Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fordulatos meccsen győzött az Oroszlány

Pontgazdag mérkőzést húztak be a Körmend ellen.

MVM-OSE Lions – Egis Körmend 104-98 (29-32, 20-19, 31-27, 24-20)

Bajnokság, 1. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
V.: Papp Péter, Söjtöry Tamás Ferenc, Nyilas István (Bodrogváry Iván József)

Oroszlány: Ruják -, Dimitrijevic 28/6, Barnjak 21/6, Dorogi 4, Krestinin 12. Cserék: Szabadfi 2, Illés 5/3, Pápai 6, Calloway 22/18, Werner 4, Mucza -.

Körmend: Chambers 10, Mitchell 16, Takács 2, Moore 24/15, Cakarun 13. Cserék: Kiss 2, Parrish 11/3, Ferencz 2, Durázi 7/3, Omenaka 11.

Barnjak betörésével kezdődött a mérkőzés, Moore válaszolt azonnal (2-2). Egy támadólepattanót követően megint a hazaiak szerezték meg a vezetést, de Moore megint reagálni tudott. Krestinin csak egy büntetőt dobott be a kettőből, de egy szerzett labdát követően Dorogi révén növelni tudta előnyét az Oroszlány (7-4). Takács is betalált, minden hazai kosárra volt reakviója a körmendieknek, de Dimitrijevic és Branjak révén próbált ritmust váltani az OSE (14-10). Harcosak voltak a hazaiak, több támadólepattanót is megkaparintottak, ám pontot nem sikerült ezekből szerezni. Az éppen Oroszlányról Körmendre igazoló Parrish hozta közelebb az övéit, majd Dimitrijevic büntetőzött (16-12). Elkezdtek beesni a körmendi triplák, ezzel meglett az egyenlítés is a vendégeknek, sőt, Cakarun középtávolija már a fordítást jelentette (18-20). Kisebb gödörbe kerültek a hazaiak, Simon Petrov időt is kért, ahogy kezdtek ellépni a vasiak (18-24). Dimitrijevic ezúttal sem hibázott a vonal mögül, viszont a – kimondottan pontgazdag – negyed végéig már nem tudtak egyenlíteni a hazaiak. 29-32.

Werner közelije indította a második felvonást, Kisstől jött a válasz. Cakarun büntetői a helyére mentek, majd a center újabb faultot harcolt ki, ezúttal sem hibázott (31-38). Többperces gólcsend következett, melyet egy Mitchell-közeli tört meg, míg a hazaiaktól Barnjak talált be a triplavonalon túlról (34-40). A légiós ezután egy duplát is a helyére tett, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (36-40). Moore továbbra is ponterősen kosárlabdázott, ezúttal egy távolit szerzett, Dimitrijevic és Barnjak kosaraival tartotta magát az Oroszlány (40-43). Calloway visszatett támadólepattanóját követően már csak egy volt közte, Dorogi közelijével pedig fordítani tudtak a hazaiak (44-43). Parrish jól büntetőzött, majd megint elkezdtek jönni futószalagon a kosarak mindkét oldalon, ebből pedig a félidőre a Körmend jött ki jobban. 49-51. 

A fordulás után rögtön visszavette a vezetést az Oroszlány, Calloway hármasa hullott a gyűrűbe, ettől pedig lendületbe jött a hazai együttes, amely jobban kezdte a harmadik negyedet (56-53). Dimitrijevic továbbra sem rontott büntetőt (8-ból 8-nál járt ekkor), majd egy támadóhibát is kiharcolt. Barnjak hármasával már nyolc volt közte, időt kértek a körmendiek (61-53). Ferencz lopta a távolságot a felek között, de Dimitrijevic megállíthatatlan volt, ráadásul technikai hibát is kapott a vendég kispad (64-55). Egy eladott labda után Cakarun állt bele egy középtávoliba, aki ezekben a percekben egymaga tartotta meccsben az övéit (67-60). Pápai dobott egy ziccert, majd Durázi büntetőzött, maradt a közte hét (69-62). Mitchell zsákolásával kezdett feljebb jönni a Körmend, de Dimitrijevic újabb két dobást harcolt ki, ezúttal sem hibázott (71-64). hiába talált be újra Mitchell, Calloway hármassal válaszolt, Barnjak közelijével pedig meglett a közte tíz (76-66). Mitchell egy 2+1-es akciót is csinált, Durázi triplájával pedig feljött négyre a Körmend, ám Calloway gyorsan reagált (79-72). Töredezett volt a harmadik negyed vége, sok volt a fault, végül kettőt őrzött meg az előnyéből az OSE. 80-78.

Durázi büntetőivel egyenlített a Körmend a záró felvonás elején, míg a túloldalon Krestinin célzott jól (83-80). Omenaka villant meg kétszer is, de Krestinin is elkezdte gyűjtögetni a pontokat, továbbra is ha csak minimálisan is, de vezetett az MVM-OSE Lions (85-84). Chambers kosarával összejött a fordítás a vendégeknek, időt kért Simon Petrov (85-86). Egy ideig nem született újabb kosár, majd Calloway bedobta az ötödik hármasát is, majd egy duplát is értékesített (90-86). Moore fontos trojkát küldött a helyére, és bár a vezetésért támadhatott a Körmend, Omenaka középtávolija kimaradt, a körmendi kispad pedig újabb technikai hibát kapott (91-89). Calloway is dobott egy nagy saroktriplát, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (94-89). Lélektani fölénybe kerültek a hazaiak, innen pedig már nem volt visszaút a körmendieknek, nagy győzelemmel kezdte a szezont az MVM-OSE Lions. 104-98.

99 hozzászólás

99
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
30 Comment threads
69 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
Ferencz KataTiborNamárejjha97MTE00 Recent comment authors
Ferencz Kata
Olvasó

-:(

97MTE00
Olvasó

Vissza néztem a meccset. 90-89 az állás, tisztán látható, hazai játékos üti ki a labdát. Papp nézi, nincs előtte senki, tisztán jól látható szituáció. Ezt nem lehet másnak gondolni, mint szándékos csalás. Technikai 1 pont, marad a laszti hazainál tripla. Így 3 perccel a vége előtt lélek gyilkos. Kiváncsi vagyok, ki milyen szankciót kap.

Tibor
Olvasó

Nem vagyok Körmend szurkoló. Pap játékvezetőt nem tudom miért nyomják, mert ő messze a leggyengébb játékvezető sok technikait fúj, mert nagyon rosszul fúj és ezért kritizálják. Nem szeretem azokat a meccseket nézni amiket ő fúj, mert tönkre teszi,élvezhetetlen miatta.

ejjha
Olvasó

Motorosnak üzenem olvasd el
Ady: Ha a szemem lefogták című versét és fogd be végre a pofád, mert legalja, hogy a magyar irodalomról is olyan ostobaságot írsz, hogy félelmetes, mindezt úgy, hogy annyi eszed sincs utánanézz mielőtt baromságot írnál.

Motoros
Olvasó

🤣😂🤣😂
Te meg olvasd el József Attila Önarckép című versét kicsi🤡🤡🤡🤡.
🤣😁😂😁

Namár
Olvasó

Bebizonyították nincs igazad. Nehéz lett volna azt írni, hogy bocs, tévedtem, ugye? Nem csoda, te is a csürhe tagja vagy.
Idézek én is, Benedek Elektől:

“Édes anyám rózsafája,
Kis madárka szállott rája.
Zeng belé az egész határ,
Úgy dalol az a kis madár.”

Motoros
Olvasó

Rossz hírem van mester, Ő sosem volt költő🤣😁😂🤣.
Kicsit guglizzál még, hátha találsz 1 olyat is🤡.

ejjha
Olvasó

Móra Ferenc: A szív

Részlet

A szív a legfurcsább csavargó,
minden lépése új talány:
onnan szalad, hol RÁJA várnak,
s hívatlanul oson be másnap
pár ragyogó szem ablakán.

Motoros
Olvasó

Sajnos Ő sem költő maki, guglizzál tovább🤡

Namár
Olvasó

Azt akarod mondani, hogy Ady, Móra, Benedek, akik itt szóba jöttek mind méltatlanul írják a verseikben, hogy, “rája”, mert azt nem lehet írni versekben, mert te azt mondtad. Ki vagy te? Nulla, senki, provokátornak is béna vagy. Most is minden szinten lejárattad magad.:)

Petőfi egyik verséből:

“Zöldleveles, fehér
Virágos akácfa,
Kék ruhában szőke
Kislyány van alatta;
Megeredt az eső,
Annak végét várja,
A pitvarajtóból
Kacsintgatok rája.”

Arany Jánostól:

“Sárkánynak alítám emberi formában,
Sívó fenevadnak idegen pusztában;
Ily férjet ohajték; s kezet adtam rája:
Hogy testvéreimen bosszúmat ez állja.”

Részemről lezártnak tekintem a témát, már nem olvasok innen többet.

Motoros
Olvasó

😂🤣😂😁
🤡🤡🤡🤡

Namár
Olvasó

És mégis mennyivel nagyobb költő, mint te.:) szánalmas vagy, mint a körmendi haverjaid.

Motoros
Olvasó

😁😂🤣😁
🤡🤡🤡🤡

97MTE00
Olvasó

Sokan írtatok a lepattanózásról, de van érdekesség ezenkívül is. Az új irányítonk 23 perc alatt -19 mutató. Ez messze a legrosszab a csapatban. Az egész csapat rosszul védekezett, de ez akkor is kilóg.

MTE4ever
Olvasó

Szep volt sracok. Jo lesz ez az Ose(mint mindig), de nalunk ossze kene rakni a sracokat, sok az onzoseg, esz nelkuli jatek.(kulonben vannak extra jatekosok)
De mar a sokadik alkalom h szegyenlem magam amit par szurkolo csinal nalunk. Ne hasson ki az egesz taborra. A csapatot kell buzditani, nem “fa@t meregetni”.
Serules mentes, sok hangulatos, szoros meccset kivanok mindenkinek!
MTE!!!

elfogult vagyok
Olvasó

Nagyon bíztam a csapatban, de ezt “nem gondoltam volna”!
Újra néztem a meccset! Ugyan a második félidőben volt “pár” agyatlan fújás, nem a bírók miatt győztünk! (Szerintem) Úgy gondolom, hogy talán mi jobban akartuk a győzelmet! A TV-n keresztül nem “szikrázott” úgy a parketta mind élőben a lelátóról!! Kemény fizikális meccs volt sok-sok hibával mind a két oldalon! Dobószázalékban a Körmend, lepattanóban mi voltunk az erősebbek. Első fordulóból azért hosszútávú következtetést nem szabad levonni! Ha a nemzetközi porond nem gyűri meg a Körmendet, simán a dobogó várományosai. Sérülés mentes jó szezont mind két csapatnak!!
Hajrá OSE!

Traktoros
Olvasó

Persze..dobogó várományosai😂
Max ha Ose lesz a bajnok….

Milivoj
Olvasó

Kemény nagyon! Antonis Constantinides : Először is, pont olyan csapat az OSE, ahogyan megjósoltam, pontosan erről beszéltem a mérkőzést megelőzően. Garatulálok az OSE-nak, 98 pontot dobtunk, és vesztettünk, mert kaptunk 104-et. Minden tisztelettel, ez túl sok és meg kell találnunk min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Például 20 támadó lepattanó az OSE-nél…ez megtörténhet egy iskolai csapatnál de nem egy profi csapatnál, de 104 pont az nagyon nehéz ügy. 98 pontot dobtunk és veszítettünk, ez elfogadhatatlan. Mégegyszer gratulálok az Ose-nak, a legjobbakat kívánom nekik egészen a szezon végéig. Szintén szeretnék gratulálni 2 játékvezetőnek, Söjtöry Tamásnak és Nyilas Istvánnak.… Olvass tovább »

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Túl a meccsen, és túl azon, amit a körmendi edzőbá’ mond…
Kurvára igaza van. Elfogult bírók, vagy (ez talán menthetőbb) tudatlanok.
Papp fújt érdekesen, a Nyurga meg rendesen csalt a másik oldalra. Színektől függetlenül végig kellene botozni az összes játékvezetőt a vármegyéken.

Traktoros
Olvasó

😂😂😂😂😂😂eemmmmtéjjeeee

ldd
Olvasó

Gumi megmondta…

Captain
Olvasó

Nem láttam a meccset de Papp- al kapcsolatban amúgy tök igaza van a Körmendi edzőnek. Örülök hogy végre valaki kimondta.

Emőkefan
Olvasó

Ahogy Spanyolországban úgy most Oroszlányban is maradhatott egyy éjszakára a hotelben aki akart?

Csippa
Olvasó

A Körmend nem volt okos, Papp hozta a különbséget.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Gratula OSE !!
Nagyon szép győzelem !!

Csak az Oroszlány
Olvasó

A motorosnak🤣🤣🤣
Megjöttek a vájárok elkenték a szádat
Az első fordolòban dobtak is százat😂
Ilyenkor nem látom a verseket
Pedig nekem annyira tetszenek
Ezért irok neked pár sort én is
Csak hogy ne légy depis
Pedig nálatok volt Caka meg Parris
De gyógyszerre ne igyál, nem mondta az Egis?
A végén meg kinyitott a pálya
De ti sört dobtatok rája
A 104nek a 98 soha nem lesz párja😘🔴⚫️🔴⚫️

Motoros
Olvasó

Rája🤣😁🤣😁.
A föld alatt nem tanítják ugye, hogy ha valamihez hülye vagy azt ne reklámozd🦔🦔🦔🦔.
LOL🤣😂🤣😂🤣

Csak az Oroszlány
Olvasó

Látom meg fogtad a lényeget😂 te kis tudatlan látom nem sok verset olvastál életedbe több régi magyar költő is használja ezt a szófordulatot
De mondjuk a faluba nem tanítanak irodalmat 🤣🤣❤️❤️❤️🤣

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Csak az Oroszlány – legyél kedves, ezzel a falusizással ne többet! Van egy szint.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Mi lenne a “szint”? Tapsoljak ha kurva anyáznak meg mutogatnak vagy üdvözöljem őket meghitt hangulatban ha gyerekeket kurváznak le?

Motoros
Olvasó

Igen?
Akkor várjuk azt a több régi költőt, aki a ráját szófordulatként használja🤣😂🤣😂.
Ecsém, te ostobább vagy mint gondoltam🤡🦔🤡🦔

Ewing
Olvasó

Nyelvtant meg felétek nem 😂😂 életedben, faluban…

Csak az Oroszlány
Olvasó

Pedig valami jò kis verset vártam volna viszontválasznak de vagyon le adtad maradt a 3 szavas szò kincs

Motoros
Olvasó

Vagyon?
Sztm többet ne igyál mert nem vagy képben🤭🤣😂😁

ldd
Olvasó

Együgyű motoros…

Ellenív
Olvasó

Amit a föld alatt tanitottak az volt,hogy ne mász fára mert el üt a villamos, és soha nem lesz belőled épeszü!!!! Csak egy paraszt,részeges anyuci majma motoros.

Motoros
Olvasó

Helyesen épeszű😂😁🤣😂
Lol🦔🦔🦔🦔

Traktoros
Olvasó

Szoptá paraszt😂😂😂
🚜🚜🚜🚜🚜

Motoros
Olvasó

Helyesen szoptáL😁
Szuvesen🤡

Domi
Olvasó

Nagyon jó kezdés! Tipikus első meccses adok-kapok,sok hibával,kevés védekezéssel.Nem nyúltunk mellé a légiósokkal,szerethető,hajtós csapatunk lesz!Grat a győzelemhez!Hajrá Oroszlány!!

redblack
Olvasó

Én két jó csapat jó meccsét láttam. Főleg úgy, hogy ez csak az első forduló volt, és hát nem most kell megnyerni a bajnokságot. Szerintem a két edző mecselése közti különbség döntött.

Bandy
Olvasó

Savic-ot hozzuk vissza 🥁

Piros Takaró
Olvasó

Kurva anyád pappgeci!

turbika
Olvasó

Tetszett, amit láttam.Jót tett az edzőváltás.Végre nem mindenáron 3 pontos.

SárgaPárna
Olvasó

El kell ismerni, a Körmend a védekezését összerakta!

Noname
Olvasó

Gratulálok ferencznek😂

andrás
Olvasó

Jól esik neked hogy egy 40 éves legenda kifog egy gyengébb napot? 👎

Pbask
Olvasó

Nem gyenge nap az, Léva ellen is alig kapott labdát..

Mendez
Olvasó

Nem először fogott ki gyengébb napot.
De előfordult, hogy mégis tapsot kapott utána, amire az ő válasza cigányok meg kurvaanyátok volt.
Szimpatikus gyerek volt…volt valamikor.

Redbid
Olvasó

Pedig az alapján amit ti itt jópáran évek óta nemcsak a Körmenddel műveltek, ez még hízelgő is volt rátok nézve. 🙂 Ezért pont neked, mint az egyik legnagyobb sz@keverő nem kéne játszanod itt a feddhetetlen “hófehérkét akit megtámadtak”, mintha ez nem is sok szemét aljas dolgotoknak a következménye lenne, hanem csak úgy igaztalanul ugye!? Szóval neked meg a sárga takonykommandó többi tagjának akik öntitek a sok sz@rt ide évek óta, kisebb arccal!! Viszont tisztelet a kivételnek, és ne izgulj oda Csabi részéről is megvan maradéktalanul!! Tehát mondhatnám a nóta csak nektek volt kérve, ezért ne játszd a hülét a többi… Olvass tovább »

Noname
Olvasó

Redbid!
Istenem de mimóza vagy!😀

andrás
Olvasó

Nekem még Debrecenből is legenda, pedig sosem játszott nálunk. De biztos találnék a te csapatodban is legendát, ha tudnám kinek szurkolsz 🤟

Endre
Olvasó

Igen-igen az abszolùt korrekt szombathelyi szurkolòk véletlenül sem egy kihagyott büntetője, vagy ziccere után szoktak Fepuzni.

Noname
Olvasó

Igen András! Nektek legenda nekünk egy senki.

SárgaPárna
Olvasó

Nagyon jó!

Traktoros
Olvasó

Játszott a qrvaannyacsabi?

100% antifepu

Rambo
Olvasó

Jó meccs volt hajtós izgalmas. Sajnálom a Körmend játékosait 1-2 kivétellel akik megérdemlik hogy szánalmas szurkolok vannak.

Endre
Olvasó

Bohòc

Rambo
Olvasó

Lehet. De nem szánalmas. Ha kikap a csapatom nem dobálók sörös poharat a pályára, ha vesztésre állunk nem kezdem szidni a bírót nem mutogatok hanem szurkolok. Főleg nem teszem ezt 20 kilósan 2 sör után úgy hogy utánna a csajomnak kellejen megvédeni, ezek barátom szánalmas dolgok így inkább bohóc mint szánalmas 20 Ft nem erő senki legyek.

davek
Olvasó

Jajjj te kis baba, bele ne halj! Szörnyű érzés lehet neked 🙁 Úr Isten bedobták a sört, most mi lesz?!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Dobálni a legalja – szerintem, de ha érvekkel megvéded, akkor mehet egy vitatkozás. Hívjad Endrét is, mert ő meg állandóan találkozni akar.

Rambo
Olvasó

Hát mi lenne? Semmi. A sört felmossák de ti maradtok ugyanazok a szánalmas senkik😉

Endre
Olvasó

Nálunk mindenki 20kgos. 🙂
Legalább bevállaltad tényleg egy bohòc vagy! 🙂

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Az. Amikor körmendieket kérdeztem, ugyanezt mondták. Bohóc.

Endre
Olvasó

Rátok, azt nem csodálom.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Endre, kaptál tőlem is egy lájkot. Remélem most már tudsz aludni, dundi!

Endre
Olvasó

Ez nélkül csak sìrva tudtam volna! Köszi

Traktoros
Olvasó

Hugyosok

Piros Takaró
Olvasó

Ahogy hallottam nálatok volt nagy szája pár szurkolónak meccs alatt, meccs végén meg parkolóba a barátnője mögött bujkált a nagypofájú 😀

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok Tesók! HAJRÁ KKKK/OSE!!!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Figyelj!!!

Figyelj!!!

Figyelj a dobra!

Gyerünk, mindenki!

Gyere!!!

NYITVA VAN A PÁLYA!!!

Endre
Olvasó

😀

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Kínodban. Megértem. De most már aludj.
(meddig vártad a bunyó lehetőségét az uszoda előtt, dundi?)

Endre
Olvasó

Nem tudom mi a fenéről beszélsz.:)

Csak az Oroszlány
Olvasó

Ez egy hajtós Meccs volt mindkét csapat odatette magát.ilyenkor hol vannak a motoros rimei?🤣
Szép volt fiúk hajrá Ose 🔴⚫️🔴⚫️❤️❤️❤️

Motoros
Olvasó

Nagy lett az arcod kicsi vájár⚒️,
Otthon az asszonyban más jár🤣,
A szomszéd kormolja épp anyucit😂,
Nevét az asszony imaként rebegi🍼.
🦔🦔🦔🦔

Ellenív
Olvasó

Aki buzi az jól jár, a motorosnak az élete párját dugják az utcán szopatják is agyba-főbe, kifogja a motorost igy megdugni estére?

jozsi67
Olvasó

Gratulálok az Oroszlány csapatának, megérdemelten nyertek. Sajnos Gordon távozása után, az 5-ös centerposzt egy lyuk. Omenaka, még csak, csak. Cakarun dupla nulla. Védekezésben, a kezeit alig rakja fel, még csak fel sem ugrik, lepattanót nem szerez, mert mintha nem is akarna. Nem lennék meglepve, ha ezzel a telejesítményével, ha nem változik gyökeresen, nem érné meg Körmenden a halottak napját. Már akkor tartottam tőle, amikor hozták, de gondoltam megvárom az első bajnokit… A 3. szezonunk, amikor nem esik le a tantusz, hogy 4 amerikai légiós mellett nem fog menni a balkáni játékos 5. légiós poszton. Kastrati, Savic, után most szenvedünk egy… Olvass tovább »

Roundmend
Olvasó

Moore jó, de egyedül nem fog csodát tenni, és nem is vezéralak …Cakarun 2-3 évvel ezelőtti önmagához képest is nulla, Gordonhoz képest pedig hatalmas visszalépés és duplanulla. Irányító nincs, támadójáték elképzelés nincs, assziszt nincs, védekezés nincs, lepattanó nincs…Kva gyenge!

Pbask
Olvasó

Cakarun kontrollált kosárban érzi otthon magát, nem a lerohanós játékban.
Ez nem Caka sara, inkább a scoutingé.
De majd az Olajos kollégák elmondják, hátha én látom szarul.

Roundmend
Olvasó

És a lepattanókkal mi lesz? Vagy akkora sztár, hogy még az ellenfélnek is a neki fekvő játékot kell játszani, hogy tudjon legalább azt szedni…?

Olajheart2
Olvasó

Nálunk egyik legtöbb lepattanót szedő játékos volt! Szerintem a ciprusi játékrendszere nem neki való, már múltkor is írtam, én azt láttam szenved csak az 4 amerikaival..

Milivoj
Olvasó

Cakarun egy képzett, okos, jó játékos, de a ciprusi szisztémájában nem fogja tudni bizonyítani…, nálunk is 4 amerikai van plusz Subotic, de Potocnik rendszere teljesen más

Redbid
Olvasó

Amiről ti beszéltek az a támadás, így annak semmi köze ahhoz amit Roundmend is ír, az nem rendszer kérdése, hogy megyek e a lepattanóért vagy hajlandó vagyok a normális besegítésre!!
Mert ez jelen pillanatban a legnagyobb gond vele, és szerintem nálatok is azért szürkült végül bele, mert ő inkább egy támadó típúsú játékos, és a jó védekezés nem annyira az erőssége, ez pedig Potocniknál sem megy el!

Olajheart2
Olvasó

Szerintem nem volt üres az ő védekezése, nem igaz, hogy nálunk nem védekezett!

Redbid
Olvasó

Nem is mondtam, hogy nem védekezett, hanem azt, hogy “a jó védekezés nem annyira erőssége”, márpedig az az állandó besegítésre épülő védekezés amit mi csinálunk az teljes akaratot, erőbedobást kíván meg és ebben a centerre nagyon sok hárul!
Ő lép ki besegíteni a labdáson fent középen, és ezt olyan módon, helyezkedéssel kell megtennie, hogy az otthagyott embere közvetlenül ne kaphasson labdát, ill. érjen vissza rá ha másik játékoson keresztül próbálnák megjátszani!
És akkor a támadólepattanózásról még nem is beszéltünk.

Tavaly Gordon megoldotta, ez idén is kulcskérdés lesz nálunk!

Roundmend
Olvasó

Szerintem meg hagyuk ezt az egyértelműen az edzőre meg a scoutingra meg a tököm tudja kinek a nem eltalált szisztémájára húzzuk hogy egy játékos nem úgy teljesít ahogy elvárható lenne…Legyen már azért két oldala az érmének, és ha “leszarozunk” egy edzőt mert nem olyan játékost próbál beépíteni a szisztémájába aki abba illik, akkor ugyanazon az alapon, ne legyen egy olyan játékos se extra képzettnek kikiáltva, aki nem tud élni, extrát nyújtani, alkalmazkodni máshoz, mint amihez szokott…

fanaticfantastic
Olvasó

Az Oroszlány légiósai győztek. Okoznak még sok fejtörést a többi csapat ellen is,azt gondolom..

Twin Peaks
Olvasó

Egy nb2-es csapat ellen 100+ kapni… Meg is illetjük! Grat Oroszlányba!

Pbask
Olvasó

Nem értem páran az OSE-t miért is nézik le. Kiegyensúlyozott lesz a bajnokság, a Honvéd, Nyíregy jobban kilóg nálam.

Pbask
Olvasó

Enbíjé.
Ha vereségre álltok, miért kell bedobálni a söröspoharakat a pályára?
Eddig azt hittem Falco elleni sajátosság.
Úgy néz ki, az OSE is kihúzta a gyufát a 75 jegyével.

davek
Olvasó

Nektek meg az első kosárnál papírfecniket dobálni?

M.oro
Olvasó

Azért mert ostobák.
Vicces volt ahogy a törzsszurkolók estek keltek. Ha szurkolás nem is ment a sör az legalább igen.
Motoros!!!
Várunk a bányában. Gyere le egy bányász pofonér!!! 😉

Mendez
Olvasó

Találós kérdés!
Vesztes meccsek után melyik szurkolótábor viselkedésére jellemzőek az alábbi állítások?
Prosztó közlemények, sördobálás, cigányozás, kurvaanyázás, ünneplés és óbégatás mintha nyertek volna.
A. körmEND
B. Falu
C. Huggyosok
D. Söprűsök

davek
Olvasó

Te buta hülyegyerek!

egismte1
Olvasó

Panelproli

Traktoros
Olvasó

Emmtéjeee😂😂😂😂😂

Motoros
Olvasó

Helyesen pofonérT😂
Úgy tűnik nálatok a nyelvtant is a föld alatt tanították🦔🦔🦔🦔.
Ha pofont szeretnél akkor gyere fel
vakond🤡🤡🤡🤡.
😂😁🤣😂

Endre
Olvasó

Hogyan felerősödtek a fogatlanok. 😀

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés