Connect with us

Bajnokság

Flevarakisz: Ki kell derítenünk, hogy a kulcsjátékosaink miért tűnnek mostanában egyre fáradtabbnak

Potocnik: A szünet után egy teljesen más csapat jött ki az öltözőből.:

:

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Szolnoki Olajbányász idegenben győzte le a Sopron KC csapatát. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők a lefújás után.

Sopron KC – Szolnoki Olajbányász 72-79 ( 21-21, 21-14, 15-20, 15-25)

Kosztasz Flevarakisz, a Sopron KC vezetőedzője: Gratulálok a Szolnoknak, jobbak voltak! Megérdemelték a győzelmet ha megnézzük, hogyan játszottunk a negyedik negyedben. Az elmúlt néhány hétben a liga három topcsapata ellen léptünk pályára, amelyek közül a Szolnoké a legkomplettebb keret, hiszen kettő-három játékosuk van minden posztra, így mindent sokkal jobban kell csinálni ellenük, sokkal kevesebb hibával. Most nem a statisztikában látható hibákról beszélek, mint az eladott labdák, hiszen csapatszinten volt huszonhárom gólpasszunk, és tizenhárom eladott labdánk, ez egyáltalán nem rossz mutató a Szolnok ellen. Hosszú idő után újra van centerünk. Az első öt perc után, amikor ő pályára lépett, már látszott, hogy innentől kezdve sokkal jobbak lehetünk, ezért a következő napok egyik legfontosabb feladata az ő csapatba építése lesz. A másik pedig, hogy kiderítsük, a kulcsjátékosaink miért tűnnek mostanában egyre fáradtabbnak, ugyanis számunkra nagyon fontos, hogy a legjobbjaink frissek legyenek, ez pedig most nem így van, ami nagyon megnehezíti a munkánkat.

Gasper Potocnik, a Szolnoki Olajbányász vezetőedzője: Úgy gondolom, az első negyedben jól játszottunk, a második játékrész viszont ennek a szöges ellentéte volt. Nem voltunk motiváltak, nem járattuk jól a labdát támadásban, és rengeteg labdát adtunk el, ami egyáltalán nem jellemző ránk. Erről beszéltünk is a félidőben, a szünet után pedig egy teljesen más csapat jött ki az öltözőből, sokkal agresszívabban játszottunk mindkét oldalon, és ennek köszönhettük, hogy meg tudtuk nyerni a találkozót.

Fotó: sakc.hu/ Wölfinger Béla

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés