Connect with us
Hirdetés

MKOSZ

Fontos tudnivalók a magyar kupákra

A két rendezvényhez kapcsolódóan az MKOSZ több dologra szeretné felhívni a szurkolók figyelmét.

  •   



:

:

A Killik László Női K&H Magyar Kupa nyolcasdöntője jövő héten csütörtökön kezdődik, a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa nyolcasdöntőjét pedig április elején rendezik. A két rendezvényhez kapcsolódóan az MKOSZ több dologra szeretné felhívni a szurkolók figyelmét!

– Kérjük, hogy a számukra kijelölt szektorokba vásároljanak jegyet. Ellenkező esetben a biztonsági embereknek meg kell tagadniuk a belépést, és új jegyet kell vásárolniuk.

– A pályarendszabályok elérhetőek a női kupa hivatalos honlapján, a http://nmk2020.hunbasket.com oldalon.

– A szurkolók csak a pályarendszabályokban megjelenített méretű zászlókat vihetik be a csarnokba. A zászlók tartalma csak pozitív szurkolói üzeneteket tartalmazhat. A nagyobb méretű zászlókról lehetőség szerint előzetesen adjanak tájékoztatást az MKOSZ részére az mkosz@hunbasket.hu email-címre. A nagyméretű molinók csak akkor kerülhetnek kifeszítésre a fej fölött, ha azok lángmentesítettek.

– A molinók a beléptetési pontoknál ellenőrzésre kerülnek. Kérjük, hogy akik a zászlókat hozzák, lehetőség szerint korábban érkezzenek a beléptetési pontokra. A késői érkezés miatt nem lesz változtatás a beléptetés menetén, a molinók elhelyezése így csorbát, késlekedést szenvedhet.

– A szurkolói jogsértéseket kamerával rögzítjük, és a mérkőzést követően, minden esetben a rendőrséggel közösen mérlegelve eljárást indítunk. A pályára szigorúan tilos bármit bedobni, vagy belépni a szurkolóktól elzárt helyre. Amennyiben erre sor kerül, a mérkőzést követően, a kamerafelvételek alapján végrehajthatjuk a szurkolók azonosítását. Kérünk mindenkit, hogy csapataikat biztassák és ne a másik csapattal, illetve szurkolóikkal foglalkozzanak.

– A szurkolói szabálysértések miatt a szövetség a csapatok ellen az objektív felelősség elve alapján fegyelmi eljárást indít.

  •   
16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
ColeDowntownMivanmivantörrögszultánAranyalba Recent comment authors
Cole
Vendég
Cole

Csak én érzem úgy, ahogy végigolvastam, hogy ilyen “inkább ne is gyertek” színezete van az egésznek? Hívogatóbb volt komolyan a ’80-as évek SZTK-s iskolafogászata…

Downtown
Vendég
Downtown

az utolsó mondatod nekem a nap hozzászólása 🙂
pedig még nagyon reggel van 😀

Aranyalba
Olvasó

A lángállósítás egyszerű, de nem olcsó dolog. Egy szakértőnek kell bevonni egy langálló réteggel a molinót majd egy igazolást kell kiadnia , hogy ez megtörtént . Foci meccseken is kell, hogy ha bekerül pyro is ne kapjon lángra a molinó.

Mivanmivan
Olvasó

Akkor ezek szerint vihetünk be pyro-t? 😂😂😂

Üvegtigris
Olvasó

mkosz😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Üvegtigris
Olvasó

Minden tilos még jó ,hogy be lehet menni le kéne írásban fektetni mire is gondolnak mert nekem ami provokatív az lehet nekik nem vagy fordítva a molinókat,hogyan ellenörzik áll az ajtóban egy tűzóltó és műbizonylatot kér és azt hol lehet beszerezni ekkora faszságot még nem hallotam.Tipikus Magyar követeljük a semmit.Vagyis aki csúnyát mond azt elviszi a hatóság.

majerle09
Olvasó

Kéne valami vetélkedőt is szervezni a szurkolótáborok között a szünetekbe

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Szünetekben lehetne jóember-rosszember dobópárbaj.

Aranyalba
Olvasó

Vagy dobópárbaj :hangos kisebbség vs csendes többség

Aranyalba
Olvasó

Vagy hangos kisebbség vs csendes többség

Downtown
Vendég
Downtown

Benne vagyok 😂😂😂

derryl
Olvasó

Laci bácsi!
Áruljátok el, hogy kell lángmentesíteni egy molinót?!
Tiltás, tiltás, tiltás! Rendőrség, feljelentés, nyilvános kivégzés lesz?
Az igaz, az össznépi szurkolói óhajt leszarták, hogy Pesten legyen a döntő, de fegyelmezni, tiltani azt tudnak! Köszi MKOSZ!

törrögszultán
Olvasó

A lángmentesitésre a leg jobb megoldás, ha nem rakunk tüzet a csarnokokban…- idétlen Magyar KOSZ! Ki kellenne takarítani egyszer már rendesen, kisöpörni onnan a szemetet…Még jó, hogy engedik a belépést!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Apa!!!!

Hmafino1
Olvasó

A férfi döntőre hol és mikortól lehet jegyet venni?

derryl
Olvasó

Amint a közleményből kiolvashatod, ez egy mellékes dolog! Nem tartották lényegesnek, hogy megemlítsék!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés