Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Forray egyedül a Falcót akarta elkerülni a kupában

A Kecskemét edzője nem gyárt előre forgatókönyvet, de a kupában is megismételné a Körmend elleni bravúrt.

  •   :

:

Kedden eldőlt, hogy milyen párosítások lesznek az árpilisi, debreceni Magyar Kupa negyeddöntőjében. A Kecskemét a Körmend ellen vívhatja ki a továbbjutást. Forray Gábor tanítványai egyszer már legyőzték a szezonban a piros-feketéket hazai környezetben és a KTE trénere most semleges pályán is megismételné ez a bravúrt.

– Az az igazság, hogy elsősorban mi annak örülünk, hogy kvalifikáltuk magunkat a legjobb nyolc közé. Büszkeséggel tölt el és büszke vagyok a játékosaimra, nagyon nagy dolognak tartom.

Ilyenkor ezt mindenki elmondja, de valóban így is van, hogy itt a legjobb nyolc csapat reprezentálja Magyarországról a kosárlabdát. Pontosan ezért az, hogy mi kit akarunk nem is lehet kérdés, mivel mindenki erős. Egy biztos, hogy a Falco kiemelkedik az egész mezőnyből az egész évben. Persze, ilyenkor nincs könnyű meccs és teljesen mindegy is, de talán egy kérésem volt, hogy a Szombathelyt kerüljük el. Ez sikerült, innentől kezdve a maradék hat csapat közül teljesen mindegy, hogy kit kaptunk volna, mert mindegyikük nehéz, erős ellenfél lett volna. A kupa sajátossága az, hogy egy meccsen dőlnek el a kérdések, egy mérkőzésen viszont bármi előfordulhat. Mi a Körmendet kaptuk amely egy erősebb csapat, egy igazi kupaspecialista és amely már hétszer a magasba emelhette a trófeát. A nemzetközi porondon is továbbjutottak, ami jól jelzi azt, hogy nagyon erős keretük van. Már játszottunk velük hazai környezetben egyszer, amit nagy csatában megnyertünk. Most semleges pályán bármi előfordulhat egy találkozón, úgy megyünk oda, hogy megpróbáljuk megverni őket. Majd amikor eljön az ideje akkor felkészülünk tisztességesen és azon leszünk, hogy legyőzzük őket. Bárhogy is alakul az eredmény, mi azzal már nyertünk, hogy ott lehetünk és a városnak a hírnevét öregbíthetjük, képviselhetjük a klubot. Azt gondolom, hogy ez óriási dolog.

Mint mindig mindenki ellen, most is az lesz a célunk, hogy nyerjünk. Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy vannak realitások és ha a földön maradunk, akkor ki kell mondanunk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. Azzal, hogy a negyeddöntőből továbbjutunk-e még nem is foglalkozom egyáltalán. Az tény, hogy amikor odakerül a sor akkor mindenképp nyerni szeretnénk, aztán hogy utána mi lesz, arra majd abban a pillanatban reagálunk. Egyelőre nem csinálunk arról forgatókönyvet. Semmi más nem érdekel, csak a soron következő mérkőzés, majd arra fogunk reagálni. 

Fotó: KTE Kosárlabda Klub Facebook

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
patyomkinredmillerlddCibona Recent comment authors
patyomkin
Olvasó

Miert akarta elkerulni? A Fika ugysem nyer kupat sosem, nem kell tartani tole :)))))

Cibona
Olvasó

A varos hírnevet öregbitjuk…Pécsen is azt tettetek az Olaj elleni bunda meccsen…a sport megcsúfolása amit ott műveltetek… A városra büszkék lehettek egyetértek de egy olyan Klubra mint a tiétek aligha…Ha a Kaposvár ott lenne jönne az újabb bunda meccs mi ?

ldd
Olvasó

Összességében igazat adok neked.

Kerestem a lehetőséget, hogy tudd,
csak a társadalom csak egy nagyon gyenge, éppen hatalmon lévő része sajátít ki, sokaknak kedves szimbólumokat.
(ebből a szempontból nem számít, hogy dolgoztál éppen Zágrábban)

redmiller
Olvasó

Stojan Kaposváron! Nála reklamálj….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés