Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray Gábor: nem dőlhetünk hátra, a Szolnok már többször felállt hasonló helyzetből

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

MVM-OSE Lions – Egis Körmend 86-91 (28-24, 8-24, 19-23, 31-20)

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Szörnyen játszottunk a meccs nagy részében, az utolsó hét, nyolc percben kezdtünk rendesen játszani. Ellustultunk, mikor Gordonnak 3 hibája lett, aztán a másodi negyedben faultproblémánk volt, illetve a fiatal szabály is gondokat okozott, innen elindultunk a lejtőn. Az én hibám, hogy elrontottam a cseréket, ezt a hibát nem fogom még egyszer elkövetni. Megyünk Körmendre, van esélyünk egy újabb győzelemre, hozzá vagyunk szokva ahhoz a nyomáshoz amit az ellenünk játszók csapatok kapnak – nem új ez nekünk – három év alatt az A csoportban.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Először is gratulálok az OSE csapatának, ismét remek meccset játszottak. Számunkra egyetlen út volt ma, ezt tudtuk, ha elveszítettük volna a mai meccset, akkor a dolgok nagyon nehézre fordultak volna. Szerencsére a játékosok ezt azonnal felismerték, és ezt meg is mutatták. Azt hiszem teljesen megérdemelten nyertünk, számomra nagyon fontos volt, hogy a második negyedben 8 ponton tudtuk tartani a hazai csapatot, és ebből építkezve, önbizalmat nyerve, jó energiával tudtunk játszani. Az is nagyon fontos, hogy majdnem tökéletesen tudtuk kontrollálni a meccset ebben a remek atmoszférában. Ez a meccs véget ért ebben a pillanatban, és két napunk van, hogy felkészüljünk a következő meccsre. Ez alkalommal biztosra szeretnék menni, hogy nem csúszik ki a kezeink közül a pályaelőny, de ennek érdekében sokat kell tenni. Gratulálok még egyszer, a szurkolóknak is, különösen a mi szurkolóinknak akik nagyszerűek voltak, és belehajszoltak minket ebbe a győzelembe.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 80-74 (19-20, 25-19, 13-18, 23-17)

Simándi Árpád, Szeged: Már az első meccs után azt beszéltük, hogy sokkal jobban kell védekeznünk, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk a Falco ellen. A szombathelyiekről mindenki tudja, hogy bombaerős, de ma megmutattuk, hogy tudunk fizikálisan, nagy szívvel és csapatként játszani, mindenki belerakta a maximumot erre a meccsre, ezen az úton kell továbbmennünk. Célunk, hogy továbbra is megnehezítsük a Falco dolgát, nem feltett kézzel megyünk, mindent meg fogunk tenni azért, hogy akár a párharcot is megnyerjük! Nagyon köszönöm a szurkolók támogatását, elképesztő pluszt adnak a csapatnak!

Milos Konakov, Falco: Köszönöm a szurkolóinknak, akik elkísértek bennünket, de gratulálok a szegedi szurkolóknak is, mert nagyszerű hangulatban játszhattunk. Az első meccs után is mondtam, hogy ez egy teljesen más meccs lesz. Harmincöt percen keresztül meccsben voltunk, de a végén védekezésben túl könnyelműek voltunk, sok támadólepattanót engedtünk a Szegednek. Ki kell elemeznünk a mai hibákat, és készülnünk kell a keddi meccsre: ez már a rájátszás.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Szolnoki Olajbányász 83-72 (10-14, 25-23, 23-18, 25-17)

Forray Gábor, KTE: Köszönjük a közönségnek, fantasztikus hangulatot teremtettek, az ő érdemük is ez a győzelem. Óriási elismerés a csapatomnak, hiszen extázisban játszottak, valószínűleg a lelátóról kapott impulzusok ragadtak át, és ez vitt minket előre. Klobucart a meccs közben elvesztettük, bízunk benne, hogy tud játszani majd kedden. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. 2-0-ra vezetünk, viszont nem dőlhetünk hátra, hiszen a Szolnok már többször felállt hasonló helyzetből. Igyekszünk minél előbb lezárni a párharcot.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a Kecskemétnek. Sokkal jobban kezdtünk, mint az előző meccsen, az első félidő úgy gondolom, rendben volt. A szünet után viszont idegesek voltunk, túl gyorsan akartuk az akciókat befejezni, és ez egy KTE típusú együttes ellen nem működik. Vannak problémáink, de egyértelmű a célunk, hogy fordítsunk, és mi jussunk majd tovább a négy közé.

Alba Fehérvár – Sopron KC 87-72 (19-13, 31-20, 26-19, 11-20)

Matthias Zollner, Alba: Nagyon örülök a győzelemnek, a fiúknak rögtön a lefújás után gratuláltam. Teljesen mindegy, hogy egy, vagy harmincöt ponttal nyer a csapat, nincs jelentősége, a legfontosabb a győzelem. Lényeges volt, hogy végig koncentráltan játszottunk, megérdemelten nyertünk. Úgy megyünk neki a keddi mérkőzésnek mintha nulla nulla lenne a párharc állása, de természetesen szeretnék megnyerni a harmadik mérkőzést, és lezárni a párharcot.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron: Ez volt az a mérkőzés, amikor gyakorlatilag semmi nem sikerült. Voltak a szezonban nagyon jó pillanataink, ez most nem azok közé. Nagyon sok könnyű kosarat engedtünk az Albának, és nem így működött úgy a játékunk, ahogy azt előtte elterveztük. Küzdünk tovább, nem adjuk fel, úgy készülünk, hogy kedden nyerni fogunk. Bízom abban, hogy talpra fogunk állni ebből a nehéz helyzetből.

26 hozzászólás

26
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
AranyalbaRigoJancseWSrebornVilis79YoWassupFam Recent comment authors
Vilis79
Olvasó

“És nem így működött úgy a játékunk”, gratulálok BB1, fogyatékosok gyülekezete. Az a durva, hogy ezt még ellenőrzik is. A nagy liberális sajtóban is ez a helyzet.

YoWassupFam
Olvasó

Mark my words. Alba lesz a nevető 3. . 3-0al tovább mennek aztán jön a nagyon sebzett oroszlán akiről kiderült mégse olyan félelmetes már. Falco 2-Alba 3. Ott a döntő. Eközben az Olaj kizúg a kecsotól ( 1-3) ose izzasztja az MTE-t sőt simán benne van egy Ose tovább menés. Ose-kecso elődöntő jól hangzik! 3-1 Ose javára. Alba – Ose döntőre sztem nem sokan gondolnánk😂😂

WSreborn
Olvasó

Szerintem az MTE továbbmegy, nekünk innen már nagyon nehéz lesz.
Én borítékolni merném az Alba-Falco-MTE továbbjutást

YoWassupFam
Olvasó

Én az MTE-ben nem bízok így. Piros feketék… szimpátiát érzek irányukba IS de ez az idei évi csapat megmutatta , hogy milyen labilisek is valójában. A 2. Meccs se volt annyira egyértelmű 1. Meccsen meg tudjuk mi történt… Az esélytelenek nyugalmával sztem az Ose ezt befogja húzni. Nagyon érdekes rájátszást vizionálok idén.

Edit: mindenesetre ha az MTE menne tovább akkor Mte -Kecso elődöntő (3-1 ) aztán egy Alba – Mte döntőre se gondolna/ gondolt volna senki se.

RigoJancse
Olvasó

Abban igazad van, hogy az Alba szinte már elődöntős, viszont a Szolnokot semmiképp nem írnám le, ha van csapat aki 2-0-ról fordítani tud, akkor többek között ők lehetnek azok.
Falcot 1 idegenbeli vereség miatt hiba lenne temetni, főleg, hogy ez a Playoff, ahol mint tudjuk már nincs könnyű mérkőzés.
OSE – MTE párosítás talán a legnagyobb kérdőjel, mindkét csapat tud extra jó és extra rossz napot kifogni, szerintem ott lesz a legszorosabb a negyeddöntős párharc.

Marillion
Olvasó

Milos,nem a hibákat kell kielemezni mert az mindig benne lesz a csapatjátékban,hanem csúszni mászni kellett volna és erre a hozzáállásra rápörgetni a csapatot is ahogy a Szeged hozzáállt,és akkor /talán?/ nem kellene visszamenni a 4. meccsre is! Nem tanultunk a kupakudarcból!

Vulcano
Olvasó

Kedden az első és nem a második meccsen mutatott hozzáállást szeretném látni🟡⚫
Húzzuk be a következőt és csússzunk másszunk a labdáért ha kell🟡⚫🔥

Pojaca
Olvasó

Gulyás Szabi! Az általad oly sokat szidott Fofó egy győzelemre van attól, hogy kiejtse a csapatánál előrébb rangsorolt Olajt. Te számtalanszor megkérdőjelezted és leszóltad szakmai hozzáértését tavaly, amikor szenvedett az Albánál. Miközben az általad isteni magaslatokban járó Nikola még a rájátszásba se vitte be a KKK-t. A mestered csapágyasra járatta a légiósait, miközben ők elküldték az utolsó meccseken a nem írom le hova. Fofó jól rád cáfolt idén!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Már bocsánat, de ki az az agyhalott, aki ezt lájkolja is? Tényleg ennyi hülye van ??

Ha irónia akart lenni, akkor elnézést, bár ezesetben szerintem gyenge poén volt.

Hidegzuhany
Olvasó

Pojaca reszeg vagy menj haza !!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

crazybasket
Olvasó

WTF .. Ez most elég nagy homály lett, kb. pont a Szabi az, aki napi, és emellett baráti kapcsolatban is van a Forray-val!😅 Többek közt én is általa ismertem meg őt.

Pojaca
Olvasó

Akkor ti nagy homályba vagytok és az irónia az nem az én irományom, hanem amiket ő írt a tavalyi szezonban a Forrayról. A 40+ like nem véletlen, nem én találtam ki. Ez így volt.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Mit szívsz Pojáca? De komolyan 😃😃 azzal vádolnak itt állandóan engem, hogy őt védem. Erre te írsz egy ilyet… 😃 De tudod mit! Ha idézel tőlem olyat, ahol őt becsméreltem, vagy privátban mutatsz egy olyan képet, ahol az én nevem alatt negatív vélemény van Gáborról fehérvári munkája idején (egyébként ő maga is röhög a kommenteden 😃😃) akkor állom a jövő évi szezon bérletedet. Azt gondolom, hogy igazán gáláns ajánlat. Hajrá 😉😉✌

Aranyalba
Olvasó

Az még nem baj ha röhög a kommenten, de bízzunk benne, hogy a vasvilla nicket már eldobta és nem ír valami kommentet vissza.

Pojaca
Olvasó

Nem tudom hogy lehet visszanézni, pedig a föld alól is előkotornám.

fanaticfantastic
Olvasó

Párna! Agglegény vagy? Keress egy nőt mert ,lehet,hogy egyszerűbb de mégiscsak nem korrekt,napi szinten,öten egy ellen a mellékhelyiségben. Olaj csapatfotókat nézegetve.

Marillion
Olvasó

Még azt sem tisztázta eddig hogy nő vagy férfi?! látta már valaki élőben…tőlem tart!

SárgaPárna
Olvasó

A Szolnok eddigi playoffos teljesítményétől már nekem is többször felállt… 🙂 🙂 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Rá se ránts!

SzhelY
Olvasó

hú hát az ingerküszöböd igen alacsony bár jobb mint ha kisfiuk képére indulnál be

qkuruc
Olvasó

..aztán megint csak anyu volt otthon mi? 🤔

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Gratulálok a körmendi csapatnak, jobbak voltak.
Ahogy az első meccsen, úgy kedden is képesek lehetünk nyerni.
Hajrá, Bányász!

red-black01
Olvasó

Én meg gratulálok az OSE-nek.
Külön neked is gratulálok, talán vissza lehet térni a külső szándékoktól mentes, normális hangnemhez.

Redbid
Olvasó

Oroszlanyi Banyasz @: Én is gratulálok az OSE eddigi teljesítményéhez, és a körítéshez ami ott kiépült a kosárlabda kapcsán!! Viszont szerintem a rájátszást körülvevő “feszültséget” stb. még tanulnotok, szoknotok kell, de jövőre már majd nem lesz furcsa 🙂 Körmenden van, nem egy, hanem 3 fanatikus szurkoló csoport, nagyrész fiatalkból, valóban talán néha a kelleténél fanatikusabbak, de nemcsak ők jelentik az MTE tábort, rajtuk kívúl még rengeteg szurkoló van, és higgyjétek el, nincs az oroszlányi emberekkel nekünk semmi bajunk! Valahol ez is a “játék része” a közös célért a sikerért, mert itt is “játékosok vannak, vagyis fontos az egyhúron pendülés, ez… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

rájátszás van it már senk nem szerwt senkit

Marillion
Olvasó

Azt hogy valahol 3 szúrkolói csoport van,de a másik oldalon meg idősebbekből de csak 1 az nem azt jelenti,hogy kikezdek a másikkal pláne ha azok a normális szúrkolói közegből valók! Nyerték az elsőt körmenden ezt volt nehéz sportszerűen elviselni!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés