Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Filipovity Márkó: tiszta lappal indulok Törökországban

“Amikor nyáron Spanyolországba szerződtem, többet reméltem.”:

:

Az újrakezdés lehetőségét emelte ki klubváltása kapcsán a magyar válogatott Filipovity Márkó, aki a török Belediyesporban kosarazik tovább.

A 25 éves játékos szerdán az M1 aktuális csatornának elmondta, saját kérésére engedte el őt a spanyol Monbus Obradoiro, amelynél az idény eddigi részét töltötte.

– Amikor nyáron Spanyolországba szerződtem, többet reméltem, de most már nem láttam értelmét a folytatásnak. Nem volt meg a közös hullámhossz, úgyhogy mindenkinek jobb így – fejtette ki 203 centis kosaras.

– Most tiszta lappal indulok az új klubomnál, amely nemrég tulajdonosváltáson esett át, újjáépítik a csapatot, próbálunk benn maradni és meglepetéseket okozni – utalt arra, hogy a Belediyespor jelenleg az utolsó előtti, 15. helyen áll a török élvonalban.

Filipovity 2020-ban szerződött Szombathelyről az olasz Pesaróhoz, amellyel kupaezüstöt nyert, majd tavaly ősz óta a spanyol Obradoiro színeiben 14 meccsen átlagban 2,6 pontot dobott.

Forrás: MTI

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RedbidCibuláre BucimbungaMivanmivan Recent comment authors
Redbid
Olvasó

“Krézy” Jenő az M4-en “szakértett” a Kosárlabda magazin című műsorban, és ő szerinte Olaszországból tette át a székhelyét Törökországba!! 🙂 🙂 🙂
Hihetetlen, hogyan lehet ilyen felkészületlenül valaki szerkesztő, műsorvezető!

Márkónak pedig sok sikert az új helyen!!
Mert nagyobbat “álmodni” semmi gond ezzel hiszen ő ismeri önmagát, de sajna most is bebizonyosodott, hogy ha valaki meg is tud ragadni külföldön, egy a hazainál erősebb bajnokságban, akkor mennyire oda kell figyelnie a fokozatosságra!
Úgy valószínűleg jobban elkerülhetőek lennének az ilyen senkinek sem jó “törések”!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Teljesen érthető, hogy odébbálltál, mielőtt teljesen elfelejtetik veled a kosárlabdát! Sok sikert kívánok az új állomáshelyeden, MINDENT BELE MÁRKÓ!!!

Mivanmivan
Olvasó

Jól tetted, hogy váltottál. Ott remélhetőleg játszani fogsz!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés