Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Forray: A jobbik csapat nyert, ezek most mi voltunk

A KTE trénere a ZTE szurkolóinak külön gratulált.:

:

A KTE-Duna Aszfalt tegnap este hazai pályán 97-91-re legyőzte a Zalakerámia ZTE KK csapatát. Bencze Tamásnak, a zalaiak vezetőedzőjének a nyilatkozatát már olvashatták, most a hazaiak trénere és egyik játékosa szólal meg.

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Mindkét csapat szurkolói egy jó meccset láthattak. Döntő volt, hogy kétszer is elléptünk tíz ponttal. A ZTE védekezése kényszerített minket rohanásra, nagyobb előny kiharcolása helyett azonban gyakran eladtuk a labdát, sietettük a támadást, emiatt többször is hibáztunk, és Zalaegerszeg rögtön büntetett. Végig nyílt összecsapás volt. Tíz pont különbség semmi a kosárlabdában, ezt jó pár meccs bizonyította már. A ZTE extrán triplázott, de ezt tudtuk is, hogy nagyon jól dobnak. Nincs okom a keserűségre, jó csapatot győztünk le. Mondhatnám, hogy magabiztosan vezettünk végig, de ez nem igaz, mert nagyon nehéz meccs volt. A ZTE szurkolóinak külön gratulálok, hogy ilyen messzire, ennyien eljöttek támogatni a csapatukat. A hazai szurkolóknak is köszönjük a támogatást. Ma a jobbik csapat nyert, ezek most mi voltunk.

Mészáros Máté 18 perc alatt 100 %-os dobásmutatóval jutott el 8/6-os pontmutatóig és 3 lepattanóig.

– Örülök a győzelemnek. Nagyon harcias meccs volt. Hektikus volt részünkről az egész, szép dolgok mellett sok felelőtlen hibát is vétettünk. Szerencsére a megszerzett előny kitartott a végéig. Ugyanilyen ritmusban dolgozunk tovább, sok sikert kívánok a ZTE-nek.

Fotó: Réti Attila

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés