Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Fontos bejelentés Kecskeméten

Marad a kulcsjátékos.:

:

Féltávnál csatlakozott az előző szezonban a Duna Aszfalt-DTKH Kecskeméthez Jaka Klobucar. A szlovén kosárlabdázóval sikerült megegyezni, így a következő szezonban is a klub játékosa marad – jelentette be a KTE honlapja.

– Év közben csöppentem bele a csapat életébe, ám nagyon gyorsan megtaláltam a közös hangot mindenkivel, és egy olyan közösség tagjává váltam, amely ritka manapság a profi sport világában – mondta Jaka Klobucar. – Büszke vagyok rá, hogy érmet tudtunk szerezni a városnak, a klubnak, szurkolóinknak. Úgy vélem, ha a sérülésekkel nem álltunk volna hadilábon, akkor a bajnokságban is előrébb tudtunk volna végezni, de a 4. hellyel sem lehetünk elégedetlenek. A legemlékezetesebb meccsek számomra egyértelműen a Magyar Kupa bronzcsatája, illetve a Szolnok elleni playoff meccsek voltak. Ezek örök emlékek maradnak számomra, kiváló hangulatú derbik voltak. Bízom benne, hogy a következő esztendőben is hasonlóan magas hőfokú összecsapásokat vívunk majd, minél jobb eredményekkel fűszerezve.

A hazája válogatottját kilenc éven át erősítő Klobucar számára a magyar mezőny még mindig kihívásokat rejt

– Habár játszottam több erős európai ligában is, azt kell mondanom, hogy a magyar bajnokság is folyamatos kihívásokat tartogat számomra. Nem lehet egyik csapatot sem leírni, nagyon jó légiósok és magyar kosárlabdázók játszanak itt, így mindig a maximumot kell nyújtani. Én úgy látom, hogy folyamatosan erősödik a magyar liga, köszönhetően az együttesek nemzetközi szerepléseinek is. Szerintem ahogyan az előző évben, úgy most is óriási harc lesz a rájátszásért – vélekedett a szlovén játékos.

A csapategység miatt választotta Kecskemétet

– Mint már említettem, egy különleges légkört ismerhettem meg Kecskeméten, ami nagyon imponáló volt számomra. Családos emberként nekem mindig fontos volt, hogy szoros kötelékek legyenek, ne csak munkaként tekintsünk a kosárlabdára. A KTE-nél mindenki segíti egymást a pályán és azon kívül is, remek karakterek, igazi sportemberek alkotják a keretet. Örülök, hogy a csapat magja együtt maradt, és folytathatjuk a megkezdett munkát. Ezek voltak azok a dolgok összességében, amelyek számomra igazán döntőek voltak, amikor igent mondtam a folytatásra – mutatott rá Jaka Klobucar.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés