Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Fogadkoznak a szlovének

Már teljes kerettel készül ellenfelünk, amely “készen áll az Európa-bajnokság megnyerése után egy újabb gyönyörű történetet írni”.:

:

Csatlakoztak a hiányzó társak a Mariborban készülő szlovének keretéhez, így megérkezett a csapathoz Edo Muric és Jaka Blazic is. Utóbbi a szlovén szövetség honlapjának elmondta, hogy jó rajtban reménykednek:

Örülök, hogy újra együtt lehetünk a srácokkal. Készen állunk az Európa-bajnokság megnyerése után egy újabb gyönyörű történetet írni. Remélem, hogy a várt módon, jól kezdjük meg a szereplésünket, és később ugyanebben a ritmusban tudjuk majd folytatni. Hogy őszinte legyek, még sokat nem tudunk az ellenfeleinkről, de biztos vagyok benne, hogy jól felkészülünk. Két győzelemmel akarunk nyitni. 

Alen Hodzic pedig elmondta, nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy szlovén válogatott lehet:

Nagyon büszke vagyok a telefonhívásra, amikor jelezték, hogy számítanak rám. A nemzeti csapatban való részvétel fenomenális. Nehéz hét van előttünk, de a válogatott az edzéseken új erőre kapott. A magam részéről motivált vagyok és minden megteszek, hogy segítsem a csapatot a kitűzött célok elérésében. 

Szlovénia kerete itt található meg. Sztojan Ivkovics együttese csütörtök este Szombathelyen fogadja a szlovéneket Eb-selejtezőn.

Fotó: rtvslo.si

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés