Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Forray Gábor: Amikor elkezdünk egyénieskedni, átfut rajtunk az ellenfél

Edzői értékelések a pénteki mérkőzés után.:

:

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – NHSZ-Szolnoki Olajbányász 74-83 (22-23, 17-13, 18-21, 17-26)

Forray Gábor: Amikor kollektívan játszunk, akkor jól kosárlabdázunk, amint elkezdünk egyénieskedni, akkor pedig hibákat vétünk, és átfut rajtunk az ellenfél. Ma is ez történt, ezek a rövidzárlatok okozták vesztünket. Kétszer kiépített a Szolnok nagyobb előnyt, vissza tudtunk jönni, és mi vezettünk, majd a sorminta úgy hozta, hogy a vendégek kerültek ki ebből jobban, és megnyerték a meccset. Dolgozunk tovább, hogy ez a rossz periódus megforduljon, és győzni tudjunk. Köszönöm szurkolóinknak, hogy most is ilyen sokat kijöttek, és buzdítottak minket végig.

Miodrag Rajkovics: Ma este a liga egyik legokosabb csapata ellen játszottunk egy extrém nehéz összecsapást. A legfontosabb része a tervünknek az volt, hogy kontroll alatt tartsuk a KTE támadójátékát. Továbbá, hogy a tranzíciós játékunkat minél jobban ellenfelünkre tudjuk erőltetni. Hol működött ez a terv, hol nem, de a kritikus pillanatokban megtaláltuk a megfelelő felállást, ritmust fogtunk, és nyerni tudtunk.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Nemmindegy?MilivojArtoisEddiee IrwineYoWassupFam Recent comment authors
Nemmindegy?
Olvasó

Már várom mikor száll be a májsztró a csapotba

Eddiee Irwine
Olvasó

Itt volt egy eszméletlen játékintelligenciával megáldott Klobucar, szerintem Ő biztosan a klubnak is elmondta, ennek nagy jövője nem lesz. Hiába szakadnak szét páran, hogy egy játékos szezononként van 2-3 tűrhető mérkőzése, az már itt értékelhetetlen.

Válogatott szakemberek ezt nem látják, akkor érezhető a válogatott sikerek minek(kinek) voltak köszönhetők…

Beszélhetünk a szívről, de szurkolóknak vetítünk!

Eddiee Irwine
Olvasó

Kedves Gábor, csak nyerni szeretnének Ők is (légiós)… Neveltjeink zero! Egy hármas kísérlet, és gyűrűt sem talált… Mit tud csinálni, persze túldobja magát! Ezt már látnod kell mester, itt a betanított szöveg nem segít.

Szurkoló minimum Őszinteséget vár el!

Vereség az belefér, senki nem várt bajnokcsapatot, de…

YoWassupFam
Olvasó

Dramicanint Kecskeméti oldalon cserélni kéne, eljárt felette az idő sajnos. Mi oldalunkon nagyon jó lesz ez , már csak edzőt kéne találni aki összegyúrja a csapatot. Clay 18pt 8gp csapat 2. Legjobbja volt Norbi után de azért vegyünk neki repjegyet igaz?:) Eadsnek most nem ment de ezelőtt 5 meccsen át panasz rá nem lehetett de persze neki is mehet a repjegy..:) Little védő oldalon upgrade volt támadásban meg majd a kövi pár meccsen kiderül. Sokan emlegetik Rudnert… emberek ne már… 6. Legtöbb percet tölti a pályán 20perces átlaggal (itt hozzá teszem a Zetés Németh Ákos csak 14-et tölt a pályál… Olvass tovább »

Artois
Olvasó

Kerdest nagyon jol megfogalmaztad, ki fogja osszegyurni ezeket a jatekosokat egy csapatta? Mert az kulso szemmel is latszik, hogy semmi kemia nincs a csapat es a jatekosok kozott. Illetve valoszinu tisztelet sem az edzo fele.
Persze itt lehet azt mondani, hogy 6-3 merleggel allunk, de a helyzet tovabbra is az hogy az utobbi jopar ev leggyengebb bajnoksagarol beszelunk. Ezen a szinten ez a csapat kb. top 4 eselyes.
Mivel pozitiv merleggel allunk, ketlem hogy Rajkovic repulne. Viszont ne lepodjunk meg ha ez a merleg par meccsen belul negativba fordul majd.
Van ra esely, ha minden igy marad.

Milivoj
Olvasó

Hallottam egy-két dolgot, a viszonylagos jó eredmények ellenére, illetve attól függetlenül elég puskaporos a levegő a klubon belül és állítólag a feszültségek forrása minden esetben az edző…, szakmailag valószínűleg nincs vele probléma, emberileg viszont annál több és ez előbb-utóbb az eredményeken is látszani fog

Pojaca
Olvasó

Forray úr kezd forró lenni a talaj a lába alatt…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés