Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Fölényesen nyerte első edzőmeccsét a Nyíregyháza

Siska János elégedett a B-csoportos csapat teljesítményével.

  •   :

:

A felkészülési időszak első edzőmeccsét játszották Bus Ivánék. A DEAC U23-as gárdája ellen fölényes, 82-47 -es győzelmet aratott a Nyíregyháza.

Úgy gondolom, hasznos mérkőzésen vagyunk túl, egy jó iramú, küzdelmes meccset játszottak a fiúk. Aránylag kevés pontot kaptunk, ami tükrözi, hogy a védekezésünk stabil volt a mai meccsen is. Az ellenfél nehezen talált rést a védelmünkben. Az edzőmeccsen pályára léptek új játékosaink is. Mohácsi Máté nem okozott meglepetést, annak idején játszottam is vele az „A” csoportban, tisztában vagyok a képességeivel, amelyet a mai meccsen meg is villantott több alkalommal. Kuttor Gergő is nagyon meggyőzően játszott, hasznos kosarakat dobott, de a védekezésben is jól kivette a részét, úgyhogy összességében nagyon pozitív benyomásaim voltak a meccs után

– nyilatkozta Siska János a csapat vezetőedzője a klub Facebook-oldalának.

  •   
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
krszMAFCdrukkerNap Pali Recent comment authors
Nap Pali
Olvasó

“Aránylag kevés pontot kaptunk, ami tükrözi, hogy a védekezésünk stabil volt a mai meccsen is.” Valóban? 😀 😀 Nem inkább azt, hogy 18-20 éves gyerekek voltak az ellenfelek, akik még csak nem is egy csoportban neveznek veletek? Már meg sem lepődöm egy ilyen nyilatkozaton attól a vezetőedzőtől,aki évek óta egy érettségivel vezet egy feljutásra készülő csapatot.

MAFCdrukker
Olvasó

Igen, nem megbántva őt, szerintem Siska János jelenti az egyik rést az amúgy nagyon kemény nyíregyházi pajzson. És ezzel az egyik reménysugarat számunkra…

krsz
Olvasó

A láncod mindig olyan erős, mint amilyen a leggyengébb láncszemed!!! Siska J. az egyik gyenge pont a csapatban, de nem az egyetlen. Neki sem a tudása a kosárlabdáról, sem a végzettsége,sem az intelligenciája nincs meg ahhoz, hogy bajnokcsapattá emeljen egy társaságot. Nem is érdeke a feljutás, mert azzal azért tisztában van, hogy azonnal kereshetne új munkahelyet. Én nem gondolom olyan hú de keménynek a nyíregyházi pajzsot. Egyenlőre az látszik, hogy erőből akarnak megoldani dolgokat fej nélkül. Ennek következtében eligazolt Sitku Ernő fia és elszúrták Hobbszot is.
Veszprémben pl sokkal színvonalasabb munka folyik, és nem ujjonganak, ha megvernek utánpótláskorú gyerekeket.

MAFCdrukker
Olvasó

Örülök neki, ha sebezhetőnek érzed a Nyíregyházát! Én abból indulok ki, hogy a tavalyi Blue Sharks ott volt az élen, egy ideinél papíron erősebb MAFC-cal fej-fej mellet, és egy ideinél papíron erősebb Veszprém előtt egy-két lépéssel. A mostani csapatba Mohácsi és Ubilla személyében két A csoportban is bizonyított, rutinos, de a zenitjén talán már túlhaladó játékost igazoltak, a távozók listáján két tehetséges fiatal, és egy szintén tehetséges, fiatal légiós áll. Persze Sitku Ernő elvesztése nagy veszteség számukra, de hogy a pályán ebből mennyi fog látszani, azt nem tudom. Ezzel szemben Veszprémből vagy Újbudáról több kulcsember távozott, és egyelőre nem igazoltak… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés