Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fontos bejelentést tett a Kaposvár szponzora

Egyre stabilabb lábakon a csapat.:

:

Csütörtökön délután a Kaposvár Arénában újabb egy évre szóló támogatói szerződést írt alá Puska Zoltán, a Kaposvári KK ügyvezetője, valamint Bognár Attila, a Belfry PE Kft. építőipari cég ügyvezetője. A megállapodás a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is 50 milliós forintos támogatást jelent a somogyi klub részére.

A Kaposvár Arénában rendezett hivatalos sajtótájékoztatón jelen volt a Kaposvári KK NB I./A csoportos felnőtt férfikosárlabda-csapata, valamint a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola több utánpótlás korosztályú gárdája is.Az eseményen Szita Károly, Kaposvár polgármestere kiemelte; a fiatal kosárlabdázóknak nagyon fontos az a példa, melyet a felnőtt csapat tagjai mutatnak, hiszen sokan épp miattuk kezdték el ezt a sportágat. A város nem áll le a fejlesztésekkel, melynek része a különböző sportlétesítmények építése korszerűsítése. Ennek keretében pedig újabb kosárlabda pályák is épülnek. A cél az, hogy a város 2030-ra a legegészségesebb legyen.

Lehet, hogy nem lesz mindenkiből kosárlabdázó, de bizonyos, hogy igénye lesz a sportos életmód. A mozgáslehetőségeket pedig meg kell adni, hogy aki akar, az élni tudjon vele

– mondta Szita Károly.

– Továbbra is támogatjuk az élvonalbeli kosárlabda-együttest és az itt sportoló fiatalokat – fogalmazott Bognár Attila, a Belfry PE Kft. ügyvezetője. – Ezzel is szeretnénk hozzájárulni a csapat sikeres szerepléséhez, amihez mostanra egyre több pozitív feltétel adott. Remek játékosok elhivatott vezetők, elkötelezett szurkolók és bizakodó támogatók. Utóbbiak egyike a Belfry csoport, amely széles körű társadalmi felelősség vállalási programot működtet. Ennek keretében olyan kulturális és sportszervezeteket támogatunk, amelyek ugyanazokat az értékeket képviselik, mint mi. Így figyeltünk fel a Kaposvári KK csapatára is. Minden területen nagyra értékeljük a kemény és hathatós munkát. Számunkra kiemelkedően fontos a minőség és a megbízhatóság, ezért döntöttünk úgy, hogy a következő szezonban együttműködünk a kaposvári klubbal. Meggyőződésünk, hogy együtt, kitartó munkával sikeresek leszünk, ennek pedig a cégünk is részese akar lenni.

 

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
kalaposKareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
kalapos
Olvasó

A szponzor bácsi tisztára olyan, mint az Erdogan. Ez nem bántás, csak észrevétel, hogy milyen csudálatos a világ.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“A város nem áll le a fejlesztésekkel, melynek része a különböző sportlétesítmények építése korszerűsítése. Ennek keretében pedig újabb kosárlabda pályák is épülnek”
1) Szükséges lenne a Városligeti pálya palánkjainak cseréje stabilabb konstrukcióra. A jelenlegi folyamatosan lekonyult gyűrűkre nem lehet labdát rádobni.
2) Hálót is lehetne feltenni a betonpálya palánkjaira.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés