Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fokozatosan őrölte fel a Kecskemétet a Pécs

Magabiztos győzelmet arattak a baranyaiak.

  •   

PVSK-VEOLIA - KTE-Duna Aszfalt 84-62 (16-17, 24-16, 24-13, 20-16)

Bajnokság, 15. forduló
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
V.: Benczur T., Frányó P., Balogh Gy. (dr. Gincsai J.)

Pécs: Ruják 3, Diggs 9, Smith 12, Budimir 12/3, Horti 7. Csere: Pongó 14/12, Bíró 3/3, Antóni 3/3, Csirics 11/6, Sulovics 10, Dragasevics -.

Kecskemét: Wittmann 10/6, Thomas 15/3, Molnár -, Kucsera -, Karahodzsics 18. Csere: Vukcsevics 4, Lewis 6/6, Plézer -, Hegedűs 9/6, Révész -.

Foghíjasan érkezett a kecskeméti csapat a mérkőzésre, ugyanis egy betegséghullám söpört végig a csapaton.

Csirke Ferencet éltették a pécsi szurkolók a feldobás előtt, majd többen ki is vonultak tüntető jelleggel.

Diggs szerezte a meccs első kosarát, majd Karahodzsics és Smith is feliratkozott a pontszerzők közé (4-2). A Kecskemét centere egy 2+1-es akciót is csinált, ezzel átvették a vezetést a vendégek. Budimir tripla, Thomas dupla, az állás pedig egyenlő volt négy perc játék után. Wittmann percei következtek, aki 5 pontot szerzett zsinórban, ezzel ellépett a KTE. Pongó triplájával zárkóztak a hazaiak, egészen Vukcsevics két büntetőéig. Sulovics közelije után egyre zárkózott a Pécs a negyed végére. 16-17.

Pongó hármasával már az első támadásban átvette a vezetést a PVSK. Nem volt egyébként túl pontgazdag a meccs, sok hiba csúszott a kivitelezésekbe. Horti állhatott a vonal mögé, aki mindkettőt értékesítette is, majd rá egy percre már csak egyet dobott be, 22-17-re vezetett a Pécs. Pongó újfent betalált kintről, ezzel már 9-0-ra álltak a hazaiak a felvonásban, időt is kért Forray Gábor. Meg is lett az eredménye, Karahodzsics centerezett szépen, Budimir viszont gyorsan reagált, öt pontot szerzett egymás után (30-19). Hosszú idő után szerzett újra hárompontost a vendég együttes, Thomas talált be, majd közelről is eredményes volt, feljött hatra a KTE (33-27). Smith duplájával újra elkezdett ellépni a PVSK, aztán Sulovics ugrasztott el két embert egy dobócsellel (37-27). Lewis triplájával és Thomas büntetőivel zárkózott a Kecskemét a negyed végén, viszont az utolsó szó Sulovicsé volt. 40-33.

Hegedűs triplája indította a második félidőt, Csirics gyorsan válaszolt. Továbbra is pontszegény volt a találkozó, majd Smith és Budimir kosaraival újra kétszámjegyű volt a különbség, időt kért a KTE (49-37). Ezután zsinórban hét pécsi pont érkezett, elkezdett nyílni az olló. Karahodzsics törte meg a hosszú vendég gólcsendet, Diggs közelivel reagált (59-41). A negyed végére tovább nőtt a tekintélyt parancsoló hazai előny végül, már a húszat súrolta. 64-46.

A záró etapot is a pécsiek kezdték jobban, egy 8-3-as futásnak köszönhetően (72-49). Innen még próbálkozott felzárkózni a KTE, Wittmann triplája után újra bejött húsz alá, öt perc volt ekkor hátra. Csirics és Horti közelije után kellett időt kérnie Forray Gábornak (75-65). A továbbiakban sem csökkent lényegesen a különbség, magabiztosan verte meg a Pécs az erősen tartalékos Kecskemétet. 84-62.

Fotó: pvsk-panthers.hu

 

 

  •   
22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Artur DokiKoopsFishbed134.negyedldd Recent comment authors
JR.Benitez
Olvasó

Mi volt pontosan meccs előtt?

Laposvár
Olvasó

“Puskaporos hangulatban kezdődött a PVSK és a KTE összecsapása, bár nem a két csapat, hanem a pécsi szurkolók és együttes között volt érezhető a feszültség. Már a játékosok pályára vonulásakor is hátat fordítottak a pályának az ultrák, majd ahogyan ígérték is, a leváltott Csirke Ferenc nevét skandálták, miközben felállították az egész csarnokot, valamint egy „Veled vagyunk Feri!” molinót is kifeszítettek. A tüntetéshez csatlakoztak a kecskemétiek is, így igazi hangorkánnal kezdődhetett a találkozó.”

Pécsidrukker99
Olvasó

Minden infót leírtál, köszi szépen. Az meg a többi pécsi szégyene, hogy nem vonult le a szurkolótáborral.

JR.Benitez
Olvasó

Köszi a választ

Pvsk Fanatic
Olvasó

Ez a meccs is olyan volt, amiből semmi következtetést nem lehet levonni, a Kecskemét ebben a felállásban nem nagyon tudott érdemi ellenállást kifejteni, idő kérdése volt mikor őröljük fel őket.

Szomorú, hogy Antóni és Bíró kikerültek az aktív rotàcióból, pont ezek miatt volt szerethetőbb a Feri csapata, mert nem a légiósok játszották végig a meccseket, hanem érdemi perceket kaptak a fiatal magyar játékosok is. Hát ennek ennyi volt úgy látszik….

Szerintem jövő héten jön az igazi szintfelmérő az Alba ellen, na ott majd kiderül hol is tart a csapat.

Jó utat a kecskeméti szurkolóknak, köszönet a közreműködésükért az elején.

Hajrá Vasút!

Modus operandi
Olvasó

Abban biztos lehetsz, hogy Alekszics nem fogja játszatni a fiatalokat! Mi Olaj szurkolók ezt nagyon is tudjuk.
Gratulálok a győzelmetekhez!

redmiller
Olvasó

Állítólag a szerződésében benne van, hogy kell…

Gézuka
Olvasó

állítólag Szolnokon is a fiatalok beépítése volt kitűzve erre a szezonra, de tényleg csak állítólag. Állítólag az is van tán, hogy vannak tehetségesek a fiatalok, és állítólag játszani is kellene nekik, de állítólag semmi nem valósult meg belőle 😀

Ezzel szemben valóság? Pallai alig játszott, Csák alig játszott… most meg hoztak egy hatodik légióst (már nem Dragan van itt persze), de a célok változtak? úgy tűnik, mert fiatalok nulla percet töltenek a pályán.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Nagy reményeket én sem fűztem hozzá mondjuk….Köszi 👍🏻

Gézuka
Olvasó

elég mélyrepülésben az Alba, ne add fel előre!

ldd
Olvasó

A 10 parancsolatban is benne van, hogy ne lopj …

CSAKaPÉCS
Olvasó

Gratulálok az EGÉSZ csapatnak,külön Aleksicnek!Lehet Őt utálni, de szerintem nem érdemes…Szép volt fiúk!

Hajrá Pécs,hajrá PVSK!

Pécsidrukker99
Olvasó

Nem utályuk Alekszicset, erről szó sincs. Idejött mert itt kellett. Neki semmi köze nem volt Csirke Feri leváltásában. Ennek ellenére nem vagyunk kibékülve a döntéssel a vezetőség részéről.

redmiller
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez!
Csirke csapata jobban tetszett… Okosabban, szebben játszott…
Köszönjük Pap Peti, hogy a Paks elleni kamu kiállításod miatt Djuraszovics nélkül kellett egy rehabos csapatnak játszani! Nélküled talán partiba lettünk volna!
Nagyon hiányzott Marko Djeraszimovics! Reméljük hamarosan visszatér és megoldódnak a problémák!
Lewison látszott, hogy még nem teljesen jött helyre. Révész is remélem kiheveri az elmúlt hetet…
Sajnos ma csak Cleveland és Karahodzsics hozta az elvárhatót, illetve a visszatérő Hegedűs!
Sajnos Wittmannak talán a szezon legrosszabb meccse volt… Remélem jövőhéten újra a régit látjuk

Paks II
Olvasó

Hogy lett volna már kamu kiállítás?? 😂😂

redmiller
Olvasó

Akkor nem nézted vissza… Sima faultot lehetet volna fújni, mert ütés Bozso részéről nem volt…. Az a takony elintézte…

Paks II
Olvasó

Öcsém te tényleg ennyire buta vagy 😂😂 nézd vissza a kiállítást de egy támadással előbbről ,akkor talán látni fogod hogy miért volt jogos a kettős kiállítás.😂😂

Fishbed13
Olvasó

Hol lehet visszanézni?
Engem más jelenet is érdekelne …

4.negyed
Olvasó

Sírjàl !!!!!

Artur Doki
Olvasó

A sportszerű Markoval mi történt?
Nem tudta feldolgozni az egy héttel korábban történteket?
A Te gyógyszered meglett?

Pécsidrukker99
Olvasó

Köszönjük szépen a kecskeméti szurkolóknak, hogy a meccs elején támogattak minket, segítettek nekünk. Biztonságos és jó utat nekik hazafelé. Gratulálok a csapatnak. A csapatnak, nem Diggsnek és még pillanatnyilag nem Alekszicsnek

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés