Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fölényesen verte a Nyíregyháza a Honvédot

Döntőznek a Sitku Ernő Emléktornán.:

:

A Sitku Ernő Emléktorna második elődöntőjét a Nyíregyháza játszotta a Budapesti Honvéd SE-vel. A vendégek roppant fiatal, ám annál lelkesebb csapattal érkeztek, míg a hazaiaknál a sérült Jayce Hillsman kivételével pályára lépett minden légiós, valamint az új magyar igazolások, azaz Fazekas Csaba, Kass Balázs és Tóth Gergő is – írja a Nyíregyháza honlapja.

SITKU ERNŐ EMLÉKTORNA

Elődöntő

Hübner Nyíregyháza BS–Budapesti Honvéd SE 87–65 (24–20, 25–13, 16–16, 22–12)

Nyíregyháza: Perry 30/12, Kiss 4, Bazsó 3/3, Dolezaj 6, Henderson 14/3. Csere: Kass 12/3, Fazekas 8/6, Williams 5, Szobi, Mokánszki 5/3, Végső, Tóth. Vezetőedző: Pethő Ákos.

Honvéd: Kopácsi 4, Tanoh Dez 19/3, Mijovics 11/6, Hajdu 5/3, Peringer 5. Csere: Völgyi 11, Takács 10/6, Cohill, Vámos, Rédei. Vezetőedző: Baksa Szabolcs.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
hubnernybsDennisMilivoj33goldmedalsHawk Recent comment authors
hubnernybs
Olvasó

Követem András kommentjét..
Perry jó lesz, igazából tavalyi Johnson 2. A többi légiós kuka.. Igaz hogy Hillsman nem játszott, talán még ő az, aki fogja tudni hozni az elvártakat. Remélem a próbajátékon lévő Jordan Williamsnek már megvettük a repjegyet, talán nem a marketplaceről kellett volna választani… Na mindegy , nem idegesítem magam rajta, legalább lesz egy csapat akit meg fogunk tudni verni, de ez most idén, ezekkel a légiósokkal nagyon kevés lesz.
Attól még hajrá Nyíregyháza!

andrás
Olvasó

Rövid elsőbenyomásom a meccsről, igaz csak az első félidőt láttam. Nyíregyháza: úgy látszik Perry névvel nem lehet melléfogni Magyarországon ha légióst választ egy csapat. Nagy scorer, de nagyon kicsi és vékony és védekezni annyira tud, hogy az újonc Tanoh-Dez Andris közel huszat szórt róla.. egy komolyabb irányító ezt ki fogja használni. Fazekas sokat fejlődött mióta legutóbb itt játszott, de meghatározó magyar játékos nincs a keretben csak kiegészítők. A többi légiós nem hagyott bennem semmilyen nyomot, szerintem a tavalyiak bőven jobbak voltak, így idén az utolsó 4be várom a csapatot. Honvéd: két légiós, akik közül az egyik csak alulméretezett, amásik konkrétan… Olvass tovább »

Hawk
Olvasó

Attól, hogy valaki sötét bőrű még nem légiós. A Honvédban egy légiós volt (Mijovic).

andrás
Olvasó

Rendben.

Milivoj
Olvasó

Hiányzott Simon Kristóf, Markovics és Demeter is és a jövő héten érkeznek további légiósok is

Dennis
Olvasó

Mire ez a nagy kapkodás? A légiósok ráértek volna szeptember 30-án is jönni. 😁

33goldmedals
Olvasó

Gondolom a 19 éves Eric Cohillt nézted légiósnak. Nos, ő pont ugyanaz a “kategória”, mint Tanoh Andris, vagy Martinez Ralf, esetleg Vincent Valerio Bodon. Azaz magyar. 😉

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés