Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fölényesen verte a Kecskemét a Kaposvárt

Váradi Kornél csapata kifejezetten jól játszott az edzőmeccsen.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét–Kaposvári KK 82–63 (25–12, 26–17, 20–18, 11–16)

Felkészülési mérkőzés
Kecskemét
Goda L., Nyilas P., Lukács L.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Pollard (16), Jaramaz (9/3), Milutinovics (23/15), Kucsera (4), Karahodzics (5). Csere: Wittmann (12/6), Dramicsanyin (6/6), Lukács (5/3), Körmendi (-), Kiss D. (2).

Kaposvári KK: Kranjajszki (13), T. J. Price (4), Plézer (3/3), Ford (17/3), Martin (12). Csere: Csorvási (7), Hendlein (4), Puska (3/3), Bogdán (-), Paár (-).

A Kaposvár honlapjának tudósítása:

Meglehetősen intenzív hetet tudhat magáénak a Kaposvári KK együttese, amely négy nap leforgása alatt három előkészületi találkozót is vívott, ráadásul valamennyit idegenben. A 2021/2022-es szezonra készülő somogyi alakulat miután megnyerte a pécsi MATRO kupát (ahol előbb a Naturtex-SZTE Szedeák, majd az MVM-OSE Lions csapatát is legyőzte) vasárnap Kecskeméten lépett pályára.

Az alföldiekkel már korábban találkoztak Hendleinék. A felkészülési időszak első összecsapását 83–67-re meg is nyerték a Kaposvár Arénában. Ezúttal a Messzi István Sportcsarnokban találkozott a két gárda. A kaposváriaknál pihenőt kapott a PVSK Kupa legjobbjának választott Nimrod Hilliard, aki nem lépett pályára.

A somogyiak fáradtan kosárlabdáztak és a frissebb alföldiek 82–62-es diadalt arattak.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KKK72Bencur2021Csippa Recent comment authors
KKK72
Olvasó

Valaki mondja meg nekem,hogy volt valami értelme a KKK részéről ennek a meccsnek ? Kölcsön kenyér vissza jár alapon muszáj volt menni ? Szervezés csodája a Kaposvár részéről. Ez van mikor későn kezdik szervezni az edző meccseket és akkor mindent el kell fogadni. Csak gratulálni tudok a vezetőségnek !

Csippa
Olvasó

Ma ebből szurjon le vki vmit… ?

Bencur2021
Olvasó

Lehet nem kaptak fizut ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés