Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fodor Gergely szerint az első meccsen rendkívül sok múlik

Bízik benne, hogy nem ismétlődik meg a tizenegy évvel ezelőtti forgatókönyv.:

:

Tizenegy év után újra vasi döntőt rendeznek a férfi élvonalban. Másodszor a bajnokság történetében. Az elsőt a Falco nyerte, amely az alapszakasz-győzelem után zsebelte be az aranyat. A piros-feketék akkor a hetedik helyről meneteltek nagyot, ám a finálét végül elbukták.

Dragoljub Krivacsevics edző és Fodor Márton után ezúttal egy újabb körmendi ikont, testvérét, Fodor Gergelyt szólaltatjuk meg, aki abban a szezonban 31 mérkőzésen 20.2 perc alatt 8.1 pontot, 1.6 gólpasszt és 1.5 lepattanót átlagolt.

– Keserű emlék a tizenegy évvel ezelőtti döntő. Elég felemás szezonunk volt, nem kezdtünk jól, volt is egy edzőváltásunk, amely után nyertünk zsinórban kilenc mérkőzést az alapszakaszban. Utána nagyon jól mentünk, a csapatunk szerkezete azonban abban az évben nem volt olyan minőségi, mint a Falcóé. A szombathelyieké egy nagyon erős állomány volt, ennek ellenére azért egy egészen jó döntőt játszottunk velük. Természetesen fáj, hogy akkor a Falco lett a bajnok, de szerintem mi így is erőn felül teljesítettünk. Persze az is lehet, hogy az idő sok mindent megszépített, de én így emlékszem vissza – kezdte a BB1-nek Fodor Gergely.

És vajon mi lesz idén?

– Nagyon remélem, hogy nem ismétlődik meg a történet, bár most azért Delas sérülésével eléggé meggyengült a Körmend. Viszont ott van a hazai pálya előnye, ami Körmenden elég számottevő, ezzel minden ellenfélnek számolnia kell.

Az egy dolog, hogy ritmusban van az MTE, de a sok kemény mérkőzés miatt már jóval fáradtabb is, ráadásul ilyenkor már kisebb-nagyobb sérülések szinte mindenkinél jelentkeznek. Úgy érzem, hogy a szezon végére a Falco nagyon összeállt, csapatként is nagyon jól muzsikálnak mostanában, ráadásul most sokkal pihentebbek is, hiszen egy megfogyatkozott Szolnokon jutottak túl. Ezek a magabiztos, könnyed győzelmek önbizalmat is adhattak nekik. Talán több esélyük lenne, ha Szombathelyen lenne a pályaelőny, viszont mivel ez nem így van, én nagyon bízom benne, hogy akár öt meccsen is, de behúzza a Körmend. Én örülnék neki, ha 3-2 lenne, mert akkor legalább több jó meccset láthatnánk. Talán ez is a realitás. Az első mérkőzésen szerintem rendkívül sok múlik…

[totalpoll id=”19324″]

 

fotó: Nyugat.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Madison Recent comment authors
Madison
Olvasó

Istenem, mennyire hiányoznak ezek az egyéniségek…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés