Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Földi Attila marad a Vasas edzője

A fiatal szakember több ajánlatot is kapott a következő szezonra.:

:

A Vasas Akadémia szerződést hosszabbított felnőtt csapatának vezetőedzőjével, Földi Attilával. A fiatal mester harmadik szezonját fogja tölteni jövőre Pasaréten a csapat élén.

„Két évvel ezelőtt, mikor a Vasas Akadémia felnőtt csapatának vezetésére felkértük Földi Attilát, többen csodálkoztak, hogy egy fiatal, felnőtt élvonalban tapasztalattal nem rendelkező edzőt választunk. Úgy gondoltuk, hogy fiatal játékosaink mellett egy fiatal ambiciózus edzőnek is szeretnénk megadni a fejlődés, és bizonyítás lehetőségét. Attila élt ezzel, és bizonyította, hogy türelemmel és alázattal, rutinosabb edzőktől tanulva, fiatal tehetséges játékosokkal is lehet eredményeket elérni.

Szakmai fejlődését mi sem bizonyítja jobban, hogy több ajánlatot kapott a következő szezonra, de nagy örömünkre a Vasas Akadémia mellett döntött, amit nagyon köszönünk” – mondta a klub honlapjának Krivacsevics Dragoljub, a Vasas Akadémia szakosztályvezetője.

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni a klubnak a bizalmat és azt, hogy felajánlották a folytatás lehetőségét. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mit adott nekem ez az egyesület. Egy olyan lehetőséget, amit lássuk be sehol máshol nem adtak volna meg egy fiatal edzőnek. Azóta is bárhogy alakultak az eredmények, mindig mellettem álltak, mert abból indultak ki, hogy milyen a munka, amit elvégzünk nap mint nap. Azt gondolom, hogy abban, ha akad is hiba, maximálisan törekszünk annak megoldására, és meg is oldjuk. Tapasztaltam, hogy ez a legtöbb helyen nem így van, és sem játékos, sem edző szempontból nem a fejlődés az első, hanem a pillanatnyi eredmény, siker. Úgy érzem, van még hova fejlődni, és erre ideálisabb közeg nincs sem nekem, sem a játékosainknak. Itt tudom azt, hogy megvan a szabadságom, hogy kreáljak és kitaláljak új dolgokat, de egyben, ha segítségre szorulok vagy tanács kell, mindig megkapom Krivitől, és így a tanulásom töretlen.

Nem félek a pletykáktól, hogy tehetséges játékosaink elhagyják a klubbot, lehet, hogy lesz távozás, de biztos vagyok benne, hogy a legtöbben együtt maradunk.

Tudom, ha lesz is változás, nem fogunk megijedni és tétlenek lenni, hanem megoldjuk a helyzetet. Idén nekem is volt komoly ajánlatom, lett volna lehetőségem anyagilag komolyabb munkát vállalni, de az előbb felsorolt okok a maradásra ösztönöztek, valamint még egy indok, amiben viszont nem vagyok biztos, hogy bárhol meglenne, mert korábban sem tapasztaltam sehol. Ez pedig a csapat, és annak tagjai, akikkel dolgozok. Nyugodtan mondhatom, hogy soha nem dolgoztam ilyen jó hangulatban, ahol mindannyian szeretjük egymást, együtt nevetünk, sírunk és együtt harcolunk a céljainkért. Nem frázis, olyan ez, mint egy nagy család, mi pedig mindannyian tudjuk a szlogent: A család az első! Hajrá Vasas” – mondta a vasasbasket.hu-nak a Vasas Akadémia vezetőedzője.

fotó: vasasbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés