Connect with us
Hirdetés

3x3

Folytatódnak a 3×3-as események Debrecenben

Jön a második forduló.

  •   :

:

Folytatódnak a 3×3-as események Debrecen főterén, ezúttal a World Tour Masters második fordulója kerül megrendezésre. 14 órakor a selejtezőkkel kezdődik, a Debrecen néven induló magyar válogatott pedig 16 óra 35 perctől és 20 óra 15 perctől játszik – írja a debrecenisportcentrum.hu.

A hétfői pihenőnap után kedden újabb kétnapos World Tour verseny veszi kezdetét a Kossuth téren. Mint ismert, a mögöttünk álló héten az Ifjúsági Fesztivál és a World Tour Debrecen iránt is nagy volt azérdeklődés, a lehetőségekhez mérten rendre megtelt a lelátó. Előbbi versenyen magyar sikernek is tapsolhatott a publikum, hiszen a Szerencsés Tamara, Dénes Anna, Madár Eszter és Mudra Viola alkotta „A” válogatott magabiztos játékkal, veretlenül nyerte a tornát. A profi csapatok versenyét és az ezzel járó 40 ezer dollár fődíjat a Liman csapata nyerte, akik ezzel már harmadik World Tour győzelmüket ünnepelhették a cívisvárosban.

Kedden egy kvalifikációs körrel indul a verseny, a hétvégén a negyeddöntőig jutó szerb Piran az orosz Gagarin és a belga Anwerp gárdáival játszik körmérkőzést a főtábláért. A világranglista első öt csapata ezúttal is ott lesz a mezőnyben. A Liman minden bizonnyal szeretne ismét diadalmaskodni, míg a Novi Sad, a Riga, a New York Harlem és az első tornán csúnyán leszereplő Sakiai szeretne revansot venne. A hétvégéről ismerős lehet még a cseh Humpolec gárdája, valamint a Debrecen néven induló magyar válogatott is, akik ezúttal egy helyen változtatva a Demeter Attila, Keller Iván, Kerpel-Fronius Balázs, Koma Dániel négyessel állnak fel.

Az új érkezők között is találunk igazi nagyágyúkat, a szaudi Jeddah tavaly az elődöntőig jutott a Kossuth téren, úgyhogy a Liman elleni nyitómeccs a csoportkör egyik legnagyobb rangadójának ígérkezik. A svájci Lausanne és a mongol Ulaanbaatar is komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, de a szerb Ub sem ígérkezik könnyű ellenfélnek nemzeti csapatunk számára.

A World Tour Hungary névre keresztelt versenyen is érvényben lesznek az elmúlt heti ajánlások, miszerint a lelátón csak minden második székre lehet majd helyet foglalni, de kézfertőtlenítéshez is adottak lesznek a kijelölt pontok. A mérkőzések megtekintése továbbra is ingyenes.

World Tour Hungary Menetrend:

szeptember 1. kedd:
14:00 Piran – Antwerp
14:35 Gagarin – Anwerp
15:10 Piran – Gagarin
15:45 Liman – Jeddah
16:10 Novi Sad – Humpolec
16:35 Riga – Debrecen
17:00 NY Harlem – Selejtezőből feljutó
17:35 Liman – Lausanne
18:00 Novi Sad – Ulaanbaatar
18:25 Riga – Ub
18:50 NY Harlem – Sakiai
19:25 Lausanne – Jeddah
19:50 Ulaanbaatar – Humpolec
20:15 Ub – Debrecen
20:40 Sakiai – Selejtezőből feljutó

szeptember 2. szerda
16:50 Negyeddöntő 1.
17:15 Negyeddöntő 2.
17:50 Negyeddöntő 3.
18:15 Negyeddöntő 4.
19:05 Elődöntő 1.
19:35 Elődöntő 2.
20:30 Döntő

Fotó: debrecenisportcentrum.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés