Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fölényes Olajbányász-siker

Hamar elfogyott a Jászberény.

Szolnoki Olajbányász KK - Jászberényi KSE 89-75 (28-26, 18-10, 27-15, 16-24)

Bajnokság, 2. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Cziffra Cs., dr. Mészáros B., Vida J. (Fekete L.)

Szolnoki Olajbányász KK: Smith 7/3, Kovács P. 2, Jones 24/12, Krisztics 4, Morant 18. Cserék: Tóth N. -, Rudner 5/3, Tucker 22/18, Csák -, Frank -, Pallai 3, Taiwo 4.

Jászberényi KSE: Staten 13, Mészáros 4, Miller 25/6, Alekszandrov 13/9, Pantelics 2. Cserék: Brbaklics 9, Peringer 3, Marinkovics 2, Ruják B. 4.

Az első negyed inkább támadásról szólt mindkét oldalon, a csapatok nem töltöttek, csak tüzeltek, tették ezt hatékonyan, hiszen 28-26 lett ennek a játékrésznek az eredménye. A folytatásra azonban szigorítottak a védekezésen a hazaiak, ami szemmel láthatóan nem ízlett Nikola Lazics csapatának. Tóth Norberték folyamatosan, egyre jobban megléptek. A nagyszünetben már 46-36 volt az eredményjelzőn.

A második félidő tulajdonképpen formalitás volt. A berényiek teljesen elveszítették a mérkőzés ritmusát, rengeteget hibáztak, rosszul dobtak. A Szolnok gyorsan közé tette a húszat. Jones, Morant, Trucker szállította a pontokat, de Dragan Alekszicsnek arra is volt lehetősége, hogy olyanok is több játékpercet kapjanak, akik eddig kevesebb szerephez jutottak. A sérülése után visszatért Pallai Tamás is.

Az utolsó negyedben már nem történt változás a játék képében, a Szolnoki Olajbányász megérdemelten győzte le, a tempót csak 15 percig bíró Jászberényt.

Az Olajbányász egészen kiváló százalékkal dobott ezen a mérkőzésen, és nagy ünneplés közepette szerezte meg átalakulása utáni első sikerét.

42 hozzászólás

42
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
hp12nyolcmegnyolcatibácsiroyalkaBM anka Recent comment authors
jolly joker
Olvasó

https://szabadpecs.hu/2017/10/tao-penzek-miatt-csalt-a-peac-es-a-petofi-se/
Akkor most a JKSE-nél is folytatja, a fentieknek megfelelően a tevékenységét jelenlegi Elnökünk???????

nyolcmegnyolc
Olvasó

Tegnap ràkattintottama BB1-en az Olaj meccsre ès nèztem a màsodik fèlidőt. (Akkor èrtem haza)
Azt olvastam, hogy a vàrosi tv közvetìtett. A képre a mindigón keresztül vitt rà. Kivàló volt a minőség, nem fizettem előfizetèsi dìjat.
Akkor ez most hogy van??????

atibácsi
Olvasó

Remélem ingyen van, én sem fizetek! Én is laptopon néztem a tegnapi meccset, minden rendben volt, Pető Dávid is kiválóan közvetített. Azért, Gutai Pisti is hiányzik! Úgy látszik, ha nem robot a kamera, működik.

RRichieG
Olvasó

Így van, elég lesz, ha majd a döntőkre kijöttök, vagy a Falco meccsre, majd ha divatba jön a szurkolás ismét 😂

atibácsi
Olvasó

Te biztos nem ismered azt az érzést, amikor hétvégén is dolgoznod kell, amikor a szurkolói funkciót felülírják bizonyos szakmai vagy családi történések.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Éljenek a (ide kèpzelhetsz bàrmilyen negatìv kifejezést)
Amikor este 6-ig dolgozol Szolnoktól 100km-re, nehezen érsz oda a meccsre.
Tudom az én hibám, de első a család. A családért, pedig be kell járni dolgozni. A szabadidőben, pedig Olaj.

atibácsi
Olvasó

Az figyelmeztető utáni leckét megoldottuk, de kellett egy ilyen ellenfél is, aki engedte játszani a csapatot. Dobattuk Kovácsot- nem ment, játszattuk Moranttot- működött, bejöttek a fiatalok- tartották az eredményt. A szoftver jó, Smith jól szolgálja ki a többieket, háttérbe szorítva saját klasszisát. Jones és Tucker játékát öröm nézni. Az utóbb említett három srác dobásai legtöbbször ülnek. A védekezést érzem még mindig instabil elemnek, veretesebb csapatok ellen lesznek még gondjaink. Érdekes, nekem olyan Tóth, mintha nem is lenne. Alekszics nem vállalt nagy kockázatot a fiatalok behozatalával, de legalább meglépte. Talán egy kicsit élesebb helyzetben, egyesével kellene őket beépíteni. Uzi reinkarnációjának, Taiwonak… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Tény és való,hogy Tóth Norbi nem a dobott pontjaival tűnik ki,de érdemes megnézni miket csinál labda nélkül.Szerintem szükség van egy ilyen rutinos játékosra,főleg a saját palánkunk alatt.

atibácsi
Olvasó

Igazad van, a zárásokat eredményesen adja, szedi a lepattanókat. És, az is igaz, a pontokat nem tőle várjuk. Mégis, valami nekem most hiányzik belőle.

royalka
Olvasó

Ezt írtam kb. 1 hónapja, amikor Pantelics hosszabított.
“De tavaly már lehetett látni a mozgásán, hogy nagyon le van lassulva. Azóta megint eltelt 1 év, gyorsabb biztosan nem lett. Az új idényben szerintem egyáltalán nem lesz meghatározó. Nem rossz szándékkal mondom, de a Berénynek nagyon kinéz az alsóház.Mérget persze nem lehet rá venni , de a keretük nagyon affelé mutat.”
Úgy tűnik, igazam lesz, amit tényleg sajnálok.

BM anka
Olvasó

Magamat ismétlem de pantelic pénzkidobás VOLT ISMET.vagy adjunk több lehetöséget marinkovićnak vagy hozzunk vissza régi centert. lehet jobban járna a csapat……

Piffinger
Olvasó

Biztato volt a mai meccs! Ha összejón a kémia akkor nagyon nagy dolgokra is képes lesz ez a csapat!!! Hajrá Olaj!!!

jolly joker
Olvasó

Kedves JKSE! Ez nagyon gyenge produkció volt. /Tisztelet a kivételnek Miller./ Tudjuk, hogy szűkösek a lehetőségeink, gyenge a vezetés, de ebből többet ki lehetne hozni. Mondjuk, ha Lali bácsi lenne az elnök, minden annyiba kerülne, amennyibe valójában kerül, és mindenki annyi pénzt keresne, amennyit megérdemel, maradna pénz egy bajnok csapatra is, amivel az egész város tisztában van, de mi még csodálkozunk, hogy a legnagyobb szponzorunk is kihátrál, mivel nem járul hozzá a mézes bödön megcsapolásához. Azt a játékost, aki szívvel lélekkel küzdött, és hátán vitte a csapatot / Rakics/ az utolsó pillanatig hitegetjük, inkább kézifékeket veszünk, akik csak hátráltatják a… Olvass tovább »

hp12
Olvasó

Nekem tetszik az ötletként bedobott elnök neve, lenne névadó, rend, pénz, játékosok, csarnok. Holnap reggel pedig hétfő és felébredünk…

Gézuka
Olvasó

csak ennyit írok, 14 pont.

Rouge
Vendég
Rouge

Csak ennyit írok:

U23: Taiwo, Pallai és Rudner
12 pont és öt lepattanó
a mindössze harminc játékperc alatt;
azért ez a jövő évre nézve biztató.

Smith 13 assziszt= Morant 18 pont,
erről szól ez a játék…

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

RRichieG
Olvasó

Morant+Taiwo+Smith halálos fegyver lehetne bárki ellen,lényegében átrepülnek bárki felett,ha gondolkoznak is előtte.. Pallaiékat pedig ütni vágni, a legélesebb darálóba beküldeni, másképp nem fejlődnek. Jó lesz ez, és ne felejtsük, nálunk eddig minden Tóth bajnok és kupagyőztes lett 😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

“…Morant+Taiwo+Smith halálos fegyver lehetne bárki ellen,lényegében átrepülnek bárki felett..”

Morant óriásit játszott,
25 VAL érték 18 (!) perc alatt:
szerzett 18 pontot, 9 lepattanót
és kurva jól védekezett.

Ő és Taiwo a magasságukhoz képest gyorsak,
jól védekeznek, valóban meg lehetne próbálni,
hogy egyszerre legyenek a pályán 4-5-ös poszton.

Védekezésnél nem lenne gond,
támadásban pedig Smith asszisztjaiból egyszerre kèt berepülő pilóta támadná a kosarat…

A kinti embereink (Smith/Jones/Tucker) pedig dobnak olyan jól, hogy ha felállt védekezés ellen kell játszani és behúzódnak a két centerre,
akkor kintről dobáljuk a triplákat…

Alekszics egyébként most jól meccselt.

jaszberenyikse
Olvasó

Először is gratulálok az Olajnak!Jelenlegi állás szerint komoly esélyesek a felsőhàzra.
Nem gondolom, hogy a Szolnok magyar magja jobb lenne mint a miénk de az irányító minősége és Tucker és Jones fantasztikus játéka mindent eldöntött. Reed-el azért nem lett volna ilyen könnyű a dolguk, na meg Morant-nek sem ha nem a sasorrú barátunk all a palánk alatt. Sürgősen nyugdijazni kene az öreget, egyetlen pozitívuma látni, hogy hogy fel*assza az ellenfél közönségét a szövegelese.
Sajnos, ahogy most áll a dolog hasonló szezon elé nézünk mint tavalyelőtt. Mindenesetre reménykedni lehet, hogy nem így lesz.
Hajrá Berény! Hajrá JNSZ megye!

moldi56
Olvasó

Én nem nevezném pozitívumnak,hogy Pantelic állandóan pofázik,ha igaza van,ha nincs.Tény és való hogy ritka ellenszenves játékos.

greyeminent
Olvasó

JKSE bérletesek, riadó! Szarban a csapat ( ki gondolta volna…. ti biztosan nem….), vegyen mindenki még egy bérletet, hogy ezzel is támogassátok ezeket a kutyaütőket, de még inkább a “vezetőt”, aki ilyenkor a hátérben marad! Nevetséges bagázs. Hahaha

jb17
Olvasó

Jó sz*r életed lehet ha neked az ad boldogságot, hogy a Berényiekbe állandóan beleköss! Nem tudom mivel ártottunk neked, meg a seprű kollégádnak, de remélem ezt a sok “szépet és jót” amit kapunk tőletek, kamatosan kapjátok vissza 🙂

greyeminent
Olvasó

Tizenheteske, pofa lapos, tudod a “bárányok hallgatnak”

JB20
Olvasó

Takarodjál már!!

greyeminent
Olvasó

A stílus maga az ember. Ja és közben 20-as lettél, birka?

jb17
Olvasó

😂😂😂😂😂😂😂😂

JB20
Olvasó

Minősithetetlen vagy!!🤦‍♀️

Koops
Olvasó

Olaj csak így tovább!
Pantelics barátunk meg inkább vonuljon vissza… Talán a Berénynek is jobb lesz 😉

elemzo
Olvasó

Sajnos jelenlegi formájában valóban inkább hátráltatja a csapatát. Talán ha kicsit kevesebbet foglalkozna a szövegeléssel, és mondjuk ehelyett Peringernek tanítana edzések után egy-két trükköt, mindenki jobban járna.

Gratulálok a csapatoknak.

jb17
Olvasó

Pantelic remélem jót mozizott ma 🙂 Nála még Peringer is többet érne.. Harmat gyenge a teljesítménye.
Miller pedig pozitív csalódás, nagyon élte ma srác. Csak így tovább neki, Reeddel jó páros lehet majd🤔
Juwan pedig… Inkább még most cseréljük le míg lehet…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Pantelics olyan volt ebben a maszkban, mint Hannibal Lecter…. Kb. úgy is kosarazott. 🙂

moldi56
Olvasó

Tényleg Csapajev neked melyik a csapatod ?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Dombóvár.
Valamikor nagy rangadókat toltunk a Pakssal és a Kaposvárral.

jászberényi_seprű
Olvasó

Azért lesz jó jövőre a piros csoport, mert így a Pantelic még egy évet maradhat…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Szörnyen gyengék vagyunk, sajnos… 😥Egy nem túl jó Olajtól kaptunk ki, tükörsimán. Örülök, hogy kiélveztük a tavalyi szezont, mert idén elég sok ideget kell megennünk.
Statent nagyon gyorsan ki kell cserélnünk, amíg még nem késő. Pantelicet rossz nézni, jóval többet árt mint amennyit segít.
Sok sikert mindkét csapatnak! Jó hangulat volt hazai részről!

redmiller
Olvasó

Későn igazoltatok és ha igazak a pénzügyi hírek felőletek, akkor kétlem, hogy cserélnétek…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Péter , Te honnan a frászból (a kérdés költői, tudom kitől vannak az információid) szeded ezeket? 😀😀😀Kevés a lóvé, nyílt titok, de szó nincs arról amire te utalgatsz sejtelmesen hetek óta. Egyébként tavaly is bőven alsóházas költségvetésünk volt, de belenyúltunk. A probléma itt az, hogy miért ilyen kevés a pénzünk? Ez a kérdés is költői… A választ minden berényi tudja.

redmiller
Olvasó

Pont a tavalyi jó szereplés vihette el a pénzt… Prémiumok! Amiből állítólag még mindig van lógás…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Miket beszélsz… 😀😀😀🙈

redmiller
Olvasó

Bár lehet, hogy kifizeték őket az idei keret terhére… Viszont necces, hogy az idei évet hogy fejezitek be…
Tudtommal nekünk is ilyen év volt a 2015/16-os év, mivel két döntőt is játszottunk az előző bajnokságban… Sok volt a prémium

gulyasszabolcs00
Olvasó

Fejezd már be az ordító baromságaidat 😂😂😂😂😂😂😂

moldi56
Olvasó

Pedig a két hátvéd (1.és 3-as) az elején úgy röpködött,hogy szemmel is alig lehetett követni.Kb.úgy kezdtünk mint az Alba ellen,pillanatok alatt lett -10.Aztán hálistennek valahogy úrrá lettünk a helyzeten és megfordítottuk a meccset.Van még nagyon sok munka nálunk,de ez a siker nagyon kellett.CSAK AZ OLAJ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés