Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray Gábor értékel

A kecskeméti tréner számára a soproni Alan Wiggins okozta az egyik legnagyobb meglepetést.:

:

Idén is jelentkezünk hagyományos, szezonzáró sorozatunkkal. A BB1.hu a bajnokság végeztével mind a tizennégy edzőnek felteszi ugyanazt a négy kérdést. A sorban következő Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője válaszolt a kérdéseinkre.

1. Hogyan értékeli saját és csapata teljesítményét?
2. Mi volt a szezon meglepetése?
3. Állítsa össze a 2018/19-es szezon álomcsapatát!
4. Mivel tölti
a nyári pihenőt?

1. A hetedik helyen végeztünk, amit ha a bajnokság elején mondanak, akkor elfogadtam volna. Büszke vagyok rá, hogy be tudtunk kerülni a középházba. Az pedig különösen nagy dolog, hogy az alapszakasz utolsó fordulójáig versenyben voltunk a felsőházi tagságért. A középszakaszban jól kezdtünk, mert az első négy mérkőzésünkből hármat megnyertünk. Az utolsó ZTE elleni mérkőzésünkön több játékosom is már sérülten vállalta a játékot, ami rá nyomta a bélyegét a teljesítményünkre. Ezeket nem tudták kipihenni a sűrű program közepette, így mind mentálisan, mind fizikálisan elfogytunk a végére, és beleszaladtunk néhány vereségbe. Ha csak erre gondolunk, akkor nyilván ez nekem sem tetszett, mert nem jó szájízzel zártuk a szezont. De ha egészében, reálisan vizsgáljuk meg a helyzetünk, akkor láthatjuk, hogy nem lehetünk elégedetlenek. A rájátszás során a Falco búcsúztatott minket, ami a bajnokság végeredményét tekintve nem volt meglepetés, hiszen a szombathelyieket senki nem tudta már megállítani. Nem véletlenül került hozzájuk az aranyérem. Én köszönöm a játékosoknak azt a hozzáállást, amit egész évben nyújtottak, valamint a klub és város minden dolgozójának, akik lehetővé tették, hogy ilyen körülmények között dolgozhattunk. A lehetőségeinkből kihoztuk a maximumot.

2. A szezon pozitív meglepetése számomra is a Pécs, valamint a Jászberény szereplése volt. Mindkét csapat komoly eredményt ért el.

Emellett ki kell emelnem még egy meglepetést, aminek mi voltunk az elszenvedői: ilyen eset volt számomra, amikor a soproni Alan Wiggins négyből négy triplát vágott be kritikus pillanatokban Kecskeméten, ezzel csapatának megnyerve a mérkőzést.

3. Pitts – Vojvoda – Taylor – Bruinsma – Gordon.

4. A bajnokság végét követően tíz napot el tudtam tölteni a családommal, de még ekkor nem tudtunk sehova elutazni, mert a gyerekeknek iskola és óvoda volt. Ezt követően kezdődött a felkészülés az U18-as válogatottal. Ezt követően lesz egy szűk hetem, amikor a családdal el tudunk menni tengerpartra nyaralni, majd következik a felnőtt válogatott összetartása. Ezután pedig elkezdjük a kecskeméti felkészülést. Mindemellett folyamatosan keresem a hiányzó játékost a csapatból.

fotó: Réti Attila

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
donnarumma Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Talán a legjobb 5-ös…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés