Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray Gábor: az OSE mindvégig keményen harcolt, kellemetlen ellenfél volt

Edzői nyilatkozatok péntekről.:

:

Arconic-Alba Fehérvár – DEAC 101-78 (27-26, 29-14, 26-20, 24-18)

Matthias Zollner, Alba: Gratulálok a csapatnak, a keddi vereséget gyorsan feledtettük. Nagyon elégedett vagyok a mai játékunkkal, különleges kosárlabdát játszottunk, megérdemelten nyertünk.

David Dedek, DEAC: A házigazdák megérdemelték a győzelmet, támadásban és védekezésben is jobbak voltak. Nagyon sok könnyű kosarat engedtünk az Albának, valamint sok feleslegesen eladott labdánk volt.
 

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – MVM-OSE Lions 89-76 (21-21, 27-16, 16-22, 25-17)

Forray Gábor, Kecskemét: Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, nagy szerepük volt a mai győzelemben is. Jár a gratuláció a játékosaimnak is természetesen. Örömteli, hogy látszik a kemény munka gyümölcse, mert az elmúlt három mérkőzésen a védekezésünknek köszönhetően nyertünk. Az OSE mindvégig keményen harcolt, kellemetlen ellenfél volt, viszont okos döntéseket hoztunk, jól reagáltunk a változtatásaikra. Voltak hullámvölgyeink, de úgy vélem, megérdemelten nyertünk. Dolgoznunk kell tovább, mert még nagyon fontos meccsek várnak ránk, és minél többet szeretnénk megnyerni.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Jól védekezett ma a Kecskemét, és sok tekintetben felénk tudtak kerekedni, így a jobb csapat nyert. Hiába igyekeztünk a második félidőben faragni a hátrányból, nem jó döntéseket hoztunk. Mintha elfelejtettük volna, hogyan kell játszani bizonyos szituációkban. Gratulálok a KTE-nek a győzelemhez.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés