Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray Gábor: Keresem a játékosokat a csapatba

Siófokon nyaral az Alba edzője.:

:

HIRDETÉS

Az Alba Fehérvár Facebook-oldalának adott rövid értékelést az Alba Fehérvár edzője,  Forray Gábor.

Minden időm a gyerekekkel és a feleségemmel töltöm. Igyekszem minél többet sportolni és formában tartani magam. Eredetileg külföldön nyaraltunk volna, de a mostani helyzet miatt inkább elvetettük ezt. Most éppen Siófokon vagyunk, itt töltjük a hetet. Közben keresem a játékosokat a csapatba, igyekszem a legjobbakat kiválasztani. Nagyon várom már augusztus 12-ét, hogy végre kezdődjön a szezon

– mondta.

HIRDETÉS
11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
moldi56SajkahopehelyredmillerMAFCdrukker Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Hát egy játékost már talált.Vojvoda Dávid a legjobb magyar játékos most a rendelkezésére áll.Ettől eltekintve én nem tartom jó edzőnek,bár ki tudja…lehet,hogy rám cáfol.Amikor beszaladt a Tiszaligetben a játéktérre az nagy leégés volt részéről és nem is olyan régen volt.Ilyet nem csinál egy magára valamit is adó edző,még ha Ivkovics is ott volt mellette.

hopehely
Olvasó

Forray és Simon eddig szépen építi az Albacompot. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a hiányzó két légiós helyet, hogyan oldják meg?
Ha jól, akkor bajnokok is lehetnek…

moldi56
Olvasó

Ehhez azért lesz egy-két csapatnak is szava.

MAFCdrukker
Olvasó

Nekem az első, ami beugrik Forrayról, az a 17/18-as Kecskemét (talán azért, mert ők játszottak a Gabányiban eddigi utolsó helyszínen megtekintett A csoportos meccsemen). Az egy jó csapat, üde színfolt volt, mint rákövetkező évben a Berény, vagy a félbeszakított szezonban az OSE. Persze azt, hogy Forraynak mennyi szerepe volt a KTE-szinten szerintem nagyon jó 5. helyezésben, azt nem tudom. Sokan kritizálják, van, aki jó edzőnek tartja, nekem is úgy tűnik, hogy Ivkovics embere, volt, ahol működött a taktikája, volt, ahol nem. Az én megítélésemben döntő tényező lesz ez a szezonja az Albánál, mert úgy látom, hogy itt nem nagyon teljesíthet… Olvass tovább »

Yellowblack
Olvasó

Legszimpatikusabb magyar edző

wiley
Olvasó

Meg a legnagyobb báb is…

egyforintotseer
Olvasó

Nem edző. Csupán egy végrehajtó.

Marko_tropojából
Olvasó

Volt hozzá Jászberényben “szerencsénk”. Képtelen volt kommunikálni a játékosokkal, nem tudta végrehajtatni az elképzeléseit. Üvöltözött velük még meccs közben is, és sokszor megalázó módon. Az eredmények sem jöttek, taktika sem volt, tisztelet pedig a végén már oda-vissza hiányzott. Megpuccsolták a játékosok, de ezen nem is volt mit csodálkozni. Bizalom már a vezetés, és a szurkolók felől sem volt. Végül nélküle már el tudtuk kerülni a kiesést. Vele meg lett volna. Kíváncsi leszek, hogy komolyabb csapattal milyen eredményt tud majd felmutatni, mert persze mi azért nem voltunk egy világverő alakulat. Itt csődött mondott, de attól máshol még lehet jó. No meg… Olvass tovább »

redmiller
Olvasó

Abban a trágyában majdnem Szekulovics is megbukott… Pedig ő már megkapta a légiósok cseréjét

Sajka
Olvasó

Szíved joga, hogy mi a véleményed róla….de azért ritka nagy nagy barom is tudott lenni néha, főleg Ivkovics mellett. A berényiek is biztos tudnának sztorikat mondani róla, amíg meg nem bukott.
Itt van az, amikor Ivkovics bezavarja a pályára, hogy ütközzön a bíróval és megakassza az ellenfél támadását.
https://www.youtube.com/watch?v=Xk0hZAbh73U

Mendez
Olvasó

Ivko mondta, hogy Siófokra kell menni?

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook