Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Fontos ügyre hívja fel a figyelmet a Falco legújabb kezdeményezése!

A rákszűrés fontosságát hangsúlyozza a csapat, emellett daganatos gyermekeknek gyűjtenek.:

:

A nyár folyamán több karitatív akciója is volt a Falcónak, gyűjtöttek az I. Falco Családi Napon, illetve egy nyári tábor során licitet szerveztek az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számára.

Az Amerikai Fociligából (NFL) ismert Crucial Catch névre keresztelt mozgalom – amihez csatlakozik a Falco-Család – célja, hogy felhívja a figyelmet a daganatos betegségek megelőzésesében fontos szerepet játszó szűrési programokra. Minden daganatos megbetegedésre igaz, hogy minél korábban fedezik fel, annál nagyobb eséllyel kezelik sikeresen. A szűrővizsgálatokkal lehetséges a daganatos megbetegedések korai diagnózisa. A betegségek kimenetele így sokkal kedvezőbb lehet.

A megmozdulás során, idén októberben az Alpokalja A Daganatos Gyerekekért Közhasznú Alapítványért fog össze a csapat. A júliusban szervezett nagy sikerű közös licit után egy újabb akciót szerveznek, ahol MINDENKI nyer! A Falco a szeptember 30-i szezonrajttól kezdve mindegyik, októberben rendezett hazai mérkőzésen csak és kizárólag az erre a kampányra készített ADOMÁNYPÓLÓKAT árusítja a helyszíni Falco-Shopban!

A póló megvásárlásával az alapítvány közvetlen működését segíted, viselésével pedig felhívod a figyelmet, a szűrő programok fontosságára.

 

Tóth Dávidot, a Falco kommunikáció és marketing menedzserét kérdeztük a kezdeményezésről: Az ötlet igazából az NFL-ből jött, ott ez már megszokott megmozdulás, látható, hogy október hónapban a Pink Month idején a játékosok, edzők különböző rózsaszín felszerelésekkel hívják fel a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára, a Crucial Catch is ezt jelenti – kicsit magyartalanul fordítva -, vagyis, hogy időben kapjuk el a megbetegedéseket. A mi kezdeményezésünk két oldalról támogatja ezt a célt, egyrészt a pólók megvásárlásával a szurkolók az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítványt támogatják, másrészt a pólók viselésével ők maguk is felhívják a figyelmet arra, hogy milyen fontos a rákszűrés. Az első hazai mérkőzésünket szeptember 30-án játsszuk, onnantól egész októberen át nem lesz másfajta merchandise a kitelepüléseinken, hiszen nem a saját termékeink eladása a cél, a klubvezetés ezzel is támogatja az ügyet. Azért erre a szombathelyi alapítványra esett a választásunk, mert szeretnénk a mindennapokban is segíteni a város életében, nem csak mérkőzésnapokon az körforgás része lenni. Szeretnénk, ha az egész Falco-család – a támogatók, a partnerek és a szurkolók – részese lenne ennek a fontos ügynek, ezért mindenkit buzdítunk arra, hogy hordják a pólókat és fényképezkedjenek vele, hogy minél több emberhez eljusson ez a nagyon fontos megmozdulás.

Az alapítvány hivatalos Facebook-oldala itt érhető el, a honlapjuk pedig itt.

 

HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés