Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Flevarakisz jobb csapatot ígér; Szekulovics mérges a hibák miatt; Ziga Mravljak nehéz szezonról beszél

Őszinték voltak az edzők a szombati mérkőzések után.:

:

Sopron KC – Atomerőmű SE 76-82 (21-19, 18-21, 19-20, 18-22)

Kosztasz Flevarakisz, Sopron: A játékosaink 40-50 %-os formában vannak, ezért az átlagos teljesítményünket sem tudjuk hozni. Ez annak köszönhető, hogy szinte egyáltalán nem tudunk teljes kerettel készülni, sőt egy új játékost is be kell építenünk Antino Jackson személyében. Amint rendelkezésünkre áll minden játékos, el fogunk indulni felfelé. Köszönöm a szurkolóknak az egész mérkőzésen át tartó biztatást.

Braniszlav Dzunics, Paks: Küzdelmes meccs volt, ahol a végjátékban nekünk maradt több energiánk és ezzel tudtuk megnyerni a mérkőzést. A végjátékban szerencsénk is volt, de megdolgoztunk érte.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Egis Körmend 82-69 (17-25, 22-11, 20-13, 23-20)

Váradi Kornél, Kecskemét: Hatalmas szívvel és energiával játszott a csapat. A második félidőben már a védekezésünk is agresszívabb volt, ekkor 11 pontos előnyt tudtunk kialakítani és azt sikerült is megtartani, ez vezetett a sikerhez. Az erős támadó játékáról ismert Körmendet 69 ponton tudtuk tartani, ez is mutatja a csapat erejét. Gratulálok a fiúknak, köszönjük a szurkolók biztatását.

Ziga Mravljak, Egis Körmend: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, eddig nem igazán tudtunk nyerni a Messzi István sportcsarnokban. Nehéz a szezon eddig nekünk, mert hol tudunk játszani, hol nem, de igyekszünk visszanyerni a formánkat. Megérdemelten nyert a Kecskemét, gratulálok nekik.

Naturtex-SZTE-Szedeák – DEAC 90-92 (24-26, 20-19, 25-26, 21-21)

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Gratulálok a Debrecennek, jól játszottak ma este. Nem játszottunk jól, így nem keresek alibit, ilyen hibákat nem lehet véteni, mint amiket ma elkövettünk. Négy-öt kosarat is kaptunk bedobásból, amikor csak pár másodperc maradt az órán, koncentráció nélkül nem lehet megnyerni egy ilyen meccset. Bosszús vagyok, mert tudom, hogy képesek vagyunk sokkal jobb játékra is.

Kovács Adrián, DEAC: Gratulálok a csapatomnak, tudtuk, hogy ez egy nehéz meccs lesz, és csak úgy tudunk nyerni, ha tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és nem sietünk. Volt tartásunk az utolsó pár másodpercben is, örülök a győzelmünknek, gratulálok a Szegednek is, hiszen úgy gondolom, mindenki számára jó mérkőzés volt!

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – PVSK-VEOLIA 91-72 (32-15, 23-16, 23-15, 13-16)

Gasper Okorn, Falco: Elöszőr is szeretném megköszöni a szurkolóknak, hogy ennyien kilátogattak a mai mérkőzésre. Nagyon nehéz helyzetben voltunk, de gratulálok az egész csapatnak a mutatott teljesítményért. Úgy érzem kicsit akadozott a játékunk, főleg a második félidőben, de ez várható volt. Nagyon bízok a csapatomban és ma is megmutattuk az erőnket. Úgy érzem, hogy ha fel tudjuk venni a szerda-szombat ritmust akkor fogunk igazán jól játszani. Gratulálok  a csapatnak.

Dragan Alekszics, Pécs: Először is gratulálok a Falco csapatának remekül játszottak. Sajnos az első félidőben nagyon megilletődötten játszottunk és ez nem fér bele Szombathelyen. Szerdán játszottunk elöszőr és még sok feladat van előttünk. A második félidőben mutatott teljesítmény a csapatunk igazi arca ebből tudunk építkezni, de most is azt gondolom, nagyon kár az első félidőért.

Címlapfotó: www.sakc.hu/Wölfinger Béla

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
baltazarwileyVulcanoSárgaPárna Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Valaki szóljon ennek a soproni szúúúúúperedzőnek, hogy amire ők 100%-os állapotban lesznek, arra a többiek is, tehát akkor is ugyanott lesznek, mint most: sehol!

Vulcano
Olvasó

Már megint itt vagy? Senki nem kiváncsi rád. A falcósok főleg nem.
-Üdv, egy tényleges Falco szurkoló.

SárgaPárna
Olvasó

Akarod mondani egy csicska, körmendiek seggét nyaló Falco-szurkoló?

wiley
Olvasó

Hol nyalta valaki is a Körmend seggét? Te agyhalott…

SárgaPárna
Olvasó

Vulcano Wileyhez van szerencsém?
Csúnya bukta…

baltazar
Olvasó

“Ugass kutya! Boldog így se vagy!”

/Moby Dick/

wiley
Olvasó

Nem talált,te kis frusztrált selejtes! Pista a lelkedbe gázolt? Leszarom,hogy mit írogatsz nekik,de ne add ki magad Falco-szurkolónak,mert sosem voltál az!!!

baltazar
Olvasó

Ez a f@szkalap magából indul ki. Azt hiszi, hogy ha ő is több nicknév alatt írogat (kretén állat csinál ilyet szerintem), akkor Te is.

SárgaPárna
Olvasó

A Gyulánál nincs ilyen nagy pofátok…

baltazar
Olvasó

“Ugass kutya! Boldog így se vagy!”

/Moby Dick/

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés