Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fontos meccset nyert meg a Szeged

A Jászberény csak az elején tudta tartani magát.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Jászberényi KSE 79-74 (22-17, 25-16, 16-21, 16-20)

Bajnokság, 5. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok
Földházi T., Minár L., Nepp L. (Dr. Gincsai J.)

Naturtex-SZTE: Miliszavljevics 9/9,Wirth -,Balmazovics 19/12 ,Krapic 19/3 ,Asbury 18. Cserék: Kerpel-Frónius B.10/9, Kerpel-Fróniusz G. 4.

Jászberényi KSE: Staten 22, Mészáros 5, Miller 15, Alekszandrov 8/6, Pantelics 16. Cserék: Brbkalic 8, Martinkovics -. Ruják B. -.

A hazaiak Asbury és Krapic jó játékának köszönhetően már az első negyedet megnyerték öt ponttal, de az igazi áttörést a második tíz perc hozta. Feljavult Balmazovics és Kerpel-Fronius Balázs játéka, így ezt a játékrészt kilenccel, az első félidőt pedig tizennégy ponttal nyerték a hazaik.

A folytatásban sem változott a játék képe. A Szeged jól dobta a triplákat, jobban lepattanózott, a játék minden elemében a vendégek fölé nőttek. A JKSE azonban megrázta magát, Staten és Miller kosarainak köszönhetően visszajöttek a meccsbe.

Az utolsó negyedben a Szeged csak arra vigyázott, hogy kiharcolt előnyét megtartsa az egyre jobban fáradó Jászberény ellen. Nem volt könnyű dolguk. Hat perccel a mérkőzés vége előtt időt kellett kérnie Andeljko Mandicsnak, mert hatra feljött a JKSE. Pantelics büntetőzött remekül. Az időkérés azonban nem használt, egyre jobban jött fel a Berény, Brbkalic büntetői után már csak kettő pont volt közte. Balmazovics azonban jókor dobott egy triplát, ami után már nem maradt kérdés. A Szeged ha nehezen is, de behúzta a fontos bajnoki

Kiemelt fotó: Naturtex-SZTE Facebook

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
KIMI1011nazolhp12csakugyMegmondo Recent comment authors
KIMI1011
Olvasó

Én már annak is örülnék, ha Jászberényben a mérközések utáni interjút egy angolul valóban tudó emberrel kiegészülve sikerülne végre hosszú évek nevetséges, és szégyenletes kivetelezése után, véghezvinni. Elég lenne egy gimnáziumi diákot erre a feladatra felkérni akár, de biztos valakinek a valakije, aki fordít, mert nem tud 2 mondatot oda-vissza lefordítani és ezen röhög mindenki, már réges régen szintén. Olyan bénák vagyunk még ebben is. Hajrá JKSE!

hp12
Olvasó

Kár az előzményekre, a háttérre, a politikára hivatkozni. Van egy adott keret, ennek kell bizonyítania, ami eddig, öt meccsen nem sikerült. Az, hogy a játékosállományon kell -e változtatni a management és az edző feladata. Staten valóban gyenge teljesítményt nyújt, az edzőtől azonban megkapja a bizalmat – enélkül nem is lehet – kérdés meddig. Kár, hogy Kerpit nem tartottuk itt, Mészáros leigazolása egyáltalán nem indokolt. A bizalom az edző részéről itt is meg van, kezdőként léphet pályára hétről hétre, játékideje van, a teljesítménye viszont megkérdőjelezhető, nagy előnyt adunk minden ellenfélnek, ha pályán van, borzasztó a +/- mutatója. A tavalyi Pantelicset még… Olvass tovább »

Megmondo
Olvasó

Kell/ene/ valtoztatni! Meszaros helyere mindenkepp..mert ez igy nem.lesz jo

redmiller
Olvasó

Mészáros védelmében: gyors, tud védekezni! Nála a hiba a támadásban van! Valamiért alig támadja a gyűrűt, pedig betöréssel és hármassal is meg tudná oldani! Nem tudom mi ez a gyűrűiszony nála… Meccsen ránézni is alig mer, de ez így volt Kecskeméten is…

hp12
Olvasó

🙂 Usain Bolt is gyors és ismerjük a futballista karrierjét.

csakugy
Olvasó

Mellesleg az általad rágalmazott vezetőség vette át a csőd szélén a klubbot, tette rendbe, tavalyi legsikeresebb szezon után pedig tartozás nélkül, tartalékokkal adta át. Ez valóban szégyenletes!!!

csakugy
Olvasó

Hát te komoly(talan) sértett ember lehetsz. A régi vezetőség most viszi el a meg nem lévő szponzor pénzét. Te beteg vagy!!!

Megmondo
Olvasó

Orult gyenge a magyar mag…. de ezt mar felkeszulesnel is mondtam… elkéne egy /két/ jo /jobb/ magyar jatekos.

S.Pippen
Olvasó

Jaj, szegény Jászberény! Még mindig elutaztunk, még mindig bizakodtunk. Kár volt mindkettőért. Reménytelennek tűnik a helyzet. Igen, érződött már a nyáron is. Jöttek a vészjósló hírek. A pécsi (vajh, miért éppen ebből a városból érkezett és miről volt híres?) elnök és a csodadoktor államtitkár (ő úgy tűnik, idegenbe nem is jár, Marinkovics kifordult bokájával egy gyógymasszőr kínlódott) eddig komoly hozzáadott értéket tudnak felmutatni. 4/4 bukta, köztük a leggyengébtől, motiválatlan szerbek, iszonyú gyenge amerikai irányító, használhatatlan magyarok, megspékelve azzal, hogy érezhető a széthúzás a csapaton belül, az edző és az elnök előtt veszekednek a játékosok az időkérés alatt, a szurkolók meg… Olvass tovább »

jb17
Olvasó

Tökéletes helyzetkép!

S.Pippen
Olvasó

Lemaradt egy “b”

Koops
Olvasó

Szép volt Szeged! 😉

Zsola81
Olvasó

Inkább lépjünk vissza! Mi a f.szom ez a csapat??? Staten minden idők leggyengébb irányítója a Jkse-ben.(talán Protics volt hasonló). Azok a fonnyadt középtávoli dobásai élményszámba mennek (az ellenfelek számára). Mészáros???? Cserének is gyenge lenne (u20-ban). Mi a sza.t keres kezdőben?? Vagy egyáltalán kosárlabdacsapatban… Alekszandrov… 13 rádobás, 3 jó… Inkább nem is kommentálom. Így kell ezt csinálni. A bajnoki kezdés utolsó hetében összerakni a csapatot… Miller kivételével az összes takarodhatna. Szép volt vezetőség!

magyarkosarlabda
Olvasó

ezért kár volt elutazni…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Hol a csapatunk???? Szégyen! Takarodjon mindenki! MINDENKI!!!!
Elkísérjük ezt a semmirekellő társaságot 170 km-re 40-en és annyi nincs bennük, hogy megköszönjék a szurkolást!!!?? Pantelic és Staten ugat egymással az időkérés közben? Védekezés nulla!
Nem csoda, hogy repült a padon ülő elnök felé a Staten mez, hamarosan más is repülni fog!
Szégyellje magát mindenki! Borzasztóan csalódott vagyok, ennél többet érdemelnek a még mindig lelkes szurkolók!
Ma a két csontutolsó mérkőzését láthattuk, ha csak nem történnek DRASZTIKUS VÁLTOZÁSOK a klubnál.
Hova süllyed még ez a város???Az egyetlen szórakozási lehetőségünket is leépítették.

SCS78
Olvasó

Kedves Szabolcs,
Tényleg frusztráló a sorozatos vereség, bár én csak mindigón néztem.
Azért néhány dolgot gondolj át ha lenyugodtál :
– A csapat az utólsó pillanatig küzdött mint ahogy a multhéten is
– Amikor a döntő különbsêg kialakult 11/9 volt a 3 pontos hatékonyság a Szegednél.
– Hiába jobb a mi TTL dobószázalékunk
– Az előző meccseken is rengeteg 3 pontost kaptunk
– A politikai hozzáfűzni valódat ne itt írd meg. Ez nem idevaló

gulyasszabolcs00
Olvasó

Utolsó pillanatig küzdött… Basszus, azért ez a minimum, lássuk be!
Az meg, hogy nem köszönték meg a szurkolást vérlázító!
Politikát eddig is a fórumon kívül tartottam, ezután is így teszek. Kész tény, hogy ez volt az egyetlen szórakozási lehetőségünk a városban. Ez nem politika.
Köszi a korrekt hangnemet! A meccset szakmailag nem tudom értékelni jelenlegi idegállapotomban.

jb17
Olvasó

42 berényi ember akarta ezt a meccset megnyerni…. 40 berényi szurkoló, illetve Miller és Aleksa…

Zsola81
Olvasó

Én nem látom, hol van ebben a hozzászólásban a politika… De lehet én vagyok a vak. Küzdöttek? Ezért kapják a fizetésüket. Nehogy ez felmentse már a bandát. Én dolgozom, amiért fizetést kapok. De ha alkalmatlan vagyok a feladataim elvégzésére,csak azért nem fog megtartani a munkáltató, mert küzdök. És szerintem már feltalálták a 3 pontos dobás elleni védekezést is. Főleg, ha jó napot fog ki az ellenfél.

SCS78
Olvasó

Nem felmentésként írtam.
Én is ideges voltam.
Többször lekapcsoltam a telefont majd vissza.
Én csak arra gondoltam hogy a tavalyi sikerek után ne forduljunk a csapat ellen. Vannak biztató jelek is
Pár éve 1/11el kezdtünk majd tavaszra minden helyre állt
Lesz ez jobb is.

redmiller
Olvasó

Sajnálom!
Sajnos ez már a bajnokság előtt látható volt… Magyar mag kevés volt, légiósok meg olyan későn jöttek, mint a TF-nél… Túl sok volt a rossz jel!

nazol
Olvasó

Nyugi Szabolcs, messze még a vége. Pantelicset viszont most b@sznám ki, de azonnal, talán még lehet a helyére találni valakit. Semmire sem használható, védekezésben gyakorlatilag már a kezét sem hajlandó felemelni, plusz borzasztóan bomlasztó személy lett csapaton belül. Brbakic már régóta nagy “kedvence”. Ez így nem mehet tovább, ha nem akar a Berény csont nélkül kiesni, akkor gyorsan meg kell lépni pár fontos lépést.

jaszberenyikse
Olvasó

Igazából csak helyére kerültek a dolgok… a tavalyi év egy csoda volt, remélem minden berényi jó mélyen elraktározta az emlékezetében. Most pedig ismét a valóságban. Az alsóház már 100% reméljük jövőre nem piros csoport az állomás. Lehet arra hivatkozni, hogy Reedel ez is meglett volna de az már a vezetőség felelőssége, hogy egy sérülésekből össze-vissza foltozott légióst igazoltak.

Laposvár
Olvasó

😀 😀 😀 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés