Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fontosabb szerep juthat a KTE fiatal hátvédjének

Molnár Dánielt motiválják a vezetőedző szavai.:

:

A KTE-Duna Aszfalt fiatal hátvédje szinte az egész nyarat végig dolgozta. Motiváltan várja az új szezont, kíváncsi arra, hogy milyen lesz a közös munka az új csapattársakkal.

– A családommal Szicíliában töltöttünk egy hetet, rengeteg szép helyen jártunk. Nagy volt a kánikula, strandolásra is szakítottunk időt. Amint hazaértünk Olaszországból, egy kisebb baráti társasággal szinte rögtön indultam Horvátországba, Novi Vinodolvskiba, ahol leginkább a lazítás volt főszerepben. Az alapozás kezdete előtt még tervben van egy nagyobb családi összejövetel a Balatonon – nyilatkozta Molnár Dániel a klub honlapjának.

A nyaralás és a pihenés mellet természetesen az edzéseket sem hanyagolta el Molnár Dániel.

– Egész nyáron próbáltam magamat formában tartani. Leginkább az erőnlétemet, az állóképességemet és a robbanékonyságomat igyekeztem fejleszteni különböző gyakorlatokkal – mesélte a játékos, aki hozzátette, állandó rendszerességgel végzett dobóedzéseket is, és hatalmas motivációként élte meg, hogy Forray Gábor egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, több szerep hárulhat rá a következő szezonban.

™Eléggé átalakult a csapatunk. Fiatalabb keretünk lesz, kíváncsian várom, hogy hogyan tudjuk megoldani az előttünk álló feladatokat. Ismét erős lesz majd a mezőny a bajnokságban, abban viszont biztos vagyok, hogy mindenki a legjobbját fogja nyújtani a sikeres szereplés érdekében

– tette hozz-

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ball don't lie Recent comment authors
Ball don't lie
Olvasó

Nagyon helyes. Két éve a Körmend ellen nagyon ügyes és hasznos volt a rájátszásban. Ha megkapja az esélyt biztos élni fog vele.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés