Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Filipovity szerint 4-5 csapat is megszerezheti az aranyat

Izgalmas szezon lesz annak ellenére, hogy sokan a Falcót tartják az esélyesnek.:

:

Két győztes edzőmeccsen van túl a bajnoki címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely. A nyári átigazolási szezonban hatan érkeztek és hatan távoztak a vasiaktól. Az egyik új igazolás, a magyar válogatott erőcsatára, Filipovity Márkó a BB1.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy szerinte jó csapatuk van, de a többiek is nagyszerűen erősítettek, így teljesen nyílt lehet a bajnokság.

– Minden körülmény nagyon jó Szombathelyen, két hete dolgozunk együtt, sok pihenőidőnk még nem volt. Kettő edzőmérkőzést játszottunk, ami jól sikerült, és ezalatt nem csak azt értem, hogy mindkettőt megnyertük, hanem a taktikai elemeket tudtuk gyakorolni, minden az eltervezettek szerint megy. 

Fiatal csapat jött össze Szombathelyen. Fotó: falcokc.com

A Fehérvárról távozó játékos a bajnokság előtt egy óvatos esélylatolgatásba is belement, de egyértelmű favoritot nem tudott mondani. 

– Sokan minket tartanak a legnagyobb esélyesnek és többen el is várják, hogy megvédjük a bajnoki címünket. Ez nyilván nem így megy. Több csapat is nagyon jól igazolt a nyáron, alapból akinek sikerült megszereznie öt extra légióst, az mindenképp ott lehet a topcsapatok között. Nagy kihívás lesz, de jó keretünk van. Az élmezőnyben biztos, hogy ott lesz a Paks, a Körmend, a Szolnok is, de kiegyenlített a bajnokság, 4-5 csapatra simán azt lehet mondani, hogy odaérhet a végén – mondta, majd kitért saját csapata erősségeire.

Fiatal csapatunk van, a legidősebb játékosunk is csak 30 éves. Atletikus, energikus lesz az idei Falco, talán fizikálisan is mi vagyunk a legerősebbek, ezt mindenképpen szeretnénk kihasználni. 

HIRDETÉS

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés