel lesz paprikázva a Pécs

Csirke szerint mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet.:

:

A KTE-Duna Aszfalt tegnap este Wittmann Krisztián hárompontosával 96-94-re legyőzte hazai pályán a Pécsi VSK-Veolia csapatát. Így látta az összecsapást a két vezetőedző:

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Gratulálok a Pécsnek, mert nagyon jól játszottak. Számítottunk rá, hogy fel lesznek paprikázva. Ha ezt a formájukat tartják, akkor kilábalnak hamarosan a gödörből, és visszatérhetnek a győzelmekhez. Az elején jól kezdtünk, aztán a cseréknél visszaesett a védekezésünk. Amiért még mérges voltam, hogy sok labdát adtunk el, nagyon fontos szituációkban. Megnehezítettük magunknak a meccset, a Pécs pedig elkapta a fonalat. Komoly energiákat kellett mozgósítanunk, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Nehéz egy ilyen meccs után okosakat mondani. Úgy gondolom, hogy megdolgoztunk a sikerért, de ugyanígy a pécsiek is nyerhettek volna. A közönség számára volt ez a meccs a legjobb, bízom benne, hogy minél többen jönnek majd a folytatásban is a csarnokba. Köszönöm nekik az egész éves biztatást, januárban is várjuk őket!

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Gratulálok a Kecskemétnek a győzelemhez! Mindkét csapat megérdemelte volna ma a győzelmet. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Ez egy másik meccs volt, mint az elmúlt három-négy. Látszott, mennyire fontos, hogy legyen center, és mindenki legyen a helyén. A védekezésünket azonban össze kell rakni, hiányzott ma Pongó Máté nagyon. Azon leszünk, hogy a következő két mérkőzésen javítsunk a mérlegünkön. Gratulálok a kecskeméti szurkolóknak is, sportszerűen buzdították a csapatukat.

fotó: Réti Attila

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Gecse J. MárióVilis79 Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Akkor ezek szerint megjött a fizu Pécsett? Diggs játéka hirtelen látványosan feljavult…

Vilis79
Olvasó

Igazi erőltetett, színészkedős, túlgesztikulált őrülés a végén, ej ej Forray, nagyon közönséges ember vagy.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés