Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Folytatta jó sorozatát a CKE

Zsinórban negyedik bajnokijukat nyerték meg a ceglédiek.:

:

Ceglédi KE – Phoenix-MT Fót 72-65 (20-20, 22-14, 16-14, 14-17)

CKE: Tóth B. 3 (+13 gólpassz), Velkey 10/6 (+11 lepattanó), Csaba 19/9, Kalassai 17/15, Kovács 13. Cs: Tóth Z. 5/3, Berkics 4, Karavdics 1, Csákvári -, Fodor -.

MT: Bus 8/3, Füzi -, Bálint 6/3, Varga D. 13 (+11 lepattanó), Csapai 8. Cs: Katona 11, Kinney 16, Nagy 3, Richter -, Varga B. -.

Pontszegény, küzdelmes mérkőzésen vágott vissza a Cegléd a Megyeri Tigriseknek az őszi vereségért. Sok hibával kezdtek, majd felváltva vezettek a csapatok, a második negyedben aztán a kintről sokkal pontosabban célzó, a nagyszünetig kilenc távoli kosarat jegyző sárga-kékek kerültek fölénybe. A harmadik játékrészben gyorsan átlépte a különbség a tízpontos lélektani határt, a 23. percben Csaba zsákolása után már 18 egységgel is vezettek a hazaiak. A lila-fehérek nagy erőket mozgósítottak a felzárkózás érdekében, a hajrában többször is visszajöttek mínusz hatra, de végül kitartott a ceglédi előny. A CKE zsinórban a negyedik, összességében a tizedik győzelmét ünnepelhette az alapszakaszban, amennyiben szombaton nem tud nyerni sem az SKSE, sem a TF, a 8. helyre jöhet fel a tabellán a Siska-legénység. Az ezúttal Kinney és Varga vezette Phoenix-MT 7-16-tal továbbra is 11. a táblázaton, Surmann Gábor tanítványainak már csak matematikai esélyük van az első tízbe kerülésre az alapszakasz végén. A mérkőzés visszanézhető az alábbi linken: https://www.youtube.com/live/lKCmtm21Ozs?feature=share .

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés