Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Forray Gábor: Kis hittel nem lehet fellépni a pályára

Motivált csapatot akar látni Nagyváradon.:

:

– A fiúknak mindig azt mondom: kis hittel nem lehet fellépni a pályára, meg kell próbálni megszerezni az első két hely valamelyikét, hogy bejussunk a legjobb nyolcba. A realitás azt diktálja, hogy a kilenc-tizedik hely valamelyikén végzünk, de igyekszünk ennél jobban szerepelni – mondta az U18-es fiú kosárválogatott vezetőedzője, Forray Gábor a korosztályos B-divíziós nagyváradi Európa-bajnokság előtt az utanpotlasport.hu-nak.

Pénteken kezdődik az U18-as fiúkosarasok B divíziós Európa-bajnoksága Nagyváradon, az edző egy motivált csapatot szeretne látni a pályán.

A magyarok a beloruszokkal, svédekkel, koszovóiakkal, osztrákokkal és portugálokkal kerültek egy csoportba.

– Soha nem foglalkozom a csoportbeosztással, mivel ez olyan dolog, ami ellen nem tehetek semmit; mintha esne az eső vagy túl meleg lenne. Persze, feltérképeztük az ellenfeleinket: a svédek és a beloruszok abszolút kiemelkednek, és a portugálok is jó erőt képviselnek. Ausztria és Koszovó alakulatát biztos, hogy meg kell előzzük. A fiúknak mindig azt mondom: kis hittel nem lehet fellépni a pályára, meg kell próbálni megszerezni az első két hely valamelyikét, hogy bejussunk a legjobb nyolcba. A realitás azt diktálja, hogy a kilenc-tizedik hely valamelyikén végzünk, de igyekszünk ennél jobban szerepelni – mondta Forray.

Kiemelt fotó: www.hunbasket.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
O1Gviccmester Recent comment authors
viccmester
Olvasó

Poór Petinek az U20-as válogatottal nem volt semmi esélye sem tavaly, sem az idén nyáron…nem rajta múlott, hanem borzasztó gyenge, lelketlen korosztályok jönnek futószalagon…B-csoportos “szupersztárok” tömegével!
Forraynak és az U18-nak sok sikert kívánok ! Mutassátok meg, hogy milyen a magyar VIRTUS, mossátok le a SZÉGYENT, amit az U20 okozott…mutassatok valami REMÉNYT, JÖVŐKÉPET a magyar kosárlabda társadalomnak! Állitsátok meg a férfi szakág süllyedését…
Hajrá fiúk, hajrá Fofó !

O1G
Olvasó

Ne mentsük fel Poór Petit, mert itt nem arról van szó, hogy kosárlabdát életükben nem fogó emberek játszottak a Team USA ellen. Az izlandi csapatot kellett volna megverni. Izlandot! Aminek lakossága megegyezik Debrecen és Szeged együttes lakosságával!!! Az összes hazánkban dolgozó edző együttes felelőssége az, ami évek óta zajlik a hazai utánpótlásban, amit egyébként Forray nagyon jól lát. Nem technikailag vagyunk lemaradva a világ KÖZÉPKATEGÓRIÁS válogatottjaitól, hanem fizikálisan, atletikusságban és főleg sebességben. Sajnos amíg klubcsapatainkban az a legfontosabb, hogy utánpótlás edzőknek megtesszük az (erre egyébként teljes mértékben alkalmatlan) családtagot, havert, volt játékosunkat, addig ne is reméljünk változást. Addig megy a… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés