Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Ford vezérletével győzte le a Kaposvár az Eszéket

Magabiztos somogyiak.

Kaposvári KK–KK Vrijednosice Osijek (horvát) 90–62 (20–19, 21–15, 24–17, 25–11)

Orosz László Emléktorna
Kaposvár
Kapitány G., Farkas G., Mintál Cs.

Kaposvár: Krnjajszki 8, T. J. Price 13/3, Plézer 5/2, Ford 25/3, Martin 16/3. Csere: Csorvási 9, Hendlein 8, Puska 3/3,Bogdán 1, Paár 2.

Osijek : Lisica 12/6, Spehar 12/6, Tomljenovic 5/3,Tokic 7/3,Topolovic 14, Csere: Kurepa -, F. Filipovic 3, Nekic 3, Juric -, Pvic -, Mosnjak 7/3.

Az amerikai Hillard betegsége miatt nem lehetett ott társaival, így a torna első találkozóján Krnjajszki foglalta el az irányító posztot a kaposváriaknál. A jobb hazai rajt után a horvátok távoli találatokkal szereztek előnyt, a somogyiak pedig jobbára az egyenlítésért harcoltak. A negyed végére sikerült is átvenni a vezetést igaz csupán egyetlen ponttal tartottak előrébb Hendleinék. A folytatásban Puska passzát a remek Ford zsákolta be kialakítva ezzel a 39–26-os eredményt. A horvát időkérés után javult a vendégek játéka és pár perccel később már 39-32-nél Nikola Lazicsnak is akadt mondanivalója. A félidő végeredményét a bátran gyűrűre törő Krnjajszki szép ziccere állította be.

A szünet után a szerzett labdákból sikerült tíz pont fölé növelni a különbséget, de az újabb horvát időkérés megtörte a kaposváriak lendületét. Mindez azonban csak átmeneti fellángolás volt, hiszen ezekben a percekben egyre jobban működött a kaposváriak védekezése. Martin jó szériát kapott el és egymás után szerezte pontjait. Ekkorra már egyre kevesebb ellenállást tanúsítottak a láthatóan fáradó horvátok. A végjátékban még megpróbálta felrázni csapatát Mandic edző, de a három fiatallal felálló somogyiak tartani tudták a különbséget.

Az MTOK X. Orosz László Férfikosárlabda Emléktorna pénteken 17 órakor a KK Vrijednosice Osijek–Naturtex-SZTE Szedeák mérkőzéssel folytatódik a Kaposvár Arénában.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
donnarummaKareem Abdul-JabbarKováts ImreHajraKaposKPSVRKK Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

A “Vrijednosnice” fiatal csapata nem nőtt fel a tapasztalt ellenfélhez, habár egyes pillanatokban jól játszott. A “brókerek” játékában hiányzik a jövő héten várható irányító, írja a klub hivatalos oldala.

Kováts Imre
Olvasó

Sajnos csekély szàmú szurkolónak van védettségű igazolványa.

KPSVRKK
Olvasó

Jó kis csapat lesz ez, de a szintjelző majd a Szeged elleni lesz.
Hajrá Kaposvár!

HajraKapos
Olvasó

Mindenesetre eddig biztató. 🙂 Jó lenne, ha egy jó erős középcsapat lennénk egy-két meglepetés győzelemmel. De természetesen első cél, megnyerni a bajnokságot! 🙂

donnarumma
Olvasó

máshogy nem is lehet;-)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés