Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray: nem tudok szemrehányást tenni a csapatomnak

Alekszics szerint a szerencse döntött az Alba ellen, Pethő Ákos a jó légkört dicsérte.:

:

Két találkozót rendeztek tegnap a férfi élvonal 16. fordulójában, ahol mindkét összecsapás egylabdássá kerekedett. Végül az Alba és a Szeged jött ki jobban a kiélezett helyzetekből. Edzői nyilatkozatok a hunbasket.hu segítségével:

KTE-Duna Aszfalt – Naturtex-SZTE-SZEDEÁK 78-81 (21-14, 20-19, 21-15, 16-33)

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Gratulálok a Szegednek! Az első három negyedben mi irányítottunk, de a végjátékban egyértelműen jobbak voltak ma a vendégek, Curry extrát játszott, majd felzárkózott a másik hátvéd is. Ilyen a sport, a Szeged jókor, jó döntéseket hozott, értékesítették a helyzeteiket, mi pedig kihagytuk. Nem tudok szemrehányást tenni a csapatomnak, mert mindent megtettek. Ma este megérdemelten nyert a Szedeák, további sok sikert kívánok nekik. Magunknak és közönségünknek pedig azt kívánom, hogy ne essünk kétségbe. Nyilván nem esik jól egy ilyen vereség, de eddig szinte csoda volt, hogy ennyi győzelmet arattunk. Aki ismeri a lehetőségeinket, az tudja miről beszélek. Megyünk tovább, minden egyes győzelemért meg kell izzadni idén. Ez egy kiegyenlített bajnokság, bárki tud nyerni bárki ellen, ezt most is tartom.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Boldog vagyok és büszke a csapatomra. Végig hátrányban voltunk, az utolsó három percben viszont fordítottunk és nyertünk. Bízom benne, hogy ez sokat fog segíteni számunkra pszichológiailag, hogy idegenben nyertünk egy ilyen jó csapat ellen, mint a Kecskemét. Sokat segített ma is Curry, Wirth viszont hiányzott. A papírforma a Kecskemét mellett szólt, a végén szerencsésebbek voltunk, jobban dobtuk a hármasokat. Köszönöm a szegedi szurkolóknak, hogy elkísértek minket. További sikereket kívánok a KTE-nek!


Alba Fehérvár – Pécsi VSK-Veolia 88-86 (21-24, 21-23, 25-20, 21-19)

Pethő Ákos, az Alba Fehérvár másodedzője: Megköszönném azt a pozitív energiát, melyet végig a mérkőzés alatt éreztünk a csarnokban. Sokat segített a végén, vannak olyan passzok, amikor a közönség hangja egy kicsit „megtolja” a labdát. Nem láthattak szép mérkőzést, de számunkra kulcskérdés volt a győzelem, de ilyen meccsek vannak végig a bajnokságban, nem lehet senki ellen hazai pályán sem biztosra menni. Pontok, másodpercek, büntetők döntenek. Mi azon leszünk, hogy minél több ilyen összecsapást megnyerjünk, és jó kosárlabdát játszunk.

Dragan Alekszics, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Nagyon keményen, és harcosan játszottunk, azonban mindig nehéz Fehérváron kosárlabdázni, de úgy érzem a csapat megmutatta, hogy van karaktere. Irányítottuk is a játékot, és a mérkőzés folyamán három-négy alkalommal is volt lehetőségünk arra, hogy lezárjuk a párharcot. A végén a szerencse döntött.

Fotó: KTE Kosárlabda Klub

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
mte7moldi56Vilis79ZZTopArtur Doki Recent comment authors
ZZTop
Vendég
ZZTop

Ha annyira kilátástalanok lennének a lehetőségek, a Mester már vonítva loholna gazdája után.

Artur Doki
Olvasó

Magunknak és közönségünknek pedig azt kívánom, hogy ne essünk kétségbe. Nyilván nem esik jól egy ilyen vereség, de eddig szinte csoda volt, hogy ennyi győzelmet arattunk. Aki ismeri a lehetőségeinket, az tudja miről beszélek.

Semmi,csak a szokásos.

Vilis79
Olvasó

Falra mászok ettől a Forraytól, lényegében magát fényezi folyamatosan. Mit akar még, 5 légiós, volt válogatott magyarok. Önfényező arrogáns majom.

moldi56
Olvasó

Évek hosszú sora óta Kecskeméten ugyanaz a csapat,ugyanazon játékosokkal.Az eredmény mindig ugyanaz.Semmi lényeges.

mte7
Olvasó

Persze h a szokásos…
Nincs rajt nyomás,a vezetőség,a szurkolók,az a 10-20,megelégszik a középszerűséggel…Mindig ugyanaz,korlátozottak a lehetőségek…a többi csapatnak,talán nem…
Langyos vízben elevezget…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés