Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray: A ZTE komoly erőt fog képviselni; Fekete: Már nem is normális, hogy milyen erőket mozgósít a csapat

Mérges és elégedett edzők. Nyilatkozatok a hétfői mérkőzések után.:

:

Atomerőmű SE – Jászberényi KSE 117-63 (30-16, 25-18, 27-17, 35-12)

Braniszlav Dzunics, Paks: Azt kívánom az ellenfélnek, hogy minél hamarabb kijussanak ebből a helyzetből. Gratulálok a csapatomnak, próbáltunk minél komolyabban és jobban játszani, azt gondolom, hogy mindenki aki a pályára lépett odatette magát.

Petőfi Áron, JKSE: Gratulálok az Atomerőműnek, nyilván a bajnokság élvonalában lesznek. Ma eljöttünk, játszottunk, de úgy gondolom, hogy sok szakmai értéke nem volt ennek az estének. Az MKOSZ rendelete szerint a mérkőzéseket el kell kezdeni lejátszani, amivel maximálisan egyet is értünk, azonban ha tehetek egy apró észrevételt, akkor az az lenne, hogy véleményem szerint jobban meg kellett volna vizsgálni a helyzetünket. A Kecskemét és mi voltunk azok, akiknek pozitív játkosai voltak, a mi felelősségünk volt pályára küldeni a játékosainkat, remélem mindenki komolyabb sérülés nélkül úszta ezt meg. Úgy gondolom, hogy amennyi találkozó elmaradt, belefért volna hogy következő hétvégén játszunk, de eljöttünk és pályára léptünk.

Zalakerámia ZTE KK – Alba Fehérvár 79-97 (17-26, 28-25, 18-25, 16-21)

Ante Nazor, ZTE: A támadásunk még egész rendben volt, a 79 dobott pont jónak mondható. A védekezés viszont hatalmas probléma volt megint. Ahogy mindenki látta 51 pontot kaptunk nagyobb harc nélkül és az ellenfelünk megint hazai pályán érezhette magát. Ez nem képesség, hanem akaraterő kérdése. Gratulálni kell ellenfelünknek, mert nagyon jó, minőségi kosárlabdát játszott. Kiemelném a fehérvári fiatalokat, akik hozzá tudtak tenni a meccshez. Kettő nagyon kemény meccsünk következik, de meg kell próbálnunk többet tenni és harcolni a sikerért.

Forray Gábor, Alba Fehérvár: Köszönöm a játékosaimnak a hozzáállást, amit az elmúlt hetekben tanúsítottak. A döntő az volt, hogy az első félidőben kaptunk olyan helyzetekből kosarakat, amire készültünk, míg a másodikban ezek elmaradtak. Ezért nyílt ki az olló. A ZTE komoly erőt fog képviselni a bajnokságban. Örülök, hogy végre játszhatunk és győzelemmel kezdtük az előttünk álló nehéz sorozatot.

Kaposvári KK – Egis Körmend 66-73 (18-14, 19-12, 5-27, 23-20)

Fekete Ádám, Kaposvár: Megint a harmadik negyeden ment el a meccs, pedig már beszéltünk erről a csapattal. Még tudatosabban, még nagyobb felelősséggel kell ezekben a szituációkban fellépni. Részemről azokat a megfelelő játékokat előhúzni, amelyek működnek. Itt van egy olyan gödör mindig a csapatnál , ami sajnos a vesztünket okozta már többször. Ettől függetlenül nem tudok rosszat mondani a csapatomra, mert ebben a helyzetben is óriásit küzdöttek. Az utolsó pillanatig hátrányból is visszajőve próbáltuk a lehetőséget megteremteni magunknak. Olyan erőtartalékokat mozgósítottak a srácok, ami szerintem már több, mint a normális. Csak pozitívan tudok beszélni velük ezután a meccs után. Természetesen a hibákat kielemezve. A Körmend jól játszott, főleg a kulcsszituációkban. Amikor a negyedik negyedben nyílttá tettük a mérkőzést, egy pillanat alatt dobtak három-négy olyan kinti kosarat, amivel eldőlt a mérkőzés. Erre szokták mondani, hogy nem remegett meg a kéz. Gratulálok nekik a győzelemhez. De arra büszke vagyok, hogy így is tudunk harcolni és ilyen energiákat tudunk mozgósítani, így is hogy szerintem 60 százalékos állapotban vagyunk. Hock Gergőnek nagyon rossz állapotban van a térde és vállalta a játékot, ez is mutatja hogy a csapat nagyon-nagyon akar.

Ziga Mravljak, Egis Körmend: Ez a meccs már mögöttünk van, 48 óra múlva már egy újabb találkozó vár ránk, mostantól arra kell tekintenünk. Egyértelmű, hogy küszködtünk, de amint elkaptuk a fonalat támadásban, minden sokkal könnyebbé vált. Nem titok, hogy a meccset viszont a harmadik negyedben mutatott jó védekezéssel nyertük meg. Ez az, amiben az én csapatom nagyon jó. Védekezésben nagyon hajtósak vagyunk. További sok sikert a Kaposvárnak! Maradjanak egészségesek és kerülje el őket a vírus!

Naturtex-SZTE-Szedeák – Szolnoki Olajbányász 78-84 (16.23, 26-18, 19-22, 17-21)

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Gratulálok a Szolnoknak, ma ők voltak a jobbak! Nem tudtuk elkapni a megfelelő ritmust, sok lepattanót engedtünk ellenfelünknek, főleg az első félidőben. Ismét szoros meccset játszottunk egy erős csapattal, de képesek vagyunk a jobb játékra is.

Gasper Potocnik, Szolnok: Gratulálok a Szegednek, jól játszottak! Nem voltunk egyszerű helyzetben a koronavírus miatt, ennek ellenére győzni tudtunk, aminek nagyon örülök. Okosabban kellett volna játszanunk a második negyed végétől, akkor sok rossz döntést hoztunk, de végül nyerni tudtunk, egy szegedi győzelem pedig mindenképpen értékesnek tekinthető. Sok dologban kell még javuljunk, hogy azt a játékot tudjuk nyújtani, amit szeretnénk.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
wileyMAFCdrukkerredmillerHubie Browndonnarumma Recent comment authors
wiley
Olvasó

Fofó te tényleg fogalmatlan vagy… ?

Pbask
Olvasó

Ha már tippmix bajnokság,én helyükbe Kaposnál oddsot raknék arra hogy Feketéék harmadik negyedben hány pontot fognak elérni? 5 alatt esetleg 6 és 8 között,magasabbat nem érdemes.

MAFCdrukker
Olvasó

Mekkora ötlet! Arra való tekintettel, hogy a Tippmix támogatja a ligát, az MKOSZ-nek ingyenes fogadási lehetőségeket kellene biztosítania minden fordulóban, a helyes megfejtők között kisorsolnának egy győztest, aki kapna egy válogatott meccsjegyet, kedvenc csapatának szezonbérletét, sálat, labdát vagy valamit.

Rouge
Olvasó

Azért nem kell elájulni magunktól,
a Szeged hét emberrel játszott,
hét emberrel pedig nem lehet lehozni egy meccset.

(A győri kupadöntő az kivétel,
ahhoz kellett egy olyan csapat,
mint az akkori Szolnok.)

(Meg mint az akkori Falco…)

donnarumma
Olvasó

7 emberrel bajnoki döntőt nyertünk Körmenden…Szecskó 7-8 embert játszat…már pár meccset “lehozott” így…

Csippa
Olvasó

Az csak nekem tűnt fel, h bármilyen csonka forduló is van, Benczúr mindig kap meccset? ezek szint csak neki nincs civil foglalkozása? (am a szakmai részével nincs különösebb bajom, csak érdekes)

redmiller
Olvasó

Benczur egy nagy cégnél vezető beosztású, valószínűleg a töredékét keresi játékvezetéssel….

Csippa
Olvasó

Akkor ez ilyen formában még furább, ha ennyire nincs rá szüksége. aztán részemről ennyi, csak mostanában, ami meccset láttam, szinte mindegyiken ő volt az egyik. 🙂

hopehely
Olvasó

Vojvoda, Csorvásy, és Luka Markovics nélkül, négy felnőtt játékossal mosta fel a pályát a ZTE-vel Forray csapata…

Hubie Brown
Olvasó

Azért én a 19-20 éves játékosokat már felnőttnek nevezném.

Pbask
Olvasó

Azért a nevét írd már le értelmesen az egyik játékosnak:
Volyvoda.

Hagyadmár...
Olvasó

Fekete már megint csak a magyarázkodás megy!!! Harmadik olyan meccsünk amin nem érjük el a 10pontot egy negyed alatt.

bluewhitezte
Vendég
bluewhitezte

Köszönjük Forray Úr!Sajnos erre semmi esély, mert a zetés fiúk nem tudják, nem értik mit akar Nazor!Bencze Tomi mérföldekkel jobb volt.

Dallas
Olvasó

Hát.. zte komoly erő.. pár évtizede olyan fura elméletek születnek párhuzamos dimenziókról-ídősíkokról, na ott lehet,de itt nem az tuti xD

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés